Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
tak ja si robím podľa receptu -+ ale všetko okrem cviklového šalátu som vedela zjesť lebo to bolo také lahké Le zas to je hore dolu 100g teda ak tak dolu 🙂 a jasné že mrkvový perkelt som nerobila z kila mekvy ale mac z 5 kúskov. zase nejaké enzými a vitamíny to telo potrebuje lebo keď sa príliš málo je tak ukladá do zásoby pre istotu aj z toho mála čo zjeme.
@tatanka1 To máš pravdu, viem že málo sa nemá jesť.. ale to množstvo čo ona píše som nebola zvyknutá ani pred tým jesť. Ja som skôr po večeroch vyjedala čipsy a tak. A badáš na sebe zmenu? Ja som to začala držať skôr zo zdravotného, mám problém so žalúdkom, a veru zabralo, aj som lieky vysadila a zatial ok a žalúkok ako pierko aj žlčníkové bolesti prestali.. A nedalo mi dnes som sa odvážila a -3kg a -3cm pás aj v tváry som sa trošku sfúkla 🙂 tak som spokojná
Ahojte,cuketu je problem dostat aj unas.Polovicka mi dnes chudacik obehal 4obchody kym nasiel .som na piatom dni papanie mi chutí.No dnes rano som sa chcela skusit odvazit..a tosom robit nemala.Vaha ukazuje +200g 😒 😒 😒 nechapem.
@mishka27 treba sa radsej merat lebo vaha moze byt vyssia kvoli zadrziavaniu vody. Ja som sa vcera odmerala a v pase -3cm to ma dost povzbudilo 🙂 cuketu je tazko zohnat, ale chvalabohu ze uz dnes bola naposledy lebo obed som ledva zjedla 😖 tesim sa uz na buduci tyzden konecne cestoviny 🙂
Ja si budem robiť bezlepkové cestoviny je to lepšie. v Lídli majú dobré a chutné.
ja si spravím cuketu ešte zajtra lebo som mala vo stvrtok cviklu miesto cukety tak to vymením.
od zajtra pridávam cvičenie a uvidíme ako to bude vyzerať
potom.
Ahojte baby, tak aj ja začínam od dnes 😉 Držme si palce..
Pridavam sa aj ja rychlo! 🙂
Ja uz mam tiez vsetko nakupene /struky a pod. uz davno/ 🙂
Tak ja mám raňajky za sebou, dnes 1.deň. Viem čo ma čaká, pred rokom som detox už držala. Jedlá mi chutia, jedine ten cviklový šalát nezjem, tak si ju upečiem 😉
Ja mám nakúpené bola som dnes s manželom a s malou 😀, raňajky úspešne za mnou, idem na obed, som z toho nadšená, teším sa a dúfam, že to výjde. PS: idem sa ešte odvážiť, aby som mala prehľad.
@uankab No veru, ja som nevládala zjesť to nastúhané jablko a jednu mrkvu a po hodine som myslela, že zjem aj pohár, z ktorého pijem vodu 😀 Idem akurát obedovať, nejako som to ustála, tak hádam to vydržím/e. 😉 Odvážená som, premeraná som od hlavy po päty, už len vydržať. Inak aj ja sa teším, celkom som motivovaná a hlavne zaťatá. Mám doma 4mesačnú slečnu a tá ma tak vyžrala, kým bola v brušku, že hrôza (aspoň sa mám na koho vyhovoriť! 🙂 ) Tak sa musím naštartovať, nech sa do leta nejako pozbieram aspoň na pôvodnú váhu.
Držím palce nám všetkým 😉
Ahojte 🙂 ako sa nas tu fajn nazbieralo.Tak uz mam prvy tyzden zasebou.A vobec to nebolo take hrozne ako som si myslela az natie sladke ranajky tomi vobec nebere ale mrkvoveho perkeltu sa idem "dožrat" 🙂 mnaaaam.Som zvedava na dalsi tyzden uz to bude pestrejsie .radsej sa nemeram ani nevazim hih.pockam do konca.snad to bude uspešny koniec 😀
Ja som všetko nakúpila v LIDL, tam majú všetko.
@p_etrisha tak to mi je luto.. este mozes zacat zajtra, jeden den hore dole 🙂
@5ka2mk ja sa tiez neviem obeda dockat.. este pol hodina a idem na to... ja som uz do seba vliala okolo 1.5l vody, do tretej chcem este liter, nech nechodim celu noc na WC 🙂
ja som sa iba odvazila rano, nemerala som sa vobec.. snad to pocitim na veciach, ja potrebuje zhodit hlavne brucho, tam sa mi to vzdy usadza ako prve...
my chceme ist na dovolenku v polovici februara, tak mam presne 4 tyzdne na to aby som zhodila do plaviek 🙂

@tatanka1 aj ja sa teším že tento týždeň končí. Som polievková tak konečne bude zmena. Robím si 1/3 z toho receptu a ešte nehám, viac do seba nedostanem.. Ja som nakúpila zas kopec cukýn a robím si iba 1 tak dnes obalím a vysmažím deckám ostatné.
Baby, kde kupujete bazalkové pesto do hráškovej polievky?? Majú to aj v kauflande?