icon

Cviky na brucho

Dnes o 09:58

Ahojte viete mi poradit nejaké cviky na tento typ brucha? Samozrejme som v kalorickom deficite, no chcela by som zapojiť cvicenie aj na brucho.

Cviky na brucho
anonym_2fbc18
Dnes o 10:07

Brucho spevnis cvicenim, ze nebude vyklenute. A vnutrobrusny tuk a vonkajsia pneumatika sa potom pali len deficitom, pohybom celeho tela, chodzou a behom.
Iba cvicenim pekne brucho nedosiahnes. Svaly budu, ale budu skryte pod tukom. A iba deficitom tiez nie, brucho sa zmensi, ale nebude pekne.

anonym_d8cdb8
Autor odpoveď zmazal
anonym_422828
Dnes o 10:18

@anonym_autor ty mas previs? lebo nejake divne to brucho mas, nemas diastazu?

autor
Dnes o 10:24
@anonym_422828

@anonym_autor ty mas previs? lebo nejake divne to brucho mas, nemas diastazu?

@anonym_422828 previs? Neviem či mám diastazu.

anonym_422828
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@anonym_422828 previs? Neviem či mám diastazu.

@anonym_autor akoze ked das dole nohavice, ovisa ti brucho? lebo toto je nejak divne kopcovite. ty si uz schudla daco? mne pride ze ti tam ovisa koza aj

autor
Dnes o 10:28
@anonym_422828

@anonym_autor akoze ked das dole nohavice, ovisa ti brucho? lebo toto je nejak divne kopcovite. ty si uz schudla daco? mne pride ze ti tam ovisa koza aj

@anonym_422828 nič mi neovisa. Schudla som
Zatiaľ len 5 kg. Žiadna koza mi nedostáva ani nič také.

anonym_422828
Dnes o 10:30
@anonym_autor

@anonym_422828 nič mi neovisa. Schudla som
Zatiaľ len 5 kg. Žiadna koza mi nedostáva ani nič také.

@anonym_autor zaklad brucha je strava. to je gro. potom klasika cviky, na brucho napriklad

autor
Dnes o 10:31
@anonym_422828

@anonym_autor zaklad brucha je strava. to je gro. potom klasika cviky, na brucho napriklad

@anonym_422828 veď píšem že som v deficite. Len neviem čo na brucho presne cvičiť. Ktoré brušné svaly. Skúšala som pilates no dosť ma pri tom bolel chrbát

anjelicek26
Dnes o 10:32

Nerozumiem tej casti v strede... si po laparke?

autor
Dnes o 10:33
@anjelicek26

@anjelicek26 nie niesom. Akej časti?

anonym_422828
Dnes o 10:33
@anonym_autor

@anjelicek26 nie niesom. Akej časti?

@anonym_autor ty mas zvlastne rozvrstvený ten tuk. chapes?

autor
Dnes o 10:35
@anonym_422828

@anonym_autor ty mas zvlastne rozvrstvený ten tuk. chapes?

@anonym_422828 no, nie moc nechápem ako zvláštne. Ako keby ja môžem za to že sa ukladá tak 😀

anjelicek26
Dnes o 10:37

Tak toto nie je prirodzene rozvrstvenie tuku, preto som sa pytala na tu laparku...

autor
Dnes o 10:40
@anjelicek26

Tak toto nie je prirodzene rozvrstvenie tuku, preto som sa pytala na tu laparku...

@anjelicek26 nemám som žiadnu operáciu v oblasti brucha, ani som nebola tehotná, proste žiaden zásah do brucha.

anonym_422828
Dnes o 10:51
@anjelicek26

@anjelicek26 tiez mi pride take zvlastne rozvrstvenie

autor
Dnes o 10:52
@anonym_422828

@anjelicek26 tiez mi pride take zvlastne rozvrstvenie

@anonym_422828 celý život ho mám také. Typické B -belly type.

simona92101
Dnes o 12:36
@anjelicek26

@anjelicek26 ja mam taketo po laparo zlcnika,nad pupkom hrca a tuk sa mi na bruchu uklada v nepravidelnych utvaroch,resp.teraz chudne brucho ale nie rovnako z kazdej casti brucha(prava strana vyzera inak ako lava).vies poradit co s tym?

majlo1234
Dnes o 12:42

Tiez mi pride zvlastne, obzvlast ked si nebola na ziadnom zakroku/tehotna🫶 ale sak vsetci sme rozdielni.
Ja by som sa(aj sa zameriavam) hlavne na spevnenie hlbokych svalov, mne to pride, ze mas diastazu. Vyskusaj si na to poguglit nejake cviky, klasicke skracovacky ti skor ublizia

anjelicek26
Dnes o 12:48
@simona92101

@anjelicek26 ja mam taketo po laparo zlcnika,nad pupkom hrca a tuk sa mi na bruchu uklada v nepravidelnych utvaroch,resp.teraz chudne brucho ale nie rovnako z kazdej casti brucha(prava strana vyzera inak ako lava).vies poradit co s tym?

@simona92101 tak su tam vnutri zrasty kde by nemali byt, preto to tak vyzera... dalsia laparka to vie napravit, ale ci to spravia len kvoli tomuto.. ja zrasty riesim uz treti krat, ale az o dva roky re-operacia. U mna po slepaku v detstve..

anonym_fe5f60
Dnes o 12:54

Necvičím brucho, ak sa robia komplexné cviky s váhami zapája sa aj brucho.
Dnes sú rozne cviky ako predkopávať, zakopávať nohy, činky do ruky, brušákom odzvonilo, zaťažujú chrbticu atď

anonym_e15518
Dnes o 20:37

Pridám sa

mondolina
Dnes o 20:44

brucho sa cvičí a chudne sa z neho v kuchyni.