Čo vás motivovalo začať chudnúť?
Baby, kedy ste si povedali, že už stačilo priberania alebo života s nadváhou a schudli ste? Čo bola pre vás posledná kvapka alebo motivacia? Ja mám 170 cm a 80 kg a chcem ísť naspat na 60 a ide mi to veľmi ťažko. ..
Mna pred pred dnami prinutila schudnut skutocnost, ze toto je od porodu tretie leto co mam pupok a celkovo z povodnej vahy 52 mam 65.
Necitim sa na kupalisku dobre s takym crevom. Ale hlavny dovod je ten ze si nemozem obliect obtiahnutejsie veci a dost sa obmedzujem v tomto. Predtym mi sedelo vsetko. Teraz skoro nic. A necitim sa dobre a pritazlivo. Obdivujem zeny ktore toto neriesia....ja som sa to zial nenaucila a tak idem so sebou nieco robit, aj ked moc sa mi do toho nechce
Keď sa ma 4 ľudia v krátkej dobe opýtali či som tehotná. Bohužiaľ som zase pribrala, ja som kráľovná jo-jo efektu
Môj pocit - keď nám viac kíl, ako je u mňa normálne, citim sa veľmi zle - ako keby som bola opuchnutá, stokilova.
@cica8 zrejme budeš nejaká predajkyna nejakých extra super prípravkov na chudnutie.. od októbra som schudla 16kg bez nejakých zázračných produktov ktoré predajcovia tak veľmi obhajujú aby ich predali... keď si niekto mysli, že si sadne na gauč a vypije nejaký napoj pripraveného z produktov na chudnutie tak neschudne....vysmesneho smajlika si si mohla odpustiť...
pre mna bolo poslednou kvapkou, ze nevladzem a boli ma vsetko ... bohuzial si to dam od znova, kedze nejake kila sa prilepili teraz pocas tehotenstva, nastastie nie tak vela ako kedysi
@cica8 kazdy ma metabolimus, pri ktorom sa da chudnut.
to akoze chces povedat, ze sa bez nejakych pripravkov schudnut neda? prostim ta, netaraj. da, len treba zistit ako na to.
ak niekto nechudne, potom robi nieco zle, rozhodne to nie je o produktoch.
a teda ja nemam ziadny extra metabolizmus. nikto z vysokou nadvahou nema ryhcly metabolizmus.
dalsia vec - stitna zlaza. to akoze co tym chces povedat? tlsti ludia nie su len koli stitnej zlaze, takych je malo, aleostanimaju nadvahu koli nespravnemu zivotnemu stylu a stitka im funguje dokonale. a preto mozu chudnut uplne normalne tak,a ko kazdy iny clovek.
@cica8 ja mám zdravotné problémy, ktoré tu nebudem rozpisovať. Doktori mi zakázali cvičiť ale prikázali schudnúť. Mala som si výživového poradcu, ktorý mi urobil komplexný rozbor zdravotného stavu, vypočítal kalórie na mieru zostavil jedálniček a pravidelne konzultoval stav. Touto cestou kedy som dodržiavala všetko úplne do bodky som schudla 15 kilov a bez spalovačov, čajov, džúsov, rôznych zázračných prípravkov. Lekári mi dovolil potom aj cvičiť a vďaka strave a pohybu dom schudla ďalších 10 kilov a hlavne išli dolu centimetre. Možno by som to na začiatku zvládla aj sama, ale potrebovala som niekoho, kto mi ukázal ako to ide, hlave som potrebovala pravidelnosť, disciplínu a psychickú pohodu a radosť z toho čo robím.

Odmietla som kupovať nové oblečenie a do pôvodného som sa nezmestila/cítila sa v ňom neprijemne.