Chudnutie v hlave
Ahojte baby. Chcem poradiť od žien ktoré si prešli niečim podobným a sú z toho von. Ako chudnúť, žiť zdravým životným štýlom, udržať si hmotnosť. Nezaujíma ma teória čo jesť, ako často, ako cvičiť atd. Ale ako ste si to upratali v hlave aby ste toto v pohode zvládli a tento štýl dlhodobo udržiavali. Ja som si presla už všetkým možným čo sa týka stravovania, no nikdy sa mi nepodarilo udržať si štíhlu postavu dlhodobo. Chcem povedať, nikdy som nešla do extrémov, žiadne extrémne diety, veganstvo, paleo, bielkovinove, macingove a neviem aké. Vždy som sa snažila ísť na to s rozumom a zdravím no keď som dosiahla čo som chcela akoby so mna všetko opadlo a presla som do starych koľaji.
Musím zdôrazniť že som taký party typ, mám rada posedenia do noci s priateľmi, k tomu patria všelijaké dobroty, pohostenie, grilovačky a pod.
Ako byt nad vecou, ako toto všetko prekonať.
Mám vnútorný problém napr. aj s tým, že cely deň dodržiavam stravu ale večer povecme zjem 4 hranolky tak už to musím doraziť sladkosťami, alebo celou dvojitou porciou hranoliek.
😁Ano, bude to tazke ak tomu uveris.. Zalezi na uhle pohladu. To je uz na tebe🤗

@bjerke ďakujem. Budem sa snažiť tvoje slova brať k srdcu 🙂 ale je to ťažké.