icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

mirryb
17. mar 2014

@syla mna bolela prvé tri, potom to prešlo, ale tie raňajky prvý týždeň ☹

@petrabalaz ja som cviklu nejedla asi 15 rokov, ale na moje prekvapenie, tento šalát ma celkom dostal, vyskúšaj, možno zmeníš názor a chute ako ja 🙂

petrabalaz
17. mar 2014

no bohuzial som skusala u kolegov, co isli tiez podla macingovej. som myslela, ze to mam len predsudky z jedalenskej skolskej stravy. ale neboli. cvikla stale chutila ako cvikla a neslo to. ale vyskusam to s tym kalerábom a uvidim. ja sa hlavne potrebujem zbavit kyseliny, ktora ma uz asi tri mesiace trapi. tak uvidim. uz mam zoznam na nakup napisany. prvy krok za mnou. len neviem, kedy to vsetko nakupim :(

petra003
17. mar 2014

ja a moja rodina uzivame vyrobky herbalife, ziadne diety, obmedzovanie, telo sa detoxikuje, dozivuje a upravuju sa zdravotne problemy (hmotnost, unava, tlak, problemy so stolicou, momentalne riesim aj 3-rocneho syna s problemom obliciek a mocoveho mechura)

andie25
17. mar 2014

@petra003 no ako radšej sa budem stravovat zdravo a u tohto detoxu človek naozaj nie je hlavný, a prijíma veľa zeleniny, ovocia, bieleho masa a rýb , ako brat tabletky a vyzivove doplnky. A deťom by som ich už vôbec nedavala. Môj názor. Pri tomto detoxe a stravovaní sa nijako neobmedzuje.

lucka023
17. mar 2014

@bejbinka super tak sa tešim že nie som sama🙂

petrabalaz
17. mar 2014

@lucka023 @bejbinka no dievcata, ja sa k vam hadam od zajtra tiez pridavam. dufam,ze zvladnem dnes nakup aj pripravu celodenného zajtrajsieho menu.

dranna
17. mar 2014

ahojte, ja som s tym zacala dnes 🙂
mne to vsetko zatial velmi chuti a necitim hlad! uz sa velmi tesim na dalsie dni! pevne verim, ze je to take dobre ako sa o tom pise! lebo uz sa neviem dockat kedy zhodim 1 az 2 cisla!

bejbinka
17. mar 2014

@petrabalaz @lucka023 Dievcata, ja to asi nedam...dnes som zacala a to som si myslela, ze mi budu aspon ranajky chutit a zistila som, ze ani tie nie. Na obed bola brokolica, skoro som sa povracala pri kazdom suste...zjedla som to, ale len tak tak 🙄 a uz sa desim vecer tej cvikle...takze mozno tak rychlo, ako som zacala aj skoncim, lebo moj zaludok to proste nestravi... ☹

dranna
17. mar 2014

tak ja mam prvy den uspesne za sebou a musim povedat, ze to bolo super. Mne to vsetko veeelmi chutilo ale musim priznat, ze ja mam velmi rada varenu zeleninu a pod. gebuzinky 😉
Ja milujem olivovy olej takze som rada, ze to mozem tiez!
@bejbinka - skus sa pozriet na ZENEA dietu, ked nie si alergicka na lepok. tam nemusis vela veri, len si kupovat sacky a sladkosti.. nie je to lacne ale poznam babenky, ktore boli spokojne. Ja nie, lebo som celiatik, takze to nemozem... :(
tesim sa, ze som nasla tuto Macingovu.. niet nad home-made food 🙂

luga
17. mar 2014

Ahoj, tiez som dnes zacala, dufam, ze vydrzim a nieco zhodim ....

bejbinka
17. mar 2014

@dranna Dakujem za tip, pozriem. Inak, ta cvikla na veceru...to bol pre mna des...som do toho ďobla a nechala tak 🙄 Ja keby som sa nehanbila (byvam na dedine), by som skusila krabickovu dietu....nemusela by som varit a mala by som jedlo na cely den site mne na mieru. Inak, v dobrom Ti zavidim, ze s takou lahkostou dokazes spapat vsetko. 😉

dranna
17. mar 2014

@bejbinka - ja som uz toho skusila kadeco 😉 aj krabickovu - ale z toho som sa STRASNE skrabala.. nieco tam muselo byt, co som vobec nevedela stravit a ani som z toho neschudla!!! :( len to bolo drahe!!
ale tato Zenea bola fajn lebo ani ja nie som kucharka roka (skor naopak) takze sladke tycinky a pudingy mi chutili a este som aj chudla 🙂) keby som nebola alergicka na lepok, tak to robim dalej
good luck, urcite si najdes co ti bude vyhovovat a aj chutit

petrabalaz
18. mar 2014

tak ja dnes zacinam. vcera som sa vykaslana na cvicenie, na deti - matka roka, bezala na nakup a dve hodiny sa placala v kuchyni. no to teda nie je moc pre mna. ale uspesne som si pripravila ranajky, som toho narobila tolko,ze to budem mat asi na tri dni. uz som ich akurát dojedla. je to dobre, len sa toho neda zjest vela. a bojim sa, ze o hodinu budem hladna. na obed brokolica - no uvidim. nemam s nou problem, len samotna. ja sa bojim,ze budem hladna. no a na veceru mam doma uz pripraveny salat - kedze cviklu nezjem,tak som si ho pripravila z kalerabu. tak uvidim. domov pridem, tak o pol osmej a mozem sa pustit do pripravy dalsieho dna. obavam sa,ze to budem moj kamen urazu. ale tak zatial odhodlanie je, uvidim. no a nalievam sa vodou a lietam stale na zachod.
@bejbinka a pokracujes, ci kasles na to?

andie25
18. mar 2014

Dobre ranko🙂 ja som včera večer úspešne ukončila detox a tu sú výsledky: váha -6.5 kg, prsia -5cm, pas -4cm, boky -3cm, stehno -4cm. Ženy oplatí sa, ja idem na semafor teraz na 3 mesiace a potom další detox. Jedla mi chutili, keď ich robíte presne podľa jej receptu tak sú naozaj chutné. Medu a orechov som používala velmi veľa, takisto veľa olivoveho oleja (bio). Všetkým držím prsty, vydržať, výsledky sa dostavia🙂 a ja pokracujem ďalej

andie25
18. mar 2014

@petrabalaz nebudeš hladna, len naozaj jedz až do úplnej sytosti. Kľudne aj celu brokolicu alebo aj 2 keď ti bude malo 🙂 o tom to je, nesmies byt hladna.

petrabalaz
18. mar 2014

@andie25 to ja sa zas najem aj do prasknutia. len sa bojim,ze ked je to viac-menej iba zelenina, tak ze mi to rychlo vytravi. ved uvidim.

bejbinka
18. mar 2014

@petrabalaz Vies co, vcera som si vecer po neuspesnom pokuse zjest cviklu, dala cokoladu Milku a zozrala som ju pre istotu celu 😀 Dnes som si ale povedala, ze to este vyskusam...aspon zo 3 - 4 dni a ked to nepojde, tak to nepojde. Uz citam, pre istotu, bielkovinovu dietu, tak mozno sa dam na to - potrebujem zistit, co by mi vyhovovalo. Chcem dat dole cca 15 - 17 kil, takze mam co robit. Uz som tolko raz zhadzovala a podarilo sa mi to za cca pol roka, ale to som chodila do prace, do posilky, zamestnala si mysel a vecer som uz bola tak unavena, ze som ani nevladala jest. Lenze teraz, ked som cely den doma pri malej, je to kriz. Chystam jedlo jej, manzelovi a cely den kukam v kuchyni na chladnicku...a kedze sa nudim, lebo som cele dni s malou doma sama, tak mi po rozume chodi len jedlo 😀

petrabalaz
19. mar 2014

@bejbinka no ja som to tiez vcera nedala. rano som zjedla ranajky, to som si dala na dvakrát. to bolo vpohode, aj obed bol vpohode. no ale vecera...... ja cviklu neznesiem, tak som si to rovno pripravila z kalerabu. a pre istotu som si toho urobila kopec, nech nemusim dalsi den zasa varit. no ale potom som zistila,ze ta sterilizovana zelenina bola asi zla. bolo to priserne. tak som to pekne vyliala do zachoda, dala si kaizersku s maslom a bolo. no a neviem,ci to vydrzim. ani nie kvôli strave, ale kvôli hlave a unave. som myslela, ze mi hlavu rozdrapi a unavena som bola tak,ze som o pol deviatej zaspala na gauci pred telkou. uvidim dnes. akurát tlacim ranajky. na obed mam fazulove lusky no a veceru musim nejako doladit. este neviem ako. ja som zasa nikdy nechudla, toto je moja prva ocista. ja to nerobim kvôli chudnutiu. ja mam problemy so zaludkom a kyselinou,tak ze to vyskusam. no ale neviem-neviem. uvidim. tak drzim palce.

bejbinka
19. mar 2014

Pre mna toto nie je...uz by som sa na to vykaslala, ale nahovorila som aj mamu, tak nemozem s tym tak rychlo seknut, lebo ona je odhodlana vydrzat 😀 Tie lusky som vcera na obed sice zjedla, lebo som bola hladna ako vlk, ale potom mi bolo zle, dvihal sa mi zaludok. A tiez ma priiiiserne bolela hlava, musela som si tabletku dat a takisto som bola ospala, nic som vecer nevladala robit. Tak sa drz aj Ty, ten prvy tyzden je asi najhnusnejsi, co sa jedal tyka 😅 potom to uz mozno pojde lahsie.

oklumas
20. mar 2014

@happysmile kde sa da stiahnut ta knizka

kamilkak
20. mar 2014

@oklumas - na ulozto.sk

oklumas
20. mar 2014

@kamilkak ale tam je zaheslovane

petrabalaz
21. mar 2014

je ich tam viacero, aj nezaheslovane.
ja by som som potrebovala poradit, kde kupim sojove mlieko zajac? maju ho v niektorej sieti ako billa, tesco? dakujem.

kamilkak
21. mar 2014

@petrabalaz - v Tescu ho majú . Dám ti iný link, máš tam , čo treba - jedálniček
http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-pod...

oklumas
21. mar 2014

@kamilkak Dakujem od pondelka zacnem

kamilkak
21. mar 2014

@oklumas - držím ti palce 🙂

petrabalaz
21. mar 2014

@kamilkak dakujem. ja uz som dnes na stvrtom dni. a myslim,ze som z najhorsieho vonku. uz to celkom ide. jedine co je pre narocne, je ta priprava jedal a hlavne mat doma to, co akurát potrebujem. snazim sa zasobit, ale akosi nasa ladnicka na to nestaci. 🙂

noemka2006
21. mar 2014

@petrabalaz aj ja mam dnes za sebou stvrty den..no mne ta cuketa nechuti..do kelu🙂

kamilkak
21. mar 2014

@petrabalaz - viem dobre , čo to obnáša , držala som detox už 2 x