Čo sa stane pri nižšom príjme kalórií?
Ahojte
Takze chudnem od 5.9, zmena stravy, pridany pohyb, mam apku kde si zapisujem - kaloricke tabulky, vypocitalo mi to priblizne 1400kcal denne a akoze by som mala byt v kalorickom deficite
Neviem ci som mala den aby som vobec tolko prijala z jedla, vacsinou menej, ak som si do apky zapisovala aky pohyb som vykonavala a kolko minut tak sa to este odratalo, niekedy sa stalo, ze som sa po zapisani celkovej aktivity dna dostala az do minusovych hodnot kcal
Podotykam citim sa dobre , niesom slaba, nemota sa mi hlava, neboli ma hlava
Pijem 3l denne vody, uzivam kolagen, karnitin, chrom, mam aj protein yum yum od beastpink, pred aktivitou bud synefrin ( termicky spalovac myslim, potim sa jak blazen) tbl alebo pump ( po nom ako keby ma ihlami po celom tele pichali)
Neviem aku som mala pociatocku hmotnost, nemala som odvahu sa odvazit, teraz aktualne 93kg ale nemam pocit, ze som nieco vobec schudla
Prosim nepiste mi, ze takto sa nechudne aj ti co sedia v base a nejedia tak nepriberu ale schudnu
pozri ja som cely zivot bojovala s vahou vyskusala som asi vsetky diety co existuju od hladovania po keto a neviem co vsetko mozne…a vies kedy som schudla? ked som si povedala a dost kaslem na diety. Zacala dom jest vsetko ale z mierou a travila som vela casu vonku - dlhe prechadzky na cerstvom vzduchu, turistika, bike, behanie…vtedy som na jedlo ani nemyslela a kila isli dole bez stresu a bez toho aby som musela neustalr mysliet nato co jest mozem a co nie…tiez je dobry prerusovany post…najedz sa poriadne na co mas chut (nie prezrat ale do sytosti) a medzi jedlami si davaj pauzu 10 az 12 hodin. Drzim palce 🙂
@negymama nikdy som nepresiahla sacharidy vsetko som poctivo odvazila
Mam len jedno dieta aj to male a toto nejedlo
@lenagawel toto som robila a vyzrala som sa ako svina
Ak by si pozorne citala jem v rezime 16:8
tak vela rad si uz tu dostala ale ty robis vsetko spravne…tak to tazko potom 🤷🏽♀️ moze to byt potom nejaky skryty problem vvtele
@lenagawel tak apka mi to sama vypocitala ja som si nic mevymyslela
Jem co mozem pytala som sa nieco ine ako rady ako schudnut
Mam 33 na nic sa neliecim, lieky neberiem, stitnu mam v poriadku nepytala som sa ze nechudnem ja nevem ci som schudla ci nie len ja to na sebe nevidim nejako
Pneumatiku mam stale pri talej vahe 5kg nieje vobec vidno
Appka ti to vypocitala zle, lebo to mas zle nastavene.
dobre si vážiš a dobre zapisuješ to jedlo? Tá omáčka s mäsom to ozaj iba 50 g?
ale prerušovaný post nie je žiadny zázrak co sa týka chudnutia, pokial sa nebudes stravovať normálne. Nastav si kalorické tabulky ako ti tu bolo poradené už 1000x a stravuj sa podla nich. Nemusís sa ani mučiť pohybom, stačí, ked budes doodržovať stravu.
@simsalabim a sme doma, len bazal ma 1800 kcal, k tomu stredne aktivny rezim a je nad 2000 co by mala denne prijat.
a 1400? pri takejto vahe?
ja som drobnucka zena, cvicim malo a mam 1300 kcal na chudnutie.
@negymama bazal ma nizsi, to prve som omylom pocitala ako u muza 🙈 Uz to je spravne. Bazal 1655.
A kde máš obed včerajší?
@simsalabim OK, tak aj ked tych 1655 /mne na inej stranke vyslo tiez cca do 1700/, uz i to je viac ako 1400 co vraj nedokaze naplnit. a kde je este prijem potrebny na stredne aktivny rezim, ked tolko cvici...
Vynechaj tie sprostosti ako kolagén a neviem co tam máš a radšej si daj ovocie, zeleninu, kuracie mäso, lososa.
@rozculena ano je to spravne kedze to bolo uz len kusocek z predosleho dna- bolo to odvazene presne 48g
@kavasmliekom kuracie tam mam dva dni dozadu, prepac ale denne sa mi maso fakt nechce jest
Lososa som mala cely vikend to mi fakt stacilo nebudem to jest stale
Je to kolagen a vit c a ma to minimum kj takze toto si necham
Áno, má to minimum, ale je to také na oblbnutie žalúdka.
Mne sa nemusíš ospravedlňovať, píšem ti svoj názor, pýtaš sa, čo robíš zle a ty si vždy aj tak ideš svoje. Tak skus napísať o rok. Možno aspoň ten kolagén pomôže, keď už hladovka nie
A stále ti tam chyba obed a poriadne vyvážené jedlo.
Autorka - aspon si pochopila, ze to mnozstvo kcal, co prijimas, je tak na koncentrak? Ze si poskodzujes zdravie? Ze toto nie je udrzatelne?
Za ten mesiac a pol by si mala teoreticky mať minimálne tie 3 kilá dole, ak si na tej istej váhe robíš všetko zle, veľmi zle rozhodnutie najbližšie sa odvážiť v decembri načo je to dobre, radšej teraz zistiť či to má význam a schudla si alebo zbytočne strácas čas, za mňa máš nízky príjem až extrémne malo jedla, môže sa stať, že telo zblbnes a začneš aj priberat
@kavasmliekom myslim ze na tom kolagene nieje nic zle, bol mi odporucany, nemam preco klamat zaludok pijem to za jedlom takze nic neklamem
@zuzubb007 neviem ci som nieco schudla
Nevazila som sa na zaciatku az dnes
@zuzubb007 ja som si nevsimla ze by som schudla na svojom bruchu napr
No zničis si zdravie takouto hladovkou, nejesť 16 hodín tiež nieje normalne
@kavasmliekom obed bola ta celozrna tortila s kuraci masom
Na veceru salat s lucinou
@zuzubb007 tak neviem ako ty ale ja po nociach nejem vezmi si , ze vlastne jem od 7 do 16:00hod niekedy 16:30 veceru
Kym dam domov a dieta dokopy aeste si zacvicim je 21:00 a ideme spat takze v podstate gro tych hodin clovek prespi
Je to odporucany rezim pre zaciatocnikov

a ze nestihas pri malom dietati len toasty?
neviem ti poradit, ale ja som varila normalne zdrave jedla kazdy den, vo velkych mnozstvach, mala som 4deti s 2rocnymi odstupmi. Mozno sme mali vacsi bordel, zato strava bola dobra. 😀