Cyklická ketogénna diéta - skúsenosti
Ahojte, s priatelom chceme vyskusat, udajne je velmi ucinna. Potesi, ak ma niekto pre mna radu, alebo skusenost...jedalnicek, ubytok na vahe a pod. Dakujem🙂
ahojteeeee...
no ako? novy rok zacal... kto je uz v ketoze?
@petka2284 tie papieriky na meranie ketonov v moču sú ok ale podľa nich sa riadiť nedá keď máš najtmavsie zabarvenie nieje to dobre na chudnutie pretože máš vysoko ketony a tým pádom sa nespaluje tuk čím viac ketonov tým menej spaľovania tuku telesného a každý chce sa zbaviť tuku takže to je problém a veľmi veľký príjem tuku v potrave práve spôsobuje vysoko ketony skús sa ráno odmerať bude slabšie zafarbený papierik skús po jedle a bude tmavší...Asi toľko...
Ahoj, mám na predaj nápoj 3 plné krabice neotvoren + v druhej je asi polka, príchuť banán, coko, visna a jahoda + aroma. Cena 150 eur. Nesadlo mi to. Záruka je do 1\2018.
@zanetka1989 neviem i to mliecko malo inu chut abo ine zlozenie. Ale chutilo mu eeeste viac ako bez ketozy. A tiez mu nic nebolo.
@gila este na napadlo ...nestratila si teda mliecko,?
@zanetka1989 nie nie. Urcite. Vobec. Este som potom skoro rok kojila
@gila to je super.ja kojim 8 mesiacov.no mam nadvahu a musim nejako zhodit strasne zle sa citim;((no maleho chcem este kojit
Ahojte dievcinky, drzi tu este niekto ketogennu dietu?
@dadamelllie ja

@dadamelllie ja
A ako dlho drzite? Ja som drzala minuly tyzden, stastie ze sa cukruje, lebo tento vikend by to ani inak neslo a od pondelka zase papkam tucno... Uz mate vysledky?

@dadamelllie od januára 2017, - 40 kg 😁
@dadamelllie nedržím vsak cykl. ale klasicku ketogennu s občasnými prehreškami
Mozem sa opytat na tvoj jedalnicek🤗🙏
Uau tak to klobuk dolu. Ja som povodne nechcela vobec riesit cukrenie, ale ako som myslela, ze bude kludny mesiac tak mi to nakoniec nevyslo. Posledne som sa tukovo stravovala pred tyzdnom par dni. Nechcem, aby ludia okolo mna vedeli, ze drzim nejaku dietu. Takze o par dni skusim zas. Strasne som nafuknuta z toho cukru, normalne mi ketoza upravovala travenie🙏
@zanetka1989 to sa pytas mna?
@palomablanca prosim ta pekne aj mne ho posli :D ja neviem dat dole tych pat co mi ostalo po tretom dietati :D ide mi o moje milovane ikonicke rifle :D cislo 36 :D:D:D
😀 posli mailovu adresu IP
@celasapremenim sorry zabudla som ta oznacit
@palomablanca uz som poslala do ss

@ketonka
tusim nejaka skupina na fb je, vsak popozeraj. Tu je skupinka KetoDiet, ale to tam sa vacsina bab napchava tymi drahymi praskovymi sprostostami. Mozno by sa nejaka sukromka zisla 😉