icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

elad2110
2. feb 2016

caute dievcence, ja by som tiez chcela vyskusat tuto ocistnu kuru podla Macingovej a chcem sa spytat (ak ma niekto knihu), ci su v nej aj napisane konkretne recepty. Lebo co som citala jedalnicek, ku ktoremu som sa dostala, neviem ako si mam naprikad pripravit obed v prvy den z brokolice, cesnaku a syru, teda myslim ako to dat dokopy?

mirdy11
2. feb 2016

@henrieta16 Dakujem za podporu.Od zajtra sa k tomu postavim zodpovednejsie.Dnes som cele doobedia behala po doktoroch potom po nakupnych centrach....nebolo kedy jest..uf.....este 7 dcl vody musim vypit.

adagaborova
2. feb 2016

@elad2110 ahoj áno v knižke máš všetké recepty 🙂

elad2110
2. feb 2016

@adagaborova ďakujem 🙂

extrate
2. feb 2016

@henrieta16 ja zvládam, stále si hovorím to ešte len druhý den?? mám pocit že už týžden jem len cviklu 😀 pre mna je toto prvýkrát v živote čo sa obmedzujem v strave takže som trochu v šoku.
Syr som pýtala od tety v obchode, že chcem nízkotučný tak mi nejaký odkrojila, že tento má len 7 % tuku je tam napísané Dumbier Light.

Teším sa na ranajky, a teším sa že pozajtra už nemusím jesť cviklu.juhú

michhaela
2. feb 2016

Dievčatá spravila som si ten šalát cviklovy na zajtra a neuverite do malej misky som si nabrala a chutilo mi to bez syru 😀 ja som daka divna omg 😀

dorka_shop
Odpoveď bola odstránená
mirdy11
3. feb 2016

No a dalsie den je pred nami.Rychlo vypit cajik a ked sa maly zobudi supsa na ranajky

mirdy11
3. feb 2016

Teraz trosku od temy,nehnevajte sa.Baby potrebujem poradit.Ako som vam spominala bud.sobotu ideme svagrovi na 40.A mam dilemu co na seba.Vcera som nic nezohnalala.Predstava bola daky jednofarebny overal.Bud som v tom vyzerala ako tucniak vo fraku..prosto hruza.Velmi dobra kamoska s rod.ide v satoch a nahovara ma nech si dam aj ja.Tak dake som vyhrabala.Dlzka by aj pasovala nieco povyse kolien cele cervene,takze akurat.Mam rocneho synceka,ktory objabuje svet a vsaaadeee je.Nebude blbe ked si dam saty a budem okolo neho behat?Viete aby ludia na mna nepozerali...ci som kompletna.Ale keby si do toho dam cierne nepriesvitne pancuchy...nemuselo by to byt zle?Hm?Ci mam radsej zvolit nohavice?Ale budte uprimne prosim....co by ste si dali vy?

mirdy11
3. feb 2016

Uz som hladna.......idem si spravit ranajky...ved uz od vecera sa ich neviem dockat xixix

mirdy11
3. feb 2016

@henrieta16 mnaáam.Ranajky boli fenomenalne.Jedla by som to na obed aj na veceru...xxiizi

kitti18
3. feb 2016

@mirdy11 kludne mozes saty/suknu..ja mam 2 deti..4 rocnu slecnu a 9 mesacneho fesaka a na take akcie vzdy chodim v satach alebo v sukni..napr.minule sme mali s dcerkou rovnake tutu suknicky...😉

henrieta16
3. feb 2016

@mirdy11 kludne sa odfot a poradim 🙂 ale ak nechces. A nohavice asi nie. Skus tu suknu a nieco pekne na vrch 😉

henrieta16
3. feb 2016

@kitti18 to muselo byt ake rozkosne 🙂 mne sa to velmi paci. Avsak mam len dvoch chalanov 🙂

henrieta16
3. feb 2016

Ahojte. No ja vstala az nedavno, syn ma horucky stale, tak mam co robit a isla som spat o polnoci. No nic som nezjedla a to oni si objednali pizzu ochhh 😀 no ja som odolala. Myslim, ze mozem byt na seba pysnaaa 😉 a teraz pasem ranajky a budem to dohanat s vodou. Len ja si vodu prevaram a mam ju este teplu, len tu co mame, za posledne obdobie nie je pitna. Tak snad to dobehnem a priznam sa, ze ani neviem, co dnes na obed, lebo ak cvikla, ma picne...

henrieta16
3. feb 2016

No toho som sa bala. Cvikla... no takze varim struky, lebo vazne baby, tu cviklu nezjem. Dnes ma aj akosi boli brucho. To jedlo ma dobre laxativne ucinky 😂😂😂 a neviem ako prezijem vikend. V piatok oslavuje brat narodky, v sobotu svagor a v nedelu druhy svagor.. asi si navarim na oslavu 😀

michhaela
3. feb 2016

@henrieta16 Mna čaká ta cvikla a celkom sa to u mna dá 😀 ale strašne som hladná už v kuse :'( či je to normálne ach

mirdy11
3. feb 2016

@kitti18 Dakujem za radu.Museli ste byt velmi zlate v suknickach.Ja som dost satovy a suknovy typ len ako mame maleho tak neviem...ci dat alebo nedat....ale dam.......tesimmmm sa

mirdy11
3. feb 2016

@henrieta16 Chudatko malinke.A ste chorucky ci vam idu zubky?Moje zlate skoro sa uzdravte.Kolko rockov ma maly?No junior sa naobedoval,/hodinove hladanie dvoch dudiek nedopadlo uspesne este ze mame nahradnu xixi/a isiel do kocika spinkat.Sups muzovi naplnit kura,spravit ryzu a sebe obed. Tiez dako nestiham jest pravidelne......

henrieta16
3. feb 2016

@mirdy11 maly ma uz 5 😊 no pre mna stale maly.. tym sme si presli. Ani sa mi nechce verit, ze vyrastol 🙂 a druhy syn ma 4 🙂 vlastne tento rok o chvilu budu mat 5 a 6 rokov 😀 ja som uz jedla tie struky. Tu cviklu nieee..☹ ja o tretej si dam olovrant a o 6tej ma caka perkelt. I ked citam, ze to cista mrkva.. fuuu 😀 to co jeeee 😀

mirdy11
3. feb 2016

@henrieta16 bm?Akurat zajtra este behnem krajcirke nech mi k satom prisije dake ramienka lebo ked budem s malym tancovat tak mi stiahne saty.xixi...a baleriny.....lebo v stokloch by som za malym nestihala

henrieta16
3. feb 2016

@michhaela mne praveze prestalo chutit. No a ine nemozem..takze idem podla jednicka, cize obmenim si... ale olovranty su mojeeee 🙂 mnaaaam 🙂

kitti18
3. feb 2016

@henrieta16 mrkvovy perkelt ten poznam a je fajny...teda aspon mne chuti..

henrieta16
3. feb 2016

@mirdy11 velmi pekneee a kocka si 🙂 urcite schvalujem 😉

henrieta16
3. feb 2016

@kitti18 naozaj? No tak sa tesim no 🙂

mirdy11
3. feb 2016

@henrieta16 dakujem mocccc jaj len to brucho hrozaaaaaaa

michhaela
3. feb 2016

@mirdy11 Krásne šaty ja milujem červenú 😉 a svedčia ti kľudne v tom môžeš ísť na oslavu 😉

michhaela
3. feb 2016

@henrieta16 zatiaľ som ešte nemala desiatu ani olovrant chcem vydržať...Teraz som dojedla ten cviklovy šalát no už posledné dve lyžice šli do úst zo zatvorenými očami :-\ ono kvázi není to zlé ale mala som to bez syru ani vajíčko ale čistý šalát ale určite mi zachvilku pojde krkom 😀

mirdy11
3. feb 2016

@michhaela dakujem aj ja milujem cervenu.Uff obed za mnou...a 1/5 vody uz mam odpite........

mirdy11
3. feb 2016

@michhaela Neboj vecer mame mrkvovy perkelt bude zmena.....ufff musim pozriet ako sa to robi...nepoznam to......robim akurat kuraci perkelt......ze by tam bol preklep a mysleli by ten?Xixixi zartujem