Dá sa schudnúť do Vianoc 7 kíl?
Ahojte. Mám prosbu. Potrebujem do Vianoc tohto roka schudnúť 6-7 kíl. Dalo by sa to? Skúšala som uz všetko, no nič. Eco slim na to som vyhodila cca 100 eur, fykotin 40 eur a uz ani neviem za čo všetko. Chudne iba moja peňaženka... Na Vianoce ideme na Omán s manželom a 4 ročnou dcérkou. Mám 27 rokov a nechutných 70 kíl. Aspoň tých 7 kilo by sa dalo zhodiť? Okrem toho meriam 167 CM. Môj bmi index je 25,71. Pomôže mi každá rada😄😊. Ďakujem
@terezka1947 ďakujem za radu. Aspoň po dovolenke by sa dalo dalo schudnúť? Viem mám dosť času, ale po pôrode čo som porodila Emku som dosť pribrala na tu 70😵. Okrem toho moja dcérka má zase prijali váhu... Aj na to dáke rady?😄
@blufut88 mne pomohlo jest viac porcii denne,ziadne nocne vyzobkavanie slaneho a sladkoeho,spanok...a aspon sem tam planovany pohyb nejaky.....a postupne som ozaj pekne schudla.
Ja mám diétu, aj ju praktizujem, keď potrebujem rýchlo zhodiť ... jem len ryžu uvarenú vo vode (bez oleja) so zeleninou - mrkva, brokolica, lečo ... nič viac ... je dosť drastická, týždeň max. dva viac nie, lebo zoslabneš, telu začnú chýbať vitamíny atď.
@blufut88
@dzulli1980 rozmýšľala som že by som zašla dakemu odborníkovi či nemám niečo v tele zle, mávam vyšší tlak tak okolo 145
Závisí od toho, kedy mávaš tlak vyšší ... či len tak, z ničoho nič alebo keď si rozčúlená, v nepohode atď. ... pokiaľ Ti skáče len tak "ako sa mu zachce", určite by to chcelo nejakého odborníka.
@blufut88
@dzulli1980 v kľude si umývam riady a potom ma pichá pri srdci, keďže mám doma tlakomer koli staršej dcere, zmerala som si a zrazu 147!
Jediné, čo u mňa zabralo - vylúčiť sacharidy a cukor, porcie 3x denne. Veľa zeleniny na rozličné spôsoby, tuniak, ovsené vločky, do obeda ovocie. Neschudneš síce za týždeň 7 kíl, ale určite Ti ubudne minimálne 1-2 cm z obvodu a do 2 - 3 mesiacov krásne schudneš.
skus tukozrutsku dietu, recept najdes na internete... odskúsane, funguje....
7 kg do Vianoc je veľa...skôr do Veľkej noci....ak schudneš naraz priveľa ,resp. ak chudneš za týždeň viac ako 0,5kg - príde po krátkom čase jojo efekt - to čo si chudla priberieš naspäť možno ešte niečo aj viac....
určite nejesť sladkosti, nepiť sladké vody, nejesť po 18 hod. a denne odbehnúť cca 2km.... nejak podobne sa stravujem a mám cca 52 kg....výšku ako ty a 4 deti....
Tak ahojte dievčatá, skúsila som tukozrutsku, a neuveriteľne som schudla 1,5 kila! Už som začala ďalšie tri dni, veľmi sa teším funguje to!
@blufut88 aj kolega to skúsil.... už sa "teší" z prírastku ktorý prišiel v podobe jojo efektu... 😉

@blufut88 no....ako zenu ta chapem,ale ak idete na taku krasnu dovolenku,s manzelom,dietatom-zaklad bude,aby si na nej bola stastna...a tym padom bude stastny aj manzel,cela dovolenka bude nadherna,co tam po 6-7kg.
ak budes nespokojna...budes riesit ako vyzeras,dovolenka nebude podla predstav nikoho,uzivaj si....a po nej planovane schudnes,postupne...