Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@martina_9419 no, ak si takto negativne nastavena hned na zaciatku, tazko mozes ocakavat dobry vysledok 😕
Pous sa fakt na to vsetko tesit, uzivaj si kazde jedlo a HLAVNE!!! Toto nie je dieta, ale detox! Kazde porusenie ta vrati o par dni dozadu. Ak ti ozaj jedlo nechuti, priprav si jedlo inak, inu upravu, vsetko sa da, len si to nezhnusuj dopredu. Skus trebars brokolicu uvarit vo vode a rozmixuj na polievku a nadtruhaj do nej syr
@janaochi tak som doma po nočnej, odvážila som sa a váha ukázala "krásnych" 62,5 kg ☹, to som si veľmi fandila, keď som včera myslela, že vážim okolo 61kg. 😀, bejvávalo....tak dva týždne pred sviatkami, takže som sa pekne vypapkala, no. Aspoň takých 4-5kg by som potrebovala dať dole. Raňajky mám za sebou, nákup urobený, aj keď cvikla bola len tá vákuovo balená. Tak nech nám dni úspešne bežia. 🙂
@janaochi ved vakuovo balena je super, menej roboty 😉
Drzim palce ✊
Ahojte dievčatá rada by som sa pridala k vám. potrebujem detox celého tela a hlavne čriev dúfam, že detox podľa Mačingovej mi pomôže. Minulý rok som s ním začala ale vzdala som to.... tak hádam to vydržím a v kútiku duše dúfam, že aj trošku schudnem nakoľko som pribrala 12 kg
Ahojte baby, chcela by som aj ja skusit tento detox, treba mi zhodiť cca 10 kg, len musím si najskôr naštudovať princípy detoxu, držte palce lebo mám slabú vôľu ☹
Ahojte baby.
Chcem sa dat od sosboty na 28 icku. Poradte mi. Kolko syra si davate do tych receptov? Gramovo?
A ako to je s kavou, pise sa ze skupina A moze. Tie ktore piju. Pijete ciernu?
Alebo si davate nejake rastlinne mlieko?
Zvladate popritom bezny sport?
Dakujem vam babenky to povzbudzuje dalej ked vidite super vysledok 😘
@boka79 ahoj, syr/vajce sa dava 100 g na 400 g zeleniny. Kavu som pila cely cas, so sojovym mliekom pri sacharidovych ranajkach, resp.doobediach a bez mlieka poobede. Ak je na rano jogurt, vtedy aj rano bez sojoveho mlieka.
Sportovala som normalne, cvicim jogu a chodila som behavat, uplne s prehladom. Vsetko je v hlave 😉
@senselinka
Ahooj dakujem, tak sa do toho dam . Dufam ze to zvladnem.
tak dnes ráno som sa odvážila, viem, že by sa každý deň nemalo, ale mne to nevadí, počítam s kolísaním a mala som o 0,9kg menej, čiže 61,6kg, ale to určite bude tým, že pred detoxom som sa prejedala, tak sa len vyprázdnili črevá. 🙂Inak v pohode, som v práci, mám 12 stku, takže som si obed a večeru doniesla so sebou, ale zatiaľ žiadna kríza.
Baby, detoxikujete tu niektoré? Ako pokračujete? Ja som dnes tretí deň a zatiaľ pohodička. Ale už sa teším na druhý týždeň, keď nebude stále na raňajky jablko-mrkva.
ahojte, ja som dnes začala, tak pevne dúfam, že vydržím dokonca. Tie raňajky ani mne moc nejdú :( myslíte, že by som si mohla spraviť aj smootie z toho jablka a mrkvy plus voda?
@catusca343 mozes
@catusca343 držím palce a som rada, že aspoň niekto sa pripojil.
Ahojte, ja som začala včera, takže dnes mám druhý deň, ale tie raňajky do mňa vôbec nejdú a tak isto ani tá Cvikla na večeru. Normálne rozmýšľam že dnes ani nebudem večeriat radšej 😀 Inak zatiaľ v pohode dnes už aj vypila viac vody ako včera.
@danielaxoxo jesť musíš, lebo keď budeš hladovať, neschudneš, máš jesť do sýtosti, aj mne niektoré jedlá idú krkom, ale nejak sa zapriem. 😀 Z akej váhy ideš?
Caute detoxikacky😉 ja idem nato od pondelka tak snad az do uspesneho konca. Idem z vahy 92kg po dvoch pôrodoch.....tak drzte palce...kto sa prida?🤔
@janaochi áno to viem ja iba srandujem 😀 nevies náhodu či si nemôžem z tej cvikly spraviť smootie? Asi by som to skôr napchala do seba ... a inak ješ až tak ako píše v tej knihe že do prasknutia ? Ja idem z 81kg ty ?
Tak ja mám momentálne 61,6kg, včera som sa vážila. Ale ja meriem iba 164cm. A myslím, že to smootie môžeš.🙂
@janaochi no tak ty ani nemáš z čoho chudnúť veľmi ... ja tiež nie som nejaká vysoká mám 168 ale môj cieľ je tak 65kg takze beh na dlhú trať ale zvládneme to 👍🙂

Ahojte zienky nebojte sa da sa to zvladnut ja som zhodila teraz z 69.7 na 64.5 takze moj ciel splneny a teraz sa snazim zdravo dalej stravovat do toho 2krat tuzdenne zumba a ide to ..ranajkovat som sa naucila a ranajky striedam z detoxu doteraz a vlastne vsetko ved to su same dobroty prave mam cviklovy salat a na zajtra bude spargla varena v slanej vode ..kto chce ten to zvladne ale suhlasim lahke to nie ale po par dnoch si zvyknete to garantujem..