Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
No ja by som sa chcela teraz až tak asi v sobotu odvážiť a odmerať. No neviem, či dotial vydržím.
No čo dievčence, nejako tu je ticho ! 😉 Ja som tak rada, že dnes už nie je cvikla, lebo tá mi už lezie aj topánkami von !😁😁😁
No čo nič nepíšete ? Čo ste to vzdali ?
Nechcem vás tu naštvať, ale len chcem podať kompletnú výslednú informáciu , dnes som sa aj odmerala a v páse mám -10 cm. Som velmi spokojná !
@nanenka gratulujem srdecne.krasny vysledok.ja som o 3 dni pozadu.ja baby nic neporusujem .isla som trochu z bokou dole .vaha naposledy len 2kg.nemyslim ze islo viac.uplne som nasrata.hovorim si 3 dni este vydrzim.neviem naco cakam ci na zazrak.nechapem co sa mohlo stat.absolutne.pijem dostatok vody,dodrziavam jedalnicek.okrem tej 1 palacinky davno a karbonatky nie z zeler.hranolkami ale zo salatom.vahu mam 68kg.cize chudnut mam z coho.hrozne ma to demotivuje a neviem kde je chyba.inak je tu este jedno otvorena skupina macingovej,kde je viac bab.
@nanenka kraaasny vysledok. Moj tatino drzi teraz a po tyzdni z brucha -5,5 cm. Takze je nadseny. Ono ked clovek sa v tom najde a nic neporusuje, tak to ide... drzim Ti palce v dalsom pokracovani. Šikulka 🤗
@princeznatn Ďakujem !
Dievcata troska sa o tom zacinam aj ja zaujimat,prosim VAs ked je obe d brokolica s cesnakom alebo f.struky s cesnakom to akoze orestujete na olivovom oleji ci ??A na ranajky mrkvu surovu s jablckom nastruhanu ano?
@vladimira123 áno,tie struky keď sa roztopia tak su skoro mäkké a brokolicu môžeš aj parenu, máš knihu? Tam sú recepty, ja sa opäť chystám začať od pondelka, ešte dokupujem suroviny
Ahojte, prosím, môžem po skončení jedného detoxu pokračovať hneď ďalším alebo musí byť medzi nimi prestávka? Ďakujem
Ahojte, nemate niekto nahodou dané knihy vo formate PDF? Poslali by ste mi to na mail? Ďakujem bednar.slovakia@zoznam.sk
Ahojte, je niekto na 28 dňovke? Mám dnes 3tí deň, tak či mám nejakého spolutrpiteľa 😊
ahojte, tiez som sa dala na tento detox. Hlavne kvoli tomu, ze som uzivala kortikoidy a som z nich cela zavodnena. Zajtra zacinam treti tyzden. Dole isli zatial 3 kila.

@nanenka @lenkaj910 ani mne veru.nic sladke ani na chut nejde.len baby asi nieco robim zle.ja az tak nechudnem.mierne nieco vidim no nic moc.cim to moze byt.normalne nemam chut pokracovat v detoxe.urcite sa nechcem prijmat lepok a riadit sa podla receptov Macingovej.no 2kg isli dole asi len a v stehnach trochu som schudla.je to normalne?