icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

tinik888
16. feb 2014

ahojte zienky pridavam sa kvam ...dnes mam prvy den a zasebou prve ranajky priznam sa nechutili a ani nenasytili ..teraz som to dozuvala a citim hlad takze som zvedava ako dam 28 dni ..tesim sa na pisanie a povzbudzovanie 😀

12ak12
16. feb 2014

čaute kočky, mám za sebou prvý týždeň detoxu...
Moje postrehy a skúsenosti sú pozitívne ale aj negatívne:

pozitívum: 😀
1. už po tomto prvom týždni mi viditeľne ustúpila celulitída. Pokožka je napnutejšia. Zrejme sa mi odbúrali nahromadené toxíny, ktoré telo nevedelo vylúčiť samo a preto ich ukladalo na tieto partie.

neatíva: 😒
1. nemám pocit, že by sa mi upravil metabolizmus, na veľkú chodím tak ako aj predtým..
2. jedlá mi absolútne nechutia, okrem raňajok to sa ešte dá. Ešte dlho po konzumácií sa mi vygrguje. Dokonca som včera mala pocit, že mám pokazený žalúdok.

Mal niekto podobné skúsenosti?
Neviem či v tom pokračovať alebo tým seknúť. Či si týmto stravovaním nenarobím viac škody ako osohu.

kocicka99
16. feb 2014

@ivetah ja som to vydržala, bola som sa prejt s malým, tak má hnev aj chute prešli...a práve teraz som sa nappraskala tých kuracích karbonatok so zeleninovym šalátom, no neviem, či mi nebude zle...a dnes dom sa vážila, tak -2.5kg 🙂

geenna
16. feb 2014

@katka088 ahoj aj ja mam dnes 14ty den 🙂 a tiez som sa tesila na masko zatial mi je dobre 🙂

therinka
16. feb 2014

caute kocky, chcem sa spytat - neviete ako je to s jedenim ryzovych chlebickov, namiesto normalneho peciva? je to ok ako nahrada peciva, alebo radsej nie? viem ze obsahuju vela sacharidov, tak neviem ci je dobre ich jest alebo radsje nie...dakujeem 🙂

geenna
16. feb 2014

tak moja bilancia po 2tt. -2kg. centimetre som si teraz nemerala ale citim ze tie veci co mi boli napraskane tak teraz su mi trochu volne takze spokojnost zatial. tiez som mala 1 den ze mi bolo zle od zaludka ale to som sa asi prejedla orechov. Inac ako jedlo mi to staci som bola prekvapena ze nie som hladna ani chut po sladkom som nemala len v piatok ale to som zazehnala slivkami. 😀 Takze drzme si palce do zdarneho konca 🙂

geenna
16. feb 2014

@katka088 takze mame termin spolu tak drzim palce :D

zuzka_w
16. feb 2014

Ja zacinam od zajtra,kto sa prida ? 😀

fannynka
16. feb 2014

@ivetah ahoj, urcite mi to nepokazilo travenie.Ja sa stravujem uz roky zdravo 😉 .Chcela som si vyriesit zdravotne problemy ocistou a ako som pisala je mi este horsie teraz , ale to nemusi byt z toho 😀 .Po chemii skusam prirodu. Ozaj a celkom mily bonus ako tu uz niekto pisal je zmiernenie celuly 😀 😀 😀

ivetah
16. feb 2014

@fannynka ved ja si vobec nemyslim, ze by to niekomu pokazilo travenie 😉
ja tiez idem smer priroda 😅

fannynka
16. feb 2014

@ivetah drzim palce 🙂 🙂 🙂

avanka
16. feb 2014

@zuzka_w ja idem od zajtra znova, od 8.1 mam dolu 4 kila, este chcem aspon 2

mon1001
Odpoveď bola odstránená
ivetah
17. feb 2014

tak dievcata, hlasim sa po ukonceni 28-dnovky 😅
dojmy: mne ta zelenina vyhovovala, aj to, ze som jedla menej masa, nastal u mna aj vdaka tomuto dost vešlyk posun v zmene stravy, objavila som smoothies, caro raw food, zistila som, ze taketo stravovanie je rychle, zdrave, mala som ovela viac energie ako pred tym. a vyhovovalo mi aj to, ze som mala rozpis a nemusela som vymyslat, co budem jest a ja osm to moje vzdy nejako zakomponovala do toho, co mala rodina. takze hodnotenie super 🙂
telesne zmeny 😀 , teda tie viditelne : vaha -4kg, boky -6cm, pas -4 cm. hodnotenie celkom dobre 🙂

nadalej budem pokracovat takou lahkou stravou, samozrejme obcas budeme mat aj "klasicke" jedlo, ale max raz za tyzden. uvidim, ako budem v maji, ale mam chut ist s Vami na druhe kolo toho 12.5. 🙂

kocicka99
17. feb 2014

Baby moje, dnes 15. deň, teda polovica detoxu za mnou a hlásim, že mám 2,5 kg dole, konečne som sa dostala pod tú hnusnú guľatú 80-ku 🙂 šli dole aj nejaké cm samozrejme, to napíšem až po skončení detoxu, ale k dnešnému dňu môžem s určitosťou povedať, že pečený bôčik alebo rezeň ma už nikto neuvidí vložiť do úst.... 😉 😀 😎 mám v pláne si po skončení tejto 28-mičky zopakovať ešte prvý alebo druhý týždeň len s miernymi zmenami hlavne raňajok, lebo tá mrkva a spol. mi už lezie hore krkom 🙂 nech sa dostanem na tých vysnívaných 75 kg a potom to už môže ísť dole aj pomalším tempom na 70 🙂

andie25
18. feb 2014

Inak chcem sa opytat ako sa vam dari do seba naliat 3.5l vody? Ja som dnes zacala s detoxom, ale dala som asi iba 2.5 l za cely den... Inak strava ok, chutna, nemala som problem, uvidim ako to pojde dalej.

katka088
19. feb 2014

@geenna ahoj, no ani neviem ako a už beží 3. týždeň detoxu... zišlo to veľmi rýchlo. Strava mi chutí, na začiatku to nebolo bohvie čo ale teraz super... ja som zatial schudla 1,5 kg, ale cm idu tiež pomaličky dole. Ja som začala chudnúť na 57,5 kg. Neide mi ani o veľké zníženie váhy ale tie cm by mohli ist dole aj trošku rýchlejšie.... ale zatial v pohode 🙂

mariankach
20. feb 2014

ahojte, aj ja sa pridavam + cvicenie, nemozem sice zohnat knizku, ale nasla som apson na nete rozpis jedal 🙂.

tatianka.g
20. feb 2014

@mariankach kniha jena uloz to

andie25
20. feb 2014

No baby zatiaľ 3 dni za mnou, mne to ale chuti 🙂dnes ta mrkva na večeru, mnam! Akurát ze mám z toho megaporcie, no hlad necítim. Som zvedava ako to pôjde ďalej 🙂

mariankach
21. feb 2014

@tatianka.g dakujem, hotovo...

klauduska
23. feb 2014

Ahojte!

Ja sa tiez pridavam,zacinam zajtra spolu s kolegynami z robotky, dokopy nas bude 6 a prehovorili sme nase kucharky kam chodime na obedyy ci by nam nevarili obedy podla tychto receptov....suhlasili,comu sa veeeelmi tesime,lebo mame o starost s varenim obedu menej..... 🙂
Tk som zvedava ako nam to pojde, cviklu ma velmi rada,aj ostatnu zeleninku,ktora tam je pisana v receptoch,tak snad dam aj dolu nejake kilecka (aspon 4 by bodli.... 😀 )

elisabethwoodville
23. feb 2014

ahoj dievcata, ja som absolvovala Macingovu pred 3 rokmi, vsetko som poctvivo dodrzala (akurat repa mi nechutila, musela som bojovat ). zhodila som 4 kg , cm si uz nepamatam, ale drzim si vahu dodnes, hoci sa podla knihy viac nestravujem. drzim vam palce!

andie25
25. feb 2014

Týždeň za mnou, všetko v pohode a zatiaľ -3kg 🙂 no ako nemali by sme sa vážiť, až na konci, ale mne nedalo 🙂 a dnes konečne bola cestovina, mnam!

matula1981
26. feb 2014

Ahojte dievcata, uspesne som dnes ukoncila detox a musim sa pochvalit na zaciatku vaha 69,5 a teraz mam 65 a co je pre mna potesujuce, ze z toho brucha som dala dole 12cm, tak sa vytesujem 🙂 oplati sa to dievcata vydrzat dokonca....teraz chcem pokracovat v semafore a potom pred letom si dam urcite detox. Drzim Vam palce.

klauduska
26. feb 2014

@matula1981 waw!!!to je krasny vysledok, ja mam tiez vahu ako ty na zaciatku,tak by som bola happy,keby dam dole tak ako ty..... 😉 dufam,ze sa mi to podari....a vydrzala si tak,ze striktne si dodrziavala?alebo si aj sem tam porusila?Co vlci hlad???

matula1981
26. feb 2014

@klauduska urcite sa ti to podari. Priznam sa, ze som mala aj prehresky....dala som si aj cokoladku sem tam 😉

mercymay
2. mar 2014

Ahojte hlasim sa po 2 tyzdnoch detoxu, uprostred kury.🙂 Mam dole cca 3-4 kg, a z obvodu mi to tiez ide pekne dole. Takze ja som spokojna. Akurat na to stale varenie a statie pri sporaku, ale zvladnem to. 🙂

katka088
3. mar 2014

Ahojte žienky, detox úspešne za mnou 🙂 počas neho som schudla síce len 3 kg ale išla som chudnúť z váhy 57,5 kg takže aj tak dobre... ale cm išli dole z bruška -5cm, boky -4cm a stehno -3cm 🙂 takže super a som spokojná. Jedlá mi celkom chutili. Určite sa po veľkej noci dám na to opäť. Určite odporúčam a super to formuje postavu. Ja som mala problém hlavne s bokmi ale počas detoxu sa to sformovalo nejako samo...
Držím palce tým, ktorí chcú začať a aj tým, ktorí detox držia aby to vydržali do konca, určite sa to oplatí 🙂

andie25
3. mar 2014

Babule ja tiez akurat v polovici detoxu, no visia na mne rifle, rodina si vsima zmeny, u mna zatiaľ spokojnosť! A to sme včera mali oslavu a stoly sa len prehybali, a ja odolala 🙂 takze ešte 2 týždne a potom semafor 🙂