Chudnutie, vaše rady, skúsenosti a môj denník
ahojte baby už som si prešla toľko diskusií , stránok o chudnutí a aj som nejaké tie diéty držala .
Keď som bola ešte puberťačka nikdy som nemala problém s tým že som väčšia než ostatné kamošky s ktorými som chodila von , dokonca ani s chalanmi som nemala žiadny problém vždy keď sme boli na diskotéke sa okolo mňa točili , bolo to tým že som vedela svoje prednosti ukázať samozrejme veľký výstrih musel vždy byť , držala som aj nejaké diety kedže mama chcela aby som schudla kým sa dá a tak sme sa vsádzali o rôzne veci že ak schudnem kúpi mi to či ono , bohužiaľ večne som diéty porušovala (zbožňovala som pizzu , hamburgery , hranolky , mastne jedla , pečivo ) a pribrala som všetko späť+ ďalšie kilá navyše . teraz mám 20 rokov, 110,5 kil a už sa na seba nechcem pozerať do zrkadla a cítiť sa zle keď ma v lete volajú na kúpalisko a ja kvôli svojej nadváhe nejdem , v lete sa budem vydávať a potom ma čakajú s nastávajúcim rôzne dovolenky a viem že by som sa cítila zle keď budeme na pláži a ja 2 krát taká veľká ako on , táto diskusia mi bude slúžiť ako môj denník ,budem rada keď mi sem pridáte vaše skúsenosti a rady , aby mi to išlo lepšie
@kika1892 doma nerada cvicim,lebo deti po mne skacu,tak radsej necvicim,ked som chodila behat,tak som si trochu zacvicila,ale chcem ist tento tyzden do posilky,ak sa mi podari, ako pises,tazko sa odolava,hlavne,ked varis pre svojich a ty na tanieri nejaka zelenina a oni palacinky, ja zase zjem aj sladke,ale vacsinou do 12tej a potom sa snazim obmedzovat,ale ide to tazko, a cvicis kazdy den,to klobuk dolu
@kika1892 ked chces varit dobroty a trosku z nich spapat, tak kup celozrnnu muku, a cukor Steviu, je to sice drahsie, ale niet nato,si dopriat palacinky a vediet,ze su o polovicu menej kaloricke...ja chudnem tiez, tak ak mozem pridam sa sem k tebe 😎
zacala som s vahou 87 kil, po porodnych 😖 (vysku mam 162) , moja povodna vaha 65kg, ...
teraz uz je mesiac co mam upravenu stravu a 9 kil , je dole...som na 78kg, len ta 65 je este dost daleko a teraz sa to nejako spomalilo...
@bonaquaba snazim sa kazdy den , zatial je to len tyzden lebo ked som bola prechladnuta tak som vobec necvicila , som sa ledvo postavila s postele ale terz uz som v poriadku a snazim sa cvicit pravidelne tak snad nieco pojde dole od zaciatku decembra som svoju vahu zmenila o cca 5 kil +- 🙂 🙂
@dadikadodik jej dakujem , skusim to pohladat a tiez si kupit , ja jem normalne jedla len o dost mensie porcie ale nejem vysmazane ani prilohy a jem vela zeleniny a ovocia , a hlavne sa snazim vypit aspon tie 2 litre vody lebo to je moj najvecsi problem , nejem biele pecivo len uz obcas celozrnne . tak to klobuk dole super pokrok , ja by som bola rada na tych 87 no uvidime kde skoncim na akom cisle 🙂 a co speci papas ci vsetko sko ostatny len sebe robys s tym cukrom a celozrnnou mukou ?
@dadikadodik a aku celozrnnu muku pouzivas lebo ja som nasla na internete v eshopoch vela druhov
@kika1892 tak som rada,ze sme sa nasli, lebo ja som ten isty pripad ako ty 🙂 tiez problem vypit vodu, a jem presne ako ty, mensie porcie bez priloh, pecivo, grahamove alebo celozrnne, zelenina ovocie, a inak jem to co sa navari doma, len menej, alebo ked je to nieco mastne tak si dam nieco ine, napr.narychlo spavene rizoto 😀
dnes napr. mam ocistny den, lebo vcera som sa prezrala, aj tortu som si dala aj z bonboniery, no hroza.....
aj som s vycitkami isla spat, tak preto dnes na obed len ryza s hraskom , desiata pomaranc....vecera zas ryza a na posledni veceru kalerab,
inak jem 5 x denne,
jaj tu muku najdes normalne v Tescu, nekupuj cez nett,ani v ekoshopoch, lebo preplatis strasne love 😀
a v Tesu maju aj ten cukor, chuti ako obycajny, len je najemnejsie pomlety, Cinania s tym sladia uz roky, a pozri aky su stihli...u nas to EU schvalila len teraz, asi im vyhovovalo ,ze sa tlacime bielym cukrom a oni potom zarabaju na zdravotnictve.... 😕
@dadikadodik no ja mam strasny problem s tou vodou pijem len ked si budik nastavim na zvonenie , ale ja som tak zvyknuta malo pit , a teraz ked vipijem 2 litre tak sa mi zda akoby som bola cela len s vody :D
no ja tu zakladnu pripravu viem,ale akosi neviem co dalej, nemam problem s dochucovanim potravin,ale kuksusu akosi nemozem prist na chut,ale rada by som.....keby mas nahodou cas, mozes nejake recepty dat,alebo link...dakujem moc
ja uz sa celkom dost kontrolujem a pijem, mam v politraku vzdy vodu nachystane a hned ked dopijem dopustim novu vodu....ja pit teraz musim fakt dost, lebo aj kojim, cize hned vidim na mlieku, ked nepijem dost, ale neboj to si zvyknes pocase 😀
@fondgirl ahoj ano dietujem teda ani nie tak dietujem ako zmenila som jedalnicek vynechala sladkosti cipse biele pecivo prilohy a jem podstatne menej , a snazim sa viac pit , a ty ako si na tom ? mojim cielom je schudnut co najviac do juna pretoze v july mam svadbu , no moj pratel je taky ze nema rad ked sa velmi kechlim ( malujem ) a stale mi hovori ze ma lubi taku aka som ...len ja chcem schudnut hlavne koli svadobnym satam aby som bola pekna nevesta a co ty drzis nejaku dietu ci tiez uprava jedalnicka ? a aky mas ty ciel ?
tak ja to isté, čo ty...vynechala som pečivo aj sladkosti, ryžu, zemiaky a cestoviny...mám pocit, že počas dňa jem trochu málo, ale na mňa zaberá asi iba takáto drastická diéta...lebo keby som jedla viac, tak by som furt len jedla a jedla :D ja chcem schudnúť tých 10-12 kg, aby som mala 58kg...tak dúfam, že sa nám to podarí :D
Ja som vyskuala asi vsekto mozne, no skoncila som pri Prodietixe (prodietix.sk) a pri tom som uz ostala (-14kg za dva mesiace) 😎

@bonaquaba joj to ja s mojim bruchom nezvladam behat a mas pravdu v tomto pocasi sa asi tazko beha ale bola som prechladnuta tak som necvicila ale teraz kazdy den 30 minut na trenazery a este par drepov a polobrusakov,no snazim sa aby to co som 20 rokov naberala slo teraz dole,najracej by som mala niekoho s bicom za sebou aby ma pohanal v tom cviceni,aj mne sa tazko odolava ,aj dnes som ziedla 1palacinku bez cukru a len taku suchu,viem ze aj male zlo je zlo ale preca som si dala len jednu nie 5 🙂ako kedysi... A doma necvicis?