icon

Čo sa stane pri nižšom príjme kalórií?

16. okt 2024

Ahojte
Takze chudnem od 5.9, zmena stravy, pridany pohyb, mam apku kde si zapisujem - kaloricke tabulky, vypocitalo mi to priblizne 1400kcal denne a akoze by som mala byt v kalorickom deficite
Neviem ci som mala den aby som vobec tolko prijala z jedla, vacsinou menej, ak som si do apky zapisovala aky pohyb som vykonavala a kolko minut tak sa to este odratalo, niekedy sa stalo, ze som sa po zapisani celkovej aktivity dna dostala az do minusovych hodnot kcal
Podotykam citim sa dobre , niesom slaba, nemota sa mi hlava, neboli ma hlava
Pijem 3l denne vody, uzivam kolagen, karnitin, chrom, mam aj protein yum yum od beastpink, pred aktivitou bud synefrin ( termicky spalovac myslim, potim sa jak blazen) tbl alebo pump ( po nom ako keby ma ihlami po celom tele pichali)
Neviem aku som mala pociatocku hmotnost, nemala som odvahu sa odvazit, teraz aktualne 93kg ale nemam pocit, ze som nieco vobec schudla
Prosim nepiste mi, ze takto sa nechudne aj ti co sedia v base a nejedia tak nepriberu ale schudnu

rozculena
16. okt 2024

@zuzubb007 nejesť 16 hodín je normálne,ak jej to vyhovuje,ak v ostatnom čase príjme toľko,koľko treba.

rozculena
16. okt 2024

veľmi málo ješ,pridaj nejaké syry,tvaroh,grécky jogurt,ovocie,zelenina

janinka007
16. okt 2024

@zuzubb007 nič si nezničí...ja sa tak stravujem celé roky. Ranajky medzi 8-9, obed 12-13 a finito.

simsalabim
16. okt 2024

@rozculena tak ale vidis, ako elegantne ignoruje bazal a odporucane mnozstvo kcal. Ona je presvedcena, ze je dostatocne a spravne 🤷‍♀️ Post jej neuskodi, ale to minimum kalorii ano.

zuzubb007
16. okt 2024

Od 7 do 16:30 je 9,5 hodiny a nie 8 hodín

kavasmliekom
16. okt 2024

Tak keď bola tortila obed, tak si si mala dat aspoň 150g mäso s omáčkou, nie 50g, ved to si nemohla v tom mat ani 30g mäsa. To si mala viac tej Lučiny. Ale ak ti to vyhovuje, tak nerieš.
Nie je to správne ani zdravé chudnutie, názory neberieš, rady tiež nie. Tak možno treba len vydrzat.
Ja mam 1200kcal denne príjem ale úplne ináč vyskladane jedlá nemam problém to zjesť a schudla som 4 kg za mesiac a pol. Bez cvičenia.

januska12323
16. okt 2024

Ešte by ma zaujímalo ako vieš, že si nič neschudla keď si sa odvážila až teraz a váhu do tabuliek si napísala len tak od oka? Pri takej váhe si ani 5 kíl nevšimneš.

autor
16. okt 2024

@rozculena vdaka doteraz som jedla grecke aj skyr ale nebola som 3 dni uz v obchode

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom ano bohuzial som len dojedala a viac masa som nemala

autor
16. okt 2024

@januska12323 od oka? Vazim vsetko na kuchynskej vahe

autor
16. okt 2024

@zuzubb007 prepac mas pravdu uslo mi cislo

simsalabim
16. okt 2024

Autorka, mna by naozaj zaujimalo, ci si sa zamyslela nad tym poctom kalorii, co prijmes a kolko mas prijat, aby si chudla zdravo.

kavasmliekom
16. okt 2024

Tak ale deň predtým si mala viac kalórií potom, nie? Keď si mala aj viac mäsa, aj prílohu nejakú.
Neviem si predstaviť tvoje stravovacie návyky, lebo z pečiva, tortily a Lučiny a liptovskej salámy neschudnes.

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom nepresiahla som tie kalorie aj tak

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom resp nedosiahla som tolko som pidla vas mala mat

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom priberiem? Ked som v kalorickom deficite? Trosku sa to vylucuje

autor
16. okt 2024

Pridam este nejake to jablko ci banan

autor
16. okt 2024

@simsalabim potrebujem schudnut a vela nemam 2 roky aby som chudla

autor
16. okt 2024

A mimochodom vlasy mam v ovela lepsej kvalite a o nechtoch ani nehovorim, nikdy som take nemala dobre sko teraz

simsalabim
16. okt 2024

Ale chapes, ze tvoje telo sa bude branit? Ukladat zasoby? A ze si uskodis? Zdrave chudnutie je tak 2kg za mesiac. Za rok to je 12kg. Z vacsej vahu este viac. To vobec nie je malo. A ked schudnes? Zacnes jest viac? Vies, co sa stane potom?

autor
16. okt 2024

Plet takisto hladka vypnuta bez akne

autor
16. okt 2024

@simsalabim preco by som mala jest viac?
Zacala som si samu seba viac vazit a ked tolko schudnem tak sa nevyzeriem ako svina zase ze si nemam na seba ani nic obliect

autor
16. okt 2024

@simsalabim potrebujem zhodit tak 20-25kg

simsalabim
16. okt 2024

Nuz, vela stastia. Poradit si nedas. Mozno vtedy, ked zaplatis vlastnym zdravim. Ale is 1/4 kcal pod bazal je sialenstvo.

kavasmliekom
16. okt 2024

Dnes to mám takto. Nepotrebuješ veľa jest, stačí si pridať pár orechov, nejaké tie vločky, chia. Ale mala by si mať príjem "aspoň v zelených kolieskach" ako to niekto vola.

autor
16. okt 2024

@kavasmliekom orechy jem, mame strom kazdy druhy den 3orechy, z vlociek vraciam natahuje ma z nich

kavasmliekom
16. okt 2024

No tak potom si dala za príklad veľmi zlý deň, kde nič zdravé ani nie je. Len sama múka a Lučina.

kavasmliekom
16. okt 2024

Ja mam napríklad rutinu, že ráno vypijem len kávu a raňajky tak keď prídem zo škôlky, čiže okolo 8,30h a olovrant si väčšinou posúvam tak, že je z toho večera. Potom už len nejaké bud radler, alebo karfiol chrumem atď

missviolet
16. okt 2024

@simsalabim zbytocne deries klavesnicu, tieto hrdinky, co sa predhanaju, ktora ide vjac pod bazal, potom aj rychlo skoncia s jojo efektom... ja som schudla 45kg za dva roky a zavinala som na 1900 kaloriach a koncila na 1600.... co bol kusok nad bazal

autor
16. okt 2024

@missviolet skus nabuduce trosku dostudovat zaklady slovenskeho jazyka predtym nez zacnes mudrovat