Čo hovoríte na tento typ postavy?
Ahojte, mám 46 rokov a dlhé roky aktívne cvičím. Áno mám veľké prsia, a mám bruško. Nikdy v živote som ho nemala ploché, snáď možno do 18tich, potom už nie. Prídem vám ako XL veľkosť? Zrejme tie prsia robia svoje a pôsobím mohutne. Pani v obchode mi išla poradiť s oblečením a povedala, že máme niečo aj pre vašu veľkosť od XL vyššie, pre moletnejšie ženy. Mám 172 cm a 67 kg (o 4 kg viac ako je moja norma). Prídem si priznám sa nadrozmerná už asi.

@anonym_autor Máš krásnu, štíhlu postavu. 👏👏👏
@anonym_autor daj inu foto,ak sa ti da, toto termo poznam a dost to stahuje.
@anonym_autor a aby ti bolo vidiet cely vrch aj s rukami - okrem hlavy - takto to tazko objektivne posudit.
XL /L ... to zartujete :DDDD dalej ani necitam radjse... toto je tam S/M. Postavu na 46r mas vybornu. Ak by mi predavacka pri takejto postave povedala ze som moletnejsia, tak odchadzam z tade :DD dufam, ze dama mala 40kg. Urcite nepatris do nadmernych velkosti, vsak mas uplne stihle vsetko.. prsia nemozes mat v takej velkosti, ze by si z tohoh posobila moletne.. ja nosim 44-46,prsia mam fakt velke, a ako mne keby to povedala, ok.. ale tebe? :DDD
@anonym_cf7280 no hm... takto... 80F... tak neviem...
@anonym_autor a preco ich mas teda stiahnute? Lebo teda ja mam 85G a vyzera to rozhodne inak. Ci to mas cele daco take stahovacie?
@anonym_autor a preco ich mas teda stiahnute? Lebo teda ja mam 85G a vyzera to rozhodne inak. Ci to mas cele daco take stahovacie?
@anonym_cf7280 tričko nie je sťahujúce, mám podprsenku dobrú, to je všetko.
Kašľať na váhu dôležité je páčiť sa sama sebe a cvičiť aj kvôli zdraviu 😘🍀
@janinah nemyslím si, že vyzerám OK. Mám na čom pracovať. Chcela som vedieť, či vám prídem ako žena rozmerov XL. Ja viem, že nie som ultra štíhla, ako som bývala, ale stále som si neprišla ako nejaké moletná žena. Ale asi tak pôsobím.
@anonym_autor Asi isla pani predavacka na autopilota a povedala co hovori vzdy - ze maju oblecko aj pre moletky. Ty mas od moletky daleko, vahovo aj podla foto.
@anonym_autor aky máš obvod bokov a pásu? Lebo fotka môže skreslovať
@anonym_a3ec72 vobec neviem, nemerala som sa snad naposledy u kadernicky pred 15 rokmi. U mna je smerodajna vaha.
@anonym_autor vyzeráš dobre a nemám pocit, ze si typ jablko na to máš malé brucho🙂ja napríklad nechodím do Manga, lebo ich číslovanie je veľmi malé.Vyhod to z hlavy každý obchod má úplne iné číslovanie M z HM, Zary nie je také isté M ako inde
@anonym_a3ec72 schvalne som sa odmerala, pas mam 77 a boky 91 cm
@anonym_a3ec72 schvalne som sa odmerala, pas mam 77 a boky 91 cm
@anonym_autor Ak máš boky 90, tak nie si XXL. Ani podľa fotky na XXL nevyzeráš. Snaž sa cvičiť pre zdravie, prípadne zábavu a kašli na predavačku

Autorka, ja som bola vcera v Hmku, normalne nosim velkost S. Ked som videla co zacali predavat, respektive aku velkost povazuju za S (ako pre babiku) zostala som zhrozena. Dobre by mi bolo Lko z toho, co tam mali.
@anonym_6a6098 vážne? Ja to vidím presne naopak, veci XS sú širšie než dlhšie, ťažko si niečo kúpiť na štíhlu postavu