icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

7slavka7
9. aug 2014

@uankab ja kupujem biely jogurt bio v lidli, ma dobru cenu, ja si davam jogurt kazdy den, citim sa dobre a nie je to nič ťazke. Mna trosku nafukuje z cesnaku a toho je v prvom tyzdni pozehnane. uz sa tesim na dalsi tyzden, tam je to pestrejsie a bude aj masko 🙂 😉

25daniela
9. aug 2014

@7slavka7 tak s tym svrbenim je to na porazenie, ja mam ako stale rano na kazdom pore masnotu ☹ a skoro dva tyzdne za sebou, moj problem sa asi nevyriesi, ale ona pise ze to pomaha na exemy a to svrbenie asi patri k tomu...
Dnes som ale zhresila 🙂 deti s manzelom mali na obed fasirku, z bravcoveho mesa, ovsenych vlociek a cukety a k tomu zemiakovu kasu a cviklu a neudrzala som sa a dala si mini porciu zo vsetkeho, ale brucho ma neboli, asi zostanem mesozravcom aj ked podla krvnej skupiny by mi to malo robit zle, ja to necitim 😀 😀 😀

blue99
9. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
7slavka7
9. aug 2014

@25daniela No ja som sa dne drzala statocne, manzel si dal na kupalisku s detmi hranolky a trdelnik, tak to rozvoniavalo, ale ja som popijala pramenitu vodu a odolala som a tesila sa na varenu brokolicu. 🙂

25daniela
9. aug 2014

@7slavka7 brokolica je super, ja som varila dnes borzc, no z toho nekonecneho krajania zeleniny ma az bolel chrbat, oblubene jedlo to teta nebude, vznikol mi z toho poriadny hrniec polievky, deti to ofrflali, ja som si stihla dat tri krat aj tak polovica ostala, zajtra bude povinne kazdy jest na obed...
Mam ale podozrenie, ze z tej kupovanej zeleniny sa asi skor otravim a nie zdetoxikujem 😀 😀 😀

zade
10. aug 2014

Ahoojte, baby - pridavam sa do debaty... mám za sebou 2 týždne, je mi fajn, ale ako sa stravovať potom, po 28-ke? Mám obavy s jedlom v práci... aké máte skúsenosti?

25daniela
11. aug 2014

@zade myslim, ze neostava nic ine, iba si jedlo pripravovat vzdy vecer na cely dalsi den..
No, aj ja dnes zacinam treti tyzden, ranajky mozu byt, obed mam v chladnicke od vcera, aj ked tie karbonatky sa mi nevydarili, ale to nevadi, zjest sa to da, az take strasne niesu aby som ich musela vyhodit 😀 😀 😀

A vecera, neviem neviem, mne bolo strasne zle z tych bielkov s bryndzou, nevie mi niekto poradit, nemohla by som to zamenit napriklad za mozarelu?

marsel82
11. aug 2014

Ja som dnes začala tretí týždeň.Zatiaľ všetko v poriadku už som si zvykla.Strava je pestrejšia.Chcem sa opýtať držite tento detox prísne,myslím či niekedy zhrešíte?

uankab
11. aug 2014

@7slavka7 borzc navareny? ;)
@25daniela ja ten borzc asi tiez uz varit nebudem.. chutil ako tak, Magduska skrivila pusu a povedala ze chuti cudne a namiesto toho zjedla polovicu mojej brokolice, co som si pripravila zajtra na obed.. zostali mi len ciste hlubiky.. takze ich dojem a dam si k tomu borzc, kedze viac brokolice doma nemam...
inak aj ja som zhresila cez vikend, dala som si kusok ovsenneho kolacika...
a dnes som sa vazila a mam -1kg (co som pribrala na dovolenke), este 2kg dole a budem na svojej predporodnej vahe...
inak co sa tyka ekzemov, tak zmeny je vacsinou vidiet najskor v 3tom tyzdni.. moze sa dokonca stat, ze prve dva tyzdne drzania diety zbadas prechodne zhorsenie stavu (ja som to mala u magdusky, ked som drzala hypoallergenny dietu a po dvoch tyzdnoch mala ekzem este horsi, na treti tyzden sa jej zacal cistit a po mesiaci sa takmer vycistil)...
@zade ja zacinam len druhy tyzden diety, ale jedlo si varim vzdy den predtym do roboty...

25daniela
11. aug 2014

@uankab nakoniec som si musela zjest ten borzc sama, tak bol dobry ku fasirkam ako zeleninova priloha 🙂
Mne celkom chutil, ale bolo ho strasne vela nato, ze to mam zjest sama. Jedno dieta mi to zjedlo v sobotu na veceru a vcera rano bola z toho poriadna vracacka, toto dietatko mam specialne, ma strasne slaby zaludok. Tak ak ona nieco zje a je zle, tak mam jasne, ze to nieje dobre jedlo...
Dnes som si dala predsa zase tie bielky s bryndzou, ale manzel mi pomohol, tak mi nieje az tak tazko z toho 😀
A zltka som pouzila na zabal na vlasy, uz aspon viem, preco pise, ze aj vlasy budete mat krajsie 😀 😀 😀

uankab
11. aug 2014

@25daniela , joj tak mne by veru manzel s bryndzou nepomohol... spravim si polovicnu varku 🙂
ja som inak robila menej toho borzcu, dala som tam menej cvikli a trosku dochutila cukrom, lebo ten rajcinovy pretlak bol dost kysly...
a aj vidis nejake vysledky? ja uz zacinam mat po krk brokolice, cvikle a varenych strukov... a to bol este len prvy tyzden.. ku koncu mi z toho asi hrabat bude @)
vidis, zltky dobre zuzitkovane 😀

7slavka7
11. aug 2014

@uankab dnes som prvy krat ochutnala borzc, uvarila som mensiu davku, ale aj tak sa mi to zda byt dost, chut bola celkom fajn, tiez musim priznat, ze som ho dochutila stipkou cukru. No musim priznat, ze cvikla mi uz poriadne lezie ....., mam ju v podstate rada, ale nie v takom mnozstve a tak casto 😒
Ja som zatial po prvom tyzni zaznamenala zmenu v traveni a na obleceni citim aj vahovy ubytok, nechcem sa vazit, aby som nebola sklamana. Tak sup do dalsieho tyzna 🙂

7slavka7
11. aug 2014

@marsel82 Ja drzim detox druhy tyzden a zatial som nezjedla nic okrem toho co je uvedene v jedalnicku, no musim povedat, ze niekedy sa musim poriadne drzat, hlavne ked papaju moji drobci. 🙂

marsel82
13. aug 2014

Tak dnes 17.deň detoxu a cítim sa akosi strašne nafuknutá.Neviem čím to je.Priznam sa že som aj pár krát zhrešila.Od prveho dňa po dnes celkom asi 4 krát.Myslím že to není až taka hrôza ,či?Ten druhý tyždeň sa mi zdalo,že som brucho mala o niečo chudšie ako tento 3.týždeň.Akosi stracám motivaciu,že to bude dobré.Máte aj vy také stavy a hrešite tiež niektorá?

7slavka7
14. aug 2014

@marsel82 ja som mala tiež take stavy, ale preslo to, mne robil problemy cesnak, ale uz si nan moje telo asi zvyklo, tak uz je to v poriadku. Zatial som nezhresila, drzim sa jedalnicka, ale v cera som bola u zubara, tak som mala problemy s jedenim. no dnes je to v poriadku. tak vela stastia, netreba sa vzdavat, uz si za poloviciu, tak by bola skoda to vzdat 😉

marsel82
14. aug 2014

@7slavka7 tak ja cesnak som musela úplne vylučiť zo zdrav.dôvodov.Ale určite to nevzdam.Važila ste sa už koľko ste doteraz dali dole.Ja som myslela,že to vydržím dokonca sa nevažiť,ale dnes ráno mi to nedalo a postavila som sa na váhu a -3kg Pôvodná váha pred detoxom bola 62kg a dnes 59kg.Dúfam že to nezakríknem a pôjde ešte nejaké to kilečko dole

uankab
14. aug 2014

@marsel82
@7slavka7
@25daniela
Baby, ja mam dneska krizu a jedla by som vsetko co moje oci vidia... Ked som v robote, tak nemam s tym najmensi problem... Ale ked som doma, tak veru hej... Na tu bryndzu s bielkami sa moc netesim, no ked mi to nebude chutit, tak si dam kusok vtacika, co akurat varim na veceru...
A vy ako?

7slavka7
14. aug 2014

@uankab no ja som zatial v pohode, ale aj ja mam slabe chvilky, no snazim sa to potlacit 😉, hlavne ked so moj syncek vyziada na obed palacinky joj tak by som si dala 🙂

7slavka7
14. aug 2014

@marsel82 no ja som zacala taktiez s vahou 62 kg, ale nebudem sa ayzit az posledny den detoxu, ale musela som zhodit nejake to kilecko, vsimla som si to na obleceni a aj sa lepsie citim.

marsel82
14. aug 2014

@7slavka7 u mňa je to taktiež už vidieť na oblečeni,vlastne hlavne sa v tom už necítim ako tekvica je mi to volnejšie
@uankab tak čo kríza zažehnaná?Mne ta bryndza celkom chutila.Ja som mala tak trošku problem včera zo pšena kaše.To mi asi nebude moc oblubene

7slavka7
14. aug 2014

@marsel82 ja som uz pseno jedla, tak som zvedava ako mi bude chutit v tejto kombinacii, svagrina ho spravila na stil ryzoveho nakypu pre syna, ktory ma celiakiu a musim povedat ze to bolo chutne 😉

25daniela
14. aug 2014

@uankab no, snazim sa dodrziavat jedalnicek 🙂 ale mam problem ze deti vecsinou ofrflu vsetko co uvarim...
Potom mi jedlo zostava a to nemam rada 🙂 Na nic specialne chut nemam, dnes rezen v orechoch, dalo sa zjest ale samozrejme musel byt z najdrahsieho masa ake prave predavaju 🙂 Detom som to ale obalila klasika iba som vynechala muku a po vajicku dala struhanku. Prave pozeram na program o chudnuti...
Ja urcite nechudnem, lebo nemam z coho, iba celulitidy by som sa chcela zbavit...

25daniela
14. aug 2014

@7slavka7 pseno bolo super, ked som ho pripravila presne tak, ako bolo napisane v knihe. Jedla som ho iba druhy krat a teraz ked som si ho pripravila sama, bolo super.

uankab
14. aug 2014

@marsel82
na mna ta bryndza bola strasne slana !! nakrajala som si k tomu dve rajciny, aby potlacili tu slanu chut, alel aj tak... myslim ze to rozhodne nie je jedlo ktore budem este varit...

@25daniela my sme dnes povinne mali vsetci na obed fazulove struky 😀 ... na borzc mi Magduska povedala ze ako to cudne chuti a zjedla mi brokolicu co som mala na druhy den mat na obed... zajtra varim tie spenatove cestoviny, tak snad tie budu ok.. cerstvy spenat mam rada...
ako inak chutia po pohankove vlocky? to mi totiz moc nevonia...

@7slavka7 , ja som zacinala s cca 61 kil a dnes rano som mala 59 🙂... do konca by som urcite nevydrzala cakat.. aka si vysoka? ja mam 170... ale citim sa vyborne, od kedy som zacala s detoxom, tak ma hlava vobec neboli a necitim sa taka unavena... ja to robim hlavne kvoli tomu... dcerka ma alergiu na mliecne a psenicne, vajicko testujeme akurat teraz a mam pocit ze aj mne to robi sarapatu, kedze po ich vysadeni sa citim ovela lepsie...

marcela10
14. aug 2014

ahojte baby, chcem začať s týmto detoxom, veľa je tu toho popísaného tak sa spýtam ako je to s kávou? toho sa obávam, ak ju nebudem môcť piť, lebo som závislák 🙂 díky

25daniela
14. aug 2014

@uankab no, pohankove vlocky som dnes kupila, uz ich mam namocene a ako budu chutit, to zistim az zajtra rano, dam vediet 😀

25daniela
15. aug 2014

@uankab dobre rano, tak pohankove vlocky su pre mna mnamka, super dobre. Uplne makucke. Je pravda, ze ja pohanku pravidelne varim ako prilohu ku kurcatu uz davno. Uvarim aj ryzu a kazdy si dava prilohu pol na pol.

Tak ale 100 gramov vlociek, aj ked som odsypala zo sacka od oka, ale z 250 gramoveho balenia sa da lahko, mi bolo vela, a manzel sa pytal, ked videl aku mam plnu misku, ci to je pre vsetkych... Som napraskana poriadne... uvidim aj dokedy...

uankab
15. aug 2014

@25daniela tak ich teda pojdem pozhanat, ked je to mnamka 🙂
ja som mala jogurt s mandlami, medom a skoricou na ranajky... uvidim ako dlho budem zasytena z toho 🙂... najviac ma asi zasyti to jablko s mrkvou, aj ked sa mi velmi nechce struhat kazde rano....
a aj vidis nejake zmeny, ci zatial nic?

25daniela
15. aug 2014

@uankab no, ja neviem, skoda ze som sa neodfotila, iba odmerala, mozno kilo zislo dole, a cm uvidim az na konci ci daco

25daniela
15. aug 2014

@uankab ja som ich kupila v bille, tie vlocky