Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@roamers no ja som priblizne tam kde ty. zajtra mam 17 den. mne sa stale zda, ze nic nevidim, ziadne zmeny u seba co sa tyka objemu, aj ked som par kilo zhodila. mozno som len odfucala... ale rastie mi energia, sa mi zda, ze az prilis. rano o 6 vstanem a v noci o 1 sa mi este nechce spat. ta suma ma dost prekvapuje, to je 200 eur za mesiac. ja platim za donasku 280 eur, tak to potom nie je fakt vela. s jogurtami ti neporadim, neviem, mozno nejaky polotucny... tak nech sa nam dari, neviem sa uz dockat semaforu
@senselinka dakujem 🙂 bo som ho dneska nasla 🙂 predtym som ho jedla casto,minul sa,je dobry na vela veci ale teraz som si teda nebola ista 🙂
@katty2012 no on vlastne je proti kaslu,na imunitu,a vela ineho 🙂 staci lyzicka denne
🙂 ja ho robim kazdy rok ale pravdu mas,je to kaloricka bomba...
Uz ho nejdem jest....🙂
Ti verim,ze sa tesis na semafor 😀 ja si ho uzivam,ibaze mam pocit stale ze hem viac ako by som nala...ale to je tym ze predtym som iba zobala a mala vycitky...
A viac tusim zo mna ubuda ked mam zivocisny den 🙂
Ale ide to pomaly...ale ide a to je hlavne...
Kypila som si aj hit shapers a nemam jedy cvicit 😀 uz fakt skusam hocico....
Ved si za chvilku zacvicim,v 33si plnim sen-vodicak a cakaju ma jazdy 😀
Baby,inak..tie odvaznejsie..mohli by sme si tu alebo v sukromi urobit fotky...
Ako postupujeme...
Ribila som to iba raz v zivote,v tehotenstve...
Juj som sa rozpisala
Dievcata spolubojovnicky, prosim vas, kde zozeniem pseno a pohankove vlocky? Dakujeeem 🙂
@hajdenova18 DM, tesco, terno, kaufland, proste hocikde 🙂
@katty2012 dakujem, nikdy som take nekupovala tak som si to ani nevedela predstavit, ze by to okrem.obchodu so zdravou vyzivou mohli mat aj niekde inde 🙂
Zienky, sme v tom spolu. Oneskorene, ale predsa. Dnes som zacala 🙂 Ranajky v pohode, akurat k brokolici som si dala vela cesnaku. Doladime 🙂
Ooooch ja som to dnes pokazilaaaaa 😣
@simonka18 ako, preco?
Nic sa nedeje, ides dalej!!!
@senselinka lebo som sprosta, robila som muzovi obed a nejak som nevedela odolat, co doteraz uplne v pohode. Asi zato, ze sme neboli doma a prisla som uz uuuuplne hladna a moj obed este nebol hotovy a nevydrzala som. Tak som zozrala gordon blue s trochou pyre 😫 a teraz mam vycitky, ze som si to pokazila 😔
@simonka18 no, grcat teraz nepojdes, ze ano... Aspon budes vediet, ze NAJPRV sa pripravuje jedlo tebe, nie rodine 😉 Snaz sa nikdy nevyhladovat, radsej si daj velku hrst orechov, med, kym sa dostanes k jedlu, zapi velkym poharom vody...
A normalne pokracuj dalej. Je mozne, ze ucinky detoxu si si zbrzdila, ale urcite si na tom stale lepsie, nez keby si jedla ten rezen denne 😉
Ziadna panika, ide o zdravie a pokracujes podla rozpisu 😉
Nieze sa na to teraz vykasles, lebo si spravila jednu hlupu chybu!!!
@senselinka neee grcat nieee 😏 co uz.. Idem dalej.. za trest si dam o pol hodku viac na stacionari 🙂
@simonka18 spravne! 👍
Ja som tiez vcera poixovala..
Nastvalo ma,ze treti tyzden taham a nic...
Aj ms mi zacala blbnut
Dneska som sa yz dala dokipy a pokracujem aj ked kg ma lubia a drzia sa ma...asi sa potrebuju dlhi lucit
dievcata, mozno ma nebudete niektore lubit za to, co napisem, ale musim 🙂 teraz niekde na fb bezi reklama s nadpisom "krasa nie je dar, ale drina". a ono to tak skutocne je. je jedno, ci sa jedna o krasu tela, duse, ci krasne vztahy... vsade musime makat na tom, aby nam to fungovalo tak ako sme si vysnivali. treba sa zamysliet, ci chceme dobre vyzerat, a urobime pre to nieco, alebo si budeme robit co chceme a budeme porusovat pravidla a sluby, ktore sme dali sami sebe. z toho vznikne len blby pocit zo seba a pocity viny. takze skusme sa zamysliet, ci nam stoji par sekund pozitku - kym pozujem a zhltnem nieco co mi skodi za to, ze sa budem velmi dlhy cas zle citit. ked si raz dame nejaky slub, dodrzme ho, na konci nas caka velka krasna odmena 🙂
Prezila som prvy den...😂
Tak ako dievcata? U mna druhy tyzden detoxu za mnou a citim sa fajn. Hlad ziaden. Jedla su super aj ked uz idu trosku obcas hore.krkom ale bojujem 🙂 tesim sa uz na semafor. Len mam nehorazne popraskane ruky. Neviem ci len od zimy alebo nejako je to sposobene detoxom ale staci mi male suchnutie o nieco.ostrejsie a uz mi tecie krv co mam tak suchu pokozku na nich ☹
@hajdenova18 no toto, nenapadlo ma žeby to mohlo byť detoxom, ale ja to isté, také suché ruky som v živote nemala
@hajdenova18 pijes malo vody, aj ja som to mala pri detoxe, ked som malo pila. Treba pit 3-4 litre, asi pijes len 2 litre, vsak?
@ivetaamartin pijem 3 litre na sto percent to mam v dvoch dzbanikoch a tie maju spolu taky objem plus aj dva trojdecove cajiky, mimo toho obcas aj neprevarenu vodu dam, takze tekutin by som mala mat dostatok. Dufam, len ze ma to prejde lebo.je to dost.obmedzujuce a bolestive. Popri mojich dvoch malych zivych zlatickach potrebujem mat ruky funkcne
Dievcata neviete mi poradit? Trosku nezvladam cviklovy salat...to spojenie v jednej mase...keby som to zjedla oddelene?...nevadia mi suroviny ale to spojenie v kope🙁
@kika441985 kludne to daj osobitne, alebo to cele zmiesaj, zalej vajickom a zapec a k tomu hryzkaj kyslu uhorku 😉 Inak ja som to s vajcom totalne nedavala, zjedla som to len dobre odlezane so syrom
@senselinka super napad s tym zapecenim...ja som si to dala s vajcom 1 × a stacilo...😉..dakujem za radu
@senselinka kysle uhorky sa mozu?/nedava sa do nalevu cukor?
@gabuchah dava, ale Macingova to ma v recepte. Okrem toho, ono je to nejak tak, ze ked je ocot, tak to neutralizuje, takze napriklad aj tatarka sa povazuje za neutral
Nájde sa niekto kto chce začať? Ja sa deň od pondelka, žeby sme sa podporili...Prosím do správy...

@gabuchah no podla mna pupavovy cukrovy med urcite nie. to musi byt riadna kaloricka bomba a este k tomu nevyzivna.. z bezpecnostnych dovodov ho radsej vymen 🙂