Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Z mojej skusenosti je Mecingovej detox jednotvarny a dlhy...ja som zatial vydrzala tak maximalne tyzden. AK chcete nieco kratsie a efektivne tak ma konataktujte spravou. je to o dost kratsi detox ale velmi elektivny a hlavne s pozitivnymi zdravotnymi ucinkami.
@liliana189 zmenu vidím, aj chlap mi hovorí, že už si mám dať pokoj s chudnutím, ale stále nie som úplne spokojná. Ale snáď to pôjde, do leta je ešte nejaký čas to zlepšiť😊ty ako, spokojná?
@oblacik00 odvážim sa na konci týždňa, teraz prišla tetka z Ameriky, tak sa cítim ťažká😂mala som sa aj odmerať, čo som nespravila, lebo cm išlo viac dole, ako kg. Spokojná celkom som, ale mohlo by to byť aj lepšie. Dva týždne som bola taká nabudená, odhodlaná, potom ma to už trošku opúšťalo
@lulu1217 aj mna, ale uz dnes mam 7.den 🙂 tak sa tesim. zmenu vidim v cm - pas, boky aj obvod cca 2-3cm dole. nevazila som sa, lebo mi nejde vaha, ale aspon vidim zmenu na objeme 🙂 tesim sa na dalsi tyzden, ktory bude pestrejsi, hlavne bez mrkvy a jablk miestami 🙂 ja som nezacala v pondelok, ale v stredu, tak ma to celkom nabudilo 🙂
baby ja neviem ale nato ze ja som prakticky zeleninu nejedavala, skor som "masozravec" tak mne robi vacsi problem to varenie, pripravovanie jedla ako samotne jedlo... 😀 😀 😀 a treti a stvrty tyzden to prave na to pripravovanie bude este zlozitejsie...
Od zajtra idem skúsiť aj ja... som zvedavá 🙂
3.den z 2. Tyzdna -3kg. Cvicim 2x do tyzdna spining. 😊
@lulu1217 ja tiez citim na obleceni.ale brucho co som najv.potrebovalaako takmer nic.som smutna zna toho,.musim pokracovat asi este
@liliana189 brucho ide veľmi ťažko dole. Ja som síce nemala nikdy úplne ploché...ráno som ale niekedy celkom spokojná a stačí, že sa napijem alebo zjem raňajky a už je vonku😂
@lulu1217
@liliana189 dievcata ma nestvite! Ja hlavne kvoli bruchu som sa na to dala! Ostalo mi po porode strasne vypukle 😕
jo a rozmixovala som to v troche vody z varenia strukov, nieco som zliala prec a zvysok mixla. potom pridala orestovanu slanu cibulku a vajce. fakt mnam

Pridam sa, ale neviem kde zacat☹