icon

Čo vám pomohlo na chudnutie?

mirka960
16. feb 2022

Ahojte čo vám pomohlo na chudnutie? Snažím sa chudnúť a vôbec sa nedarí ! Máte nejaké rady ?

zmrzlinka2021
16. feb 2022

Nizsi prijem ako vydaj.
- kvalitna zdrava strava a dostatocny prijem pre fungovanie tela
- kvalitny spanok
- dostatok pohybu, sport, cvicenie

mamina0078
16. feb 2022

Viac pohybu, kvalitná zdrava pravidelná strava (5x denne), dostatok tekutín, spánku. Nekupovat domov blbosti ale podľa jedálnička

h2
16. feb 2022

@mirka960 Kalorické tabuľky. 👍👍👍

zuzkaa1991
17. feb 2022

@mirka960 napiste spravy

barborachors
17. feb 2022

@mirka960 nejest pecivo a nahradit ho zeleninou. Mne osobne stacilo vysadit pecivo a jest len zeleninu a biele maso. Schudla som asi 5 kil za cca 6 tyzdnov.

rozalianda
Autor odpoveď zmazal
kotvickaa
18. feb 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

vyvazena pestra strava a spravny kaloricky deficit...-17kg za 5-6 mesiacov....ziadne vyradovanie sacharidov, ziadne hnusne prasky, ziadne drasticke obmedzenia, jedla som len to co mi chuti a aj po 18:00 a to teraz ucim aj dalsie baby, ktore su na tom rovnako ako ja ;)

katkam22
15. mar 2022

@mirka960 ak potrebujete pomôcť. Napíšte mi správu

iwanka1234
Odpoveď bola odstránená
kukulko
12. aug 2024

@mirka960 ahoj, mne pomohol spaľovač tukov Adi-pex natural a samozrejme som zvýšila príjem vody a viac pohybu. Netreba sa vzdávať, výsledky sa dostavia

megan777
9. dec 2024

@kukulko ten adipex natural nemal žiadne vedľajšie účinky,to je ten vynovený však a koľko za aký čas si schudla aj si cvičila ďakujem,chcem si ho objednať.