Chudnutie z veľkej váhy
Ahojte, dnes som sa po dlhej dobe znova odvážila a mam 157 kg na výšku 174 cm
Chudla niektorá z vyššej vahy alebo poznáte niekoho?
Dlhodobo som sa stravovala nezdravo, vela krat boli pokusy o chudnutie no každý neúspešne
Nejaká osvedčená rada?
@drzaopica obvodný mi nevedel poradit a u vyzivovej som bola ale tie ceny jedalnickov konzultácie atd stojí dosť
Poviem ti, len čo pomáha mne. Na raňajky kludne to ovocie, žiadne smoothie ale normálne, ak nemáš rada na raňajky sladké tak dáke vajíčka, šunku, zeleninu. Na obed si dávam zeleninu(varenú, pecenu, šalát, strukoviny...) s nejakým proteínov ( chudé mäso, vajicka, syr) na večeru podobne. Keď mám chuť vyzierat tak si dám steviu/nahradu cukru do jogurtu a tvárim sa ze je to zmrzlina 😅 pripadne mrkva alebo ten kalerab. A hlavne k tomu pristupujem štýlom ze chcem pre seba niečo dobré spraviť a nie ze trpím lebo si nemôžem dať tú cokoladu. Tej zeleniny si môžeš dat toľko ze ti pôjde ušami, takže aspoň nemusíš riešiť hlad. Veľa tekutín, kľudne si čaj zas osladím nejakým tým sladidlom. A hlavne keď to občas porusim tak sa na to kompletne nevykaslem ale pokračujem zas od zajtra.
@domak2 načo je ten protein? K čomu slúži?
Bielkoviny som myslela, nie práškový. Je to tiež zdroj energie, ale ťažšie sa trávi a viac zasýti. (Mäso, vajcia, strukoviny...)
Tak skus aj na tie lieky pozriet, pises ze v 17tich si mala 70kg a od 17tich beries lieky. Stitna zlaza OK? Tlak? Oblicky?
@tykat zdravotne som ok
Na aku chorobu beres tie lieky?
Ty zatial nepotrebujes treningy, ani specialne diety.
Tebe staci:
- uplne vylucit sladkosti, vyprazance, tazke jedla
- pit len cistu vodu a vela
- jest 3x denne NORMALNU porciu jedla
- zaradit do jedalnicka vela zeleniny
Brat bol taký pomaličky chudne mama mu zaplatila trénera každý deň chodí do posilky, samozrejme chodí aj ku doktorke na váženie.
Ahoj, ako sa ti darí po vyše roku ? Schudla si ? Ďakujem

Neverím, že obezitolog Ta poslal preč.Pudingy, čokolády vyrad a jedz správne každé 3-4 hodiny.Skupina tu na MK je vyborna