icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

marfyy
28. jan 2020

@nanenka @lenkaj910 ani mne veru.nic sladke ani na chut nejde.len baby asi nieco robim zle.ja az tak nechudnem.mierne nieco vidim no nic moc.cim to moze byt.normalne nemam chut pokracovat v detoxe.urcite sa nechcem prijmat lepok a riadit sa podla receptov Macingovej.no 2kg isli dole asi len a v stehnach trochu som schudla.je to normalne?

lenkaj910
28. jan 2020

@marfyy no ja to iste len 1 kg dole a 3 cm z brucha.

marfyy
28. jan 2020

@lenkaj910 fuha no tiez nic moc.myslis ze to pojde este? Budes pokracovat ?

lenkaj910
28. jan 2020

@marfyy no este posledny tyzden dokonciim

marfyy
28. jan 2020

Dievčenece dnes som si kúpila kalendár dobrého trávenia 2020 od Antonie Mačingovej s receptami

marfyy
28. jan 2020

@lenkaj910 aj ja 😉👍mozmo to pojde este dole.citim sa ale dobre.aj ked som prechladnuta.

nanenka
28. jan 2020

No ja by som sa chcela teraz až tak asi v sobotu odvážiť a odmerať. No neviem, či dotial vydržím.

marfyy
29. jan 2020

@nanenka ale isla si dobre dole ze?citis to?

nanenka
29. jan 2020

@marfyy No jasné že to cítim. Nakoniec som nevydržala a dnes ráno som sa odvážila, mám -4,6 kg.

marfyy
29. jan 2020

@nanenka supeeer.👍

nanenka
31. jan 2020

No čo dievčence, nejako tu je ticho ! 😉 Ja som tak rada, že dnes už nie je cvikla, lebo tá mi už lezie aj topánkami von !😁😁😁

nanenka
1. feb 2020

No čo nič nepíšete ? Čo ste to vzdali ?

lenkaj910
1. feb 2020

@nanenka ano, vcera. Prisiel muz po mesiaci a dali sme si kolaciky, cipsy,. Dnes colu 🤦😃😃😃... Demotivovalo ma to, ze vaha ostala ...z brucha 4 cm dole...no ale i tak.. cakala som viac 🤷

nanenka
1. feb 2020

@lenkaj910 Ja som sa dnes vážila a mala som -5,8 kg. Zajtra sa chcem aj odmerať.

lenkaj910
1. feb 2020

@nanenka fakt super, blahozelam

nanenka
1. feb 2020

@lenkaj910 Ďakujem!

nanenka
2. feb 2020

Nechcem vás tu naštvať, ale len chcem podať kompletnú výslednú informáciu , dnes som sa aj odmerala a v páse mám -10 cm. Som velmi spokojná !

lenkaj910
2. feb 2020

@nanenka super👌

marfyy
2. feb 2020

@nanenka gratulujem srdecne.krasny vysledok.ja som o 3 dni pozadu.ja baby nic neporusujem .isla som trochu z bokou dole .vaha naposledy len 2kg.nemyslim ze islo viac.uplne som nasrata.hovorim si 3 dni este vydrzim.neviem naco cakam ci na zazrak.nechapem co sa mohlo stat.absolutne.pijem dostatok vody,dodrziavam jedalnicek.okrem tej 1 palacinky davno a karbonatky nie z zeler.hranolkami ale zo salatom.vahu mam 68kg.cize chudnut mam z coho.hrozne ma to demotivuje a neviem kde je chyba.inak je tu este jedno otvorena skupina macingovej,kde je viac bab.

princeznatn
2. feb 2020

@nanenka kraaasny vysledok. Moj tatino drzi teraz a po tyzdni z brucha -5,5 cm. Takze je nadseny. Ono ked clovek sa v tom najde a nic neporusuje, tak to ide... drzim Ti palce v dalsom pokracovani. Šikulka 🤗

nanenka
2. feb 2020

@princeznatn Ďakujem !

vladimira123
21. máj 2020

Dievcata troska sa o tom zacinam aj ja zaujimat,prosim VAs ked je obe d brokolica s cesnakom alebo f.struky s cesnakom to akoze orestujete na olivovom oleji ci ??A na ranajky mrkvu surovu s jablckom nastruhanu ano?

bona69
21. máj 2020

@vladimira123 áno,tie struky keď sa roztopia tak su skoro mäkké a brokolicu môžeš aj parenu, máš knihu? Tam sú recepty, ja sa opäť chystám začať od pondelka, ešte dokupujem suroviny

25bib
2. jún 2020

Ahojte, prosím, môžem po skončení jedného detoxu pokračovať hneď ďalším alebo musí byť medzi nimi prestávka? Ďakujem

smenarik
5. jún 2020

Ahojte, nemate niekto nahodou dané knihy vo formate PDF? Poslali by ste mi to na mail? Ďakujem bednar.slovakia@zoznam.sk

magua
10. jún 2020

Ahojte, je niekto na 28 dňovke? Mám dnes 3tí deň, tak či mám nejakého spolutrpiteľa 😊

smenarik
10. jún 2020

@magua takisto 🙂 pre mna to je už tento rok druhy detox.

bona69
10. jún 2020

@magua ja som na treťom týždni, ale už je to bieda so mnou v dodržiavaní, tie veci z prvého týždňa už nemôžem, striedam aspoň čo mi chutí, merať sa plánujem po 28 dňoch, no na kilách zatiaľ 3kg dole, držím palce, hlavne ten prvý týždeň je o drzku, druhý už oveľa lepšie,

mima1973
14. jún 2020

ahojte, tiez som sa dala na tento detox. Hlavne kvoli tomu, ze som uzivala kortikoidy a som z nich cela zavodnena. Zajtra zacinam treti tyzden. Dole isli zatial 3 kila.

magua
24. jún 2020

@bona69 už tretí týždeň ale lebo.pises už je to čím ďalej tým ťažšie...