icon

Cvičím a postava žiadna sláva

pekarovamonika
9. máj 2018

Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o Vaše rady a postrehy, v čom môže byť problém. Cvičím už pol roka pravidelne každý druhý deň cviky na core. Som po dvoch detičkách a moje niekdajšie brucho ako lavor dovnútra je teraz pravý opak. Mala som aj diastázu a preto som sa rozhodla cvičiť cviky na posilnenie core. Výsledky aj vidím, ale problém je v tom, že bruško mám pekne vypracované a stiahnuté len vtedy, keď zatnem - stiahnem svaly. Vtedy ho mám celkom ok. Akonáhle uvolním svaly na bruchu, tak sa mi znova vyduje ako v piatom mesiaci a je také ovisnuté. Myslela som, že po cvikoch sa mi svaly natoľko spevnia,že mi to vyduté bruško stiahnu, ale neviem kde robím chybu. Poradťe mi prosím, čo s tým. ďakujem Vám vopred za vaše postrehy a rady.🙂😉

Strana
z2
robin30
17. jún 2018

@pekarovamonika parafango zabal to je zazrak

leenkaa2708
8. jan 2021

@pekarovamonika s odstupom casu dva roky podarilo sa? Ci sa mi oplati snazit 😂🙈

pekarovamonika
autor
8. jan 2021

@leenkaa2708 fuu, je to to isté. Možno ešte o kus horšie.😝 Ale to je mojou lenivosťou. Momentálne som vysadila všetko sladké a pečivo len minimálne. Uvidím, čo bude. Cvičiť teraz vôbec necvičím nič. Máme teraz iné starosti, žiaľ v tejto šialenej dobe. Držím palce, nech sa darí.👍

pekarovamonika
autor
8. jan 2021

@robin30 a ako sa viem k tomuto zázraku dostať prosím?

leenkaa2708
9. jan 2021

@pekarovamonika fuha kurnik lebo ja mam postavu ako ty a presne ten isty problem a po troch detoch..tak reku ze ci mam dake sance a zlepsilo sa a predtym ked si to skusala tak si vtedy aj jedla zdravsie ze ziadne sladkosti a tak?

pekarovamonika
autor
9. jan 2021

@leenkaa2708 už si nepamatám ako som sa vtedy stravovala.😀 Ale myslím, že určite som si dávala pozor aj na to čo jem. Bez zmeny stravy a cvičenia to žiaľ nejde. A cvičila som to core každý boží deň. Už neviem koľko som vydržala cvičiť, ale výsledky bolo vidno. Aj som spevnela, trochu som si upravila váhu. Už len to brucho nešťastné nie a nie sa zlepšiť. Teraz necvičím nič, ale som si upravila stravu, uvidím či sa mi to trošku odzrkadlí na váhe. Ja potrebujem dať dole takých 5 kg. Takže snáď to pomaly pôjde dole. To core bolo super, ale fakt, ako tu mi baby radili, treba k tomu pridať aj to kardio. Ale na mňa z časových dôvodov už toho bolo moc. 🙂

november1111
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2