icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

milocka29
29. jan 2014

@lenkamitterova ano v knihe su recepty na 28 dni a su vyborne, takže nebudeš hladovať a budeš chudnuť 🙂 . Pridaj sa, neoľutuješ.

leninka75
30. jan 2014

ránečko!!.
...dievčatá tohto týždňová mrkva mi ale teda že absolútne nešla dolu krkom 😝 ......neskutočne som sa musela premáhať aby som ju zjedla 😅 ....a to sa mi začiatku zdala fantastická 😀 ...........strašne som zvedavá na nedeľné meranie 😵 😵 😵

anik025
30. jan 2014

Ahojte dievcata 🙂 vsetky Vas obdivujem ze mate tak pevnu volu, a drzim palce nech idu dole kilecka a cm, chcela by som vyskusat ten detox , v poslednom case sa necitim dobre vo svojej kozi, chcem sa Vas opytat ako si pripravujete ranajky v akom pomere, kolko coho pridate a taktiez , ake mnozstvo na obed, nemam knihu, mam to stiahnute z netu, vopred dakujem 🙂

summer_103
30. jan 2014

@anik025 Ahoj a vitaj, urcite to skus, odporucam 😉 Knizka je velmi dolezita, skus stiahnut na ulozto.sk je tam v pdf ulozena.

summer_103
30. jan 2014

@leninka75 no aj ja som dnes davala mrkvu s jablkom, ale nedala som si med a chutilo mi to viac 😀 Mam pred MS a normalne mi sladke nechyba, nechapem... ma to nieco do seba 🙂 normalne mi bude luto ze je koniec. Aj ked teraz posledny tyzdnen mam problemy s vyprazdnovanim a neviem prist na to co mi moze zrazu sposobovat zapchu... aj slivky si davam, aj teplu vodu s citronom na lacno aj pitny rezim dodrzujem...

anik025
30. jan 2014

@summer_103 dakujem 🙂

summer_103
30. jan 2014

@anik025 keby s tym bol problem, tak daj vediet dohodneme sa nejako. Knihu si podla mna treba celu precitat predtym ako zacnes 😉

anik025
30. jan 2014
79zuzana
30. jan 2014

tak hlasim piaty den. Ide to uz lepsie, zaludok sice stale trosku protestuje proti zelenine, ale nechyba mi ani pecivo a ani masko.... len tie sladkosti trosku. Zahanam to vsak susenymi slivkami 😉

tanitta
30. jan 2014

ahojky dnes morcacie v orechoch a cviklac salat cisty orgasmus 😀 😀 😀 .... normalne mam pocit ze budem z toho priberat a bojim sa uz aj taketo jedlo jest 😝 po tych zeleninach........

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kacka27
30. jan 2014

@tanitta tak tak veru vecera bola vynikajuuuuuca ;) a presne mam po veceri take iste pocity ako aj ty, ze aka toto dieta :D
Ja sa normalne tesim na sobotu, ked si dam znova na ranajky mrkvu+jabliko atd, mam na to nenormalnu chut.
Ostatne kocky ako to zvladate?

bezaz
30. jan 2014

@tanitta @kacka27 baby, tak ta morcacina v mandliach, nebicko v papulke, chystali sme aj hranolky na zajtra, no bozskeeee 😀 😀 😀 zajtra je obed tiez super, treska s tymi hranolkami, uz teraz sa tesim 😀 😀

tanitta
30. jan 2014

bay tento tyzden si dost prehadzujem jedla..... dufam ze neva......zajtra mam mat tresku s hranolkami ale priklonila som sa radsej brokolici so syrom 😕 😕 asi som vadna 😀 inak som sa merala18den... boky -5cm, pas 4cm(ale merala som sa vecer nafuknuta po morcacich hodoch 😅 )... prsia -5cm ...

summer_103
31. jan 2014

@tanitta
@kacka27
@bezaz Baby a pockajte si este na dusene morcacie stehna na cibuli, to je parada, mnam!!! Mala som vykostene stehna a rozmarin a bolo to podla mna naj jedlo pocas detoxu 😀
Mne sa blizi mrcha, takze nejako mam pocit ze skor naberam ako chudnim, zase som nafuknuta 😝 😝

karinka6
31. jan 2014

Tak ja už to mám za sebou. Dalo sa to zvládnuť, jedlá boli super až na fazuľové struky. Keď som si ich dala bez škorice tak sa ešte dali. Ináč robila som to hlavne kvôli odkysleniu organizmu a to pomohlo lebo za celý mesiac som nevzala ani jednu tabletku od palenia žáhy. A naučila som sa dodržiavať pitný režim. Schudla som síce len 3 kg, ale cm šli dole a to je základ. Prsia -8cm, pas -5cm, brucho -9cm, boky -5cm, a stehno jedno aj druhé -3cm. Všetkým držím palce aby to nevzdali a vydržali až do konca ako ja.

kacka27
31. jan 2014

Bre ranko kocky, nedala som si namocit vecer vlocky, tak som si ich pripravila ako zvycajne, do misky jednu odmerku zaliat mliekom , minutu a pol do mikrovlnky.Primiesat postruhane jablcko a lyzicku medu, Doteraz som vlocky nikdy nechcela jest,ked som mojho videla ako ich kazde rano jedava, mi ho luto bolo ale je to super, takze pribudnu dalsie ranajky v nasom jedalnicku.

@tanitta ako citam tvoje centimetre dole, tak nevadi,ze si si to poprehadzovala 🙂
@summer_103 No tak to sa na tie stehienka tesim, ja mam dnes tresku na obed.Inak ja som minuly tyzden bola taka nafuknuta, som myslela,ze menzes neprezijem bez cokolady a teraz viem ze sa to da 🙂
@karinka6 wau super vysledky, vidis kg nie su dolezite,ale teda centimetrov si dala dost dole.Mna este caka 9 dni…som zvedava na moje cisla.

Pekny dnik vam kocky
@bezaz ozaj ako si piekla tie hranolky na panvici? Ja by som ich chcela dat piect do rury,len neviem na ako dlho.

bezaz
31. jan 2014

@kacka27 normalne vo woku, trochu olivového s normalnym olejom posolenym (aby sa to nepreprazilo) a po castiach, kedze sme ratali s tym, ze nam ich deti aspon polovicu zjedia, tak sme mali hranolky z 1.5 celeru.. inak sranda, ze vôbec nenapili ten olej do seba, sme ich davali na servitku a vôbec neboli mastne

miadomi
31. jan 2014

Cavte baby. Vcera som dokoncila detox po 28 dnoch. Jedalnicek som dodrziavala, ale nie uplne striktne, kedze ja velmi maso nemusim. Schudla som 4 kila a napisem vam aj miery pred a po detoxe 🙂
pred/po
vaha....63,8/59,8
prsia....99/96
pas...... 71/67
boky....96/93
brucho...88/82
stehno..58/55
Je to super detox, odporucam kazdej, treba sa vsak aj po jeho skonceni stravovat zdravo... Drzim vam vsetkym palce, vydrzte to, oplati sa 🙂

sempro
31. jan 2014

@miadomi gratulujem, super krásne výsledky 🙂 je to ozaj super detox mňa koniec čaká za 5 dní a už teraz sa cítim super a mám krásne výsledky.

kacka27
31. jan 2014

@79zuzana Zuzi ja som to pseno Millet grain a Buckwheat Flakes -pohankove vlocky kupovala v Health store, pozerala som aj v Tescu ale nenasla som, mozno som len nevidela,kukni.
@summer_103 Dakujem za info, musim teda segre povedat nech mi donesie.

tanitta
1. feb 2014

ahojte
pohankove vlocky som nezvladla.. resp. zvladla ale moj zaludok ich o hodinku odmietol ako prisli tak odisli 😝 😝 😝 ..... normalne dnes ked si spomeniem na vsetky jedla z knizky tak mam obrovksu krizu aj z mäsa......... nic mi nechuti ani do seba dostat a nemam chut ani na normalne a aj nezdrave jedlo ......
dufam ze zajtra to bude lepsie.....a naskocim s chutou co dalsich dni.. papa

79zuzana
1. feb 2014

Caute koceny. Tak dnes siedmy den. Vcera som popoludni porusila a dala som si kusticek babovky, myslela som ze to zvladnem ale nedalo som. Chora som jak pes. Daka nadcha a hrdlabol ma pochytilo. Dnes pokracujem normalne. Stratila som chute, tak mi je sumafuk jedno co jem 😀 takym sposobom zjem v pohode aj zajtrajsi borsc 😀 😀 😀
@tanitta hm, tak to nezavidim, verim, ze zajtra to uz bude lepsie.

schatje6
1. feb 2014

Ahojte dievcata, dala som sa na detox, dnes to je treti den, v principe som doteraz bola v pohode, ale dnes po veceri mi je zle, boli ma zaludok. 😕 Mali ste niektora aj negativne reakcie organizmu?? neviem, ci je to len nahoda, alebo mi uskodil med, alebo to, ze vsetka zelenina je dusena a ziadna cerstva...
Neviem, ako dalej, ci pokracovat, alebo sa na to vykaslat? Vdaka

tanitta
1. feb 2014

@schatje6 VYDRZ u mna prva kriza na 4den......dalsia 20den.......som dnes zvracala od pohanky ...... nesadla mi... inak som nemala nejak problem........zajtra pokracujem opet

schatje6
1. feb 2014

@tanitta fuuuha, no skusim teda, uvidim, ako mi bude rano...minuly rok som ficala na 90DD, ta mi isla super a citila som sa tiez super. Ale nikdy som neskusala detox...ja pohanku mozem 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
janine6623
1. feb 2014

Ahojte, viete mi poradit, smie sa toto stravovanie drzat aj pri dojceni?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ivetah
1. feb 2014

@schatje6 ja jem vela zeleniny aj cerstvej... mne chuti mrkva cerstva, takze cviklovy slaat ma zo surovej zeleniny napriklad... nejako to tak intuitivne kombinujem a zatial mi vsetko chutilo.
a na ranajky vynechavam tu mrkvu, mam len jablko, orechy, med, hrozienka bud hned alebo trosku neskor na ranajky. drz sa 😉
ja mam 13. den, a dnes na mna prisla kriza, vobec mi nechyba maso, ani pecivo, ale dostala som chut na zmrzlinu 😀 😀