Chudnutie - vzájomná motivácia
Hladam kamosku,ktora sa so mnou na to odhodla..ktorej budem moct napisat,ked budem stracat odhodlanie, s ktorou sa navzajom podporime....najde sa niekto?
kľudne napíš 🙂 alebo ak by si chcela k nám do skupiny - ja tam postujem každý deň ...
Ano mame skupinku kde zdielame svoje uspechy neuspechy trapenia zdrave maskrty aj ako napr @biba_18 , ktora dava denne post o tom co skvele jedla 🙂
ahoj, som na tom rovnako, tiež chcem začať a potrebujem sa s niekym podporovať a byť v kontakte, aby sme sa vzájomne motivovali 🙂 Rada sa pridám, mám 27r
Chudnuť sa da vcelku dobre staci si upraviť trochu jedalnicek treba pohyb a skusiť 16/8 fasting a pôjde to 😁
@lucialucy43 ano ja som schudla 25kg za 6mes takto
@lucialucy43 a nenastane potom jojo efekt? Ked sa zacne jest sice zdrava a vyvazena strava,ale ziadne 8/16?
@papulka999 a prečo by si nemala jesť 8/16? prečo by si s tým mala prestať?
@papulka999 ja dlhodobo jem cca 10/14 - nebazírujem presne na dodržaní pomeru - a pomer 8/16 mi nevyhovuje, mám nejaké zdravotné obmedzenia pre ktoré nemôžem veľmi skoro raňajkovať a vzhľadom na telesné aktivity potrebujem večerať neskôr ako mi vychádzalo z pomeru 8/16 - a je to v pohode udržateľné celoživotne ...
@papulka999 pokiaľ sa budeš stále držať tak nie len treba vydržať
@biba_18 pridáš ma do skupiny ? Ďakujem
@denkabemommy rada, ale ja to neviem - počkáme na @taktotedanie alebo na @henikap123 😉
@plnysatnik
@plnysatnik
Mate pozvanky
V skupinke netreba byt tichy pozorovatel, take zienky potom vyradime zo skupiny
@taktotedanie dala si 2x plnysatnik 😉
@denkabemommy mas pozvanku v slupine nemas byt ako tuchy pozorovatel, take uzivatelky potom blokujeme
@biba_18 dakujeem vobec som si nevsimla 🤦🏻♀️🫶🏻
@taktotedanie ďakujem, určite tam hodím nejaký príspevok 😊

Čauko, napíš😄