Chudnutie z brucha
Dobrý deň . Mám 18 rokov a mám155cm a 77-78 kilo . Chcela by som schudnúť z brucha . Ale neviem ako začať. Cvičenie ma nebaví . Ale snažím sa hýbať. Každý deň mám od 14do 20 tisíc krovov. Snažím sa vždy ísť prejsť. Nejdem bravčové, hovädzie mäso, nejem ani nejak extra sladké ani pečivo, ani vyprážanému moc neholdujem . Papam ovocie zeleninu, a také tieto veci mi.nerobia problém. Čo by ste odporúčali? Ako som už písala cvičenie ma moc nebaví a radšej si to vychodim alebo zmením jedálniček. Iba neviem ako na to . 🙂 budem rada za každú radu .
Urcite to nemas z nejedenia. Bud jes velke porcie, alebo velmi kaloricke, tj. smotanove omacky, mastne, mucne.
A nechápem prečo máš v tvojom veku obezitu, veď si ešte dieťa. To si sa kedy začala vyjedať? Osemnásťročná mladá baba má vyzerať ako laň a nie ako stará vypasená babka. Colu a energetaky pri tvojej vahe ani nepozerat. A krokomer vyhod, to su take novodobe blbosti, ktore o nicom nevypovedaju. Musis urobit vela krokov, ale velmi rezkym tempom, nie pajdavym dochodcovskym krokom.
Kašlite na to baby. Tiež poznám takú, čo z "nejedenia" sa vyžrala na takmer 140kil pri podobnej výške a furt bude tvrdiť, že vlastne nič neje len zo vzduchu priberá. Autorka nehľadá riešenie, inak by už napísala reálny jedálníček.
@autorka neexistuje nic co ti zaruci iba chudnutie z brucha. Chudne sa komplexne. Bohuzial, brucho castokrat az ako posledne. Na zaciatok staci aj chodza, no musi mat isty charakter. To ze cez den prejdes tolko a tolko krokov je irelevantne. Zaroven, intenzita pohyubu sa musi v case proporcionalne zvysovat. Telo si zvykne a na vysledky si vyzaduje viac. Urcite samotna chodza nie je dostatocna. To ze ta cvicenie nebavi, je sice pekne, ale bez toho je akekolvek chudnutie jeden velky paskvil. Peknu a funkcnu !!!! postavu formuju svaly, a tie bez siloveho cvicenia nevybudujes. Schudnut sa samozrejme da, no skonci to ako postava, sice stihla, no bez fazony, teda kostra obalena min svalov a kozou s elementarnym podkoznym tukom. Dnes uz existuje stovky druhov cviceni, a neverim, ze by sa nedalo vybrat si take, aby to aspon uplne nevadilo. Ja sa aktivne hybem mozno uz 20 rokov a kazdy trening je narocny na prekonanie sa. Ale ak uz 3 dni sa k nicomu nedistanem, uz sim nervozny, uz si to telo pyta. Vidiet a citit progres, aj ked pomaly. A v tom je ta krasa. A posledna poznamka, z nicoho sa neda priberat. Stale plati zakon zachovania energie, len sa energia v nejakej forme, premeni na energiu v inej, teda v tomto pripade na tuk. Musis byt uprimna sama k sebe. O ludomi na koniku neide. Bola by skoda, ak by sa mlada dama takto zanedbala. Ide to a funguje to.
No zo vzduchu si asi nepribrala. A nie, len z brucha sa neda schudnut. Ak to myslis vazne, zver sa radsej nejakemu odbornikovi, co ti nastavi stravu aj cviciaci plan.

@akiana ja to tak mám, doslova mi povedal tréner a výživový poradca, že sokujem telo, že ho nechám pár dní vyhladovať (väčšinou celý pracovný týždeň) a cez víkend som nútená normálne jesť s rodinou, tak si telo uloží všetko