icon

Čo vám najlepšie pomohlo na chudnutie?

lienka2602
3. nov 2010

Ahojte, chcela by som vediet, ake tabletky alebo napoje Vam pomohli pri chudnuti a za aku dobu ste schudli.. A kolko kg? Drzali ste aj nejake specialne diety? Dakujem Vam za odpovede...

Strana
z2
resanka6
21. okt 2014

Mne vzdy pomohlo len: Nezer a hyb sa! Ziadna zazracna pilulka na chudnutie neexistuje!

sssimi
29. okt 2014

Ja som bola pred viac ako rokom 2 mesiace na herbalife-nápoje. Schudla som 10kg. Od vtedy si držím váhu spôsobom, že jem pravidelne každé 3 hodiny a snažím sa každý druhý deň behať a cvičiť.

kinna
Odpoveď bola odstránená
maribell
29. okt 2014

@tima14 pises ze mam prestat jest pecivo ale nalozit si viac zeleny prilohy ako sunka, syr .. to mam jest sunku a syz so zeleninou? 😕 .. da sa z toho vobec najest? 🙂 neurazam len sa normalne pytam 🙂 porad 🙂

niki101988
29. okt 2014

Kúp si detox podľa Mačingovej a mne osobne najviac pomohlo heslo CICA NEŽER, lebo celé je to o strave a pohybe

laskamoja123
29. okt 2014

bunkova výziva a moj uz dal 30 kg dole

sookie1
29. okt 2014

Mne osobne nová práca+ stres + nervy za 2 mesiace 10kg dole s vahy 75kg na výšku 175cm nebola som ani vtedy že tucna skôr pevná teraz som chudá vsitko je mi veľké na páse som dala aj 15 cm 🙂 ;)

vajanka
30. okt 2014

moj kamos a znama chudli podla tohto , vraj im to zaberalo, pretoze vytrvali http://goo.gl/5X2LyJ ja sa priznam, nemam vydrz. pozrite, prečitajte, možno niekomu pomože

emakm
14. apr 2015

Ahojte no ja som to tak robil kazdy den behat a zvicit som bruchaky robyla som to jeden mesiac robila a som 10 kilov schudla ja bisom povedala ked mate problemy tak vam to urcite pomoze !!!!!!!! emoticon emoticon emoticon jasom mala 67kilou a teras mam 55 ja som mala cieš problemy a ja som mala 26 rokou ale ked ma dieta više 60 kilou tak davajte si prosim pozor moze to mat aj volaku chorobu ja was nechcem urasit alt to tak je ja som mala jednu triedu som pracovala za pany ucytielku a tam som mala dvojicky jedna mala 19 kilou a mala 10 rokou a ta druha mala 63 a mala cieś 10 rokou a ona zomrela emoticon tak ked vam to dobre robilo tak nieco napište caute

horana
14. apr 2015

Akoze uplne bez srandy, ale najviac mi pomohlo "NEZER, CICUS" a podla vole postupne uberat.
Vyhoda tejto metody, je uplne zdarma, ba navyse sa aj usetri.

wewusenocka
25. apr 2015

My sa riadime podla vlada zlatoša www.vladozlatos.com tam sú skvelé články 🙂 mne pomohla strava a pohyb 🙂 a samozrejme čiastočné doobedné hladovanie a večerné prejedanie ( musíš vedieť čo spapať max 2 hod pred spaním) 🙂 pred tehu som vážila 54kg a pred pôčodom 68kg a teraz 51 kg..🙂 ale musím spevniť telo a kg pojdu hore ale to mi nevadí 🙂

blue99
28. apr 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
slimstar
28. apr 2015

Na chudnutie treba začať chudnúť v hlave. Žiadne tablety ani iné umeliny, ktoré zaťažujú pečeň netreba brať. Zmenšiť porcie, jesť viackrát denne maximálne do 6 hodiny, piť veľa vody. Najdôležitejšie sú ranajky - tie majú byť najväčšie, obed má byť menšia porcia - varená strava a večera už len obložený chlebík, medzitým na desiatu ovocie, jogurt. Šport môže byť akýkoľvek aj prechádzky po okolí. Do mobilu sa dá dať aplikácia, ktorá merá kroky, aj zjedené kcal - volá sa S health. Napríklad ja prejdem denne 20 kilometrov. Ak začnete výsledky nebudú hneď, najprv sa spustia dole "zásoby" a potom sa dostavia výsledky, treba to dodržiavať dlhodobo - je to životný štýl. 😉

1maja36
4. máj 2015

Volám sa magdalena mam 12 rokov som na kortikoidoch mam velku nadvahu,mám až 85 kg a chcela by som schudnut ale nwm ako mohli bi ste mi poradit ze ako ? lebo som dost zufala. ☹

ordinacia
4. máj 2015

zo svojích skusenosti som brala už viacero tabletiek ale ani jední nepomohli proste chcela som jednoducho rychlo schudnut skušala som viaceré diety ale zo všetkých najviac som schudla 35 kíl je to delená strava ale musíš mat veľku trpezlivost da sa to na fb je skupina lenky korinkovej tam su aj recepty skus

petraivan
5. máj 2015

Z vlastnych skusenosti len zmenit stravovacie navyky a pridat pohyb - cvicit 🙂 Robim osobného trénera, viem co "hovorim" 😉

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

danushinka
14. máj 2015

Ahojky. No najlepsie je predsa hybat sa a sledovat co a ako jes. Ale ked sa pytas na tabletky...ja skusam Krasna a mudra. Je to nejaky vyzivovy doplnok. Ja specialne som sa chytila toho zeleneho caju co obsahuje a este vytaok z malin ci co. Zatial ficim len dva tyzdne ale menej jem. To je fakt. Drzim palce vsetkym co skusaju.

darmord
Odpoveď bola odstránená
katulienka188
7. jan 2018

@bubu37 ahoj, clanok je stary ale ponuka este plati? Vdak

secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
rika888
19. feb 2019

Kokos to tu je ako tabula na reklamu toto vlakno, kazdy si ide to svoje :D Nebudem ja pisat jendoznacne, skuste si pozriet skusenosti o prodietix diete. Na ineternete je xy diskusii prave o nich, kedze su dost oblubeny. Osobna bilancia (top) je -12kg za mesiac s nimi.

zuzuliennka1
18. mar 2019

@mamavera 6x je vela, staci 3x

tatiana1980k
29. júl 2020

@rika888 Tiež som schudla práve s programom od nich 😉- 27kg! 😎

rika888
29. júl 2020

@tatiana1980k Super.

sticker
Strana
z2