icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

klara78
10. jan 2015

@tatanka1 aj ja sa teším že tento týždeň končí. Som polievková tak konečne bude zmena. Robím si 1/3 z toho receptu a ešte nehám, viac do seba nedostanem.. Ja som nakúpila zas kopec cukýn a robím si iba 1 tak dnes obalím a vysmažím deckám ostatné.

Baby, kde kupujete bazalkové pesto do hráškovej polievky?? Majú to aj v kauflande?

tatanka1
10. jan 2015

tak ja si robím podľa receptu -+ ale všetko okrem cviklového šalátu som vedela zjesť lebo to bolo také lahké Le zas to je hore dolu 100g teda ak tak dolu 🙂 a jasné že mrkvový perkelt som nerobila z kila mekvy ale mac z 5 kúskov. zase nejaké enzými a vitamíny to telo potrebuje lebo keď sa príliš málo je tak ukladá do zásoby pre istotu aj z toho mála čo zjeme.

klara78
10. jan 2015

@tatanka1 To máš pravdu, viem že málo sa nemá jesť.. ale to množstvo čo ona píše som nebola zvyknutá ani pred tým jesť. Ja som skôr po večeroch vyjedala čipsy a tak. A badáš na sebe zmenu? Ja som to začala držať skôr zo zdravotného, mám problém so žalúdkom, a veru zabralo, aj som lieky vysadila a zatial ok a žalúkok ako pierko aj žlčníkové bolesti prestali.. A nedalo mi dnes som sa odvážila a -3kg a -3cm pás aj v tváry som sa trošku sfúkla 🙂 tak som spokojná

evita_g
10. jan 2015

@klara78 bazalkove pesto kupujem v lidli, chuti super a stoji cca 1,50 €.

tatanka1
10. jan 2015

@klara78 áno cm som dala cca 4-5cm v páse, stehno 2cm a ruka asi 1 cm a prsia tiež asi 2-3 cm išli doli.
aj brucho je take ploskejšie lebo ja malm pruh na pupku takže mne ked sa najem vyvrie von sa tak vypuči a teraz je o hodne ploskejsie. takze spokojnost a motivacia velka

mishka27
10. jan 2015

Ahojte,cuketu je problem dostat aj unas.Polovicka mi dnes chudacik obehal 4obchody kym nasiel .som na piatom dni papanie mi chutí.No dnes rano som sa chcela skusit odvazit..a tosom robit nemala.Vaha ukazuje +200g 😒 😒 😒 nechapem.

domusinkaa
10. jan 2015

@mishka27 treba sa radsej merat lebo vaha moze byt vyssia kvoli zadrziavaniu vody. Ja som sa vcera odmerala a v pase -3cm to ma dost povzbudilo 🙂 cuketu je tazko zohnat, ale chvalabohu ze uz dnes bola naposledy lebo obed som ledva zjedla 😖 tesim sa uz na buduci tyzden konecne cestoviny 🙂

tatanka1
10. jan 2015

Ja si budem robiť bezlepkové cestoviny je to lepšie. v Lídli majú dobré a chutné.
ja si spravím cuketu ešte zajtra lebo som mala vo stvrtok cviklu miesto cukety tak to vymením.

klara78
10. jan 2015

@tatanka1 Prosím ťa ako sa volajú tie cestviny bezlepkové v lidli?? Skúsila by som tiež.. 🙂

Sa teším že som vydržala tento prvý týždeň, lebo jesť samotnú tú zeleninu, ☹ ked to bude ako príloha bude to lepšie.

tatanka1
11. jan 2015

@klara78 ja myslím že rovnako ako toe ostatné len su take zltške a označené hore ako bezleplové a majú hnedastý obal

holkovad
11. jan 2015

@janielikk a chcem sa spýtať, to napríklad k tomu mrkvovému perkeltu je aj nejaká príloha? alebo k tej brokolici? či ako?

klara78
11. jan 2015

@holkovad žiadna príloha, papá sa iba takto.. ale to iba ten 1 týždeň, potom je to už pestrejšie. No treba vydržať 😉

tatanka1
11. jan 2015

od zajtra pridávam cvičenie a uvidíme ako to bude vyzerať
potom.

uankab
11. jan 2015

@p_etrisha
ahoj, ja tiez zacinam od zajtra, tak som rada ze som nasla partacku 🙂
uz mam brokolicu na zajtra na obed pripravenu 🙂

holkovad
11. jan 2015

@klara78 Ďakujem pekne za odpoveď zajtra začínam

5ka2mk
12. jan 2015

Ahojte baby, tak aj ja začínam od dnes 😉 Držme si palce..

dia2006
12. jan 2015

Pridavam sa aj ja rychlo! 🙂
Ja uz mam tiez vsetko nakupene /struky a pod. uz davno/ 🙂

janebi
12. jan 2015

Tak ja mám raňajky za sebou, dnes 1.deň. Viem čo ma čaká, pred rokom som detox už držala. Jedlá mi chutia, jedine ten cviklový šalát nezjem, tak si ju upečiem 😉

p_etrisha
12. jan 2015

@uankab na jeeeej, super 🙂 Ja musim kupit 😅

uankab
12. jan 2015

@p_etrisha
@janebi
@dia2006
@5ka2mk
@holkovad
jeej super, tak je nas tu niekolko.. ja som uz zjedla ranajky a nejaka som hladna !!! tusim zajtra zvysim pridel 🙂

holkovad
12. jan 2015

Ja mám nakúpené bola som dnes s manželom a s malou 😀, raňajky úspešne za mnou, idem na obed, som z toho nadšená, teším sa a dúfam, že to výjde. PS: idem sa ešte odvážiť, aby som mala prehľad.

5ka2mk
12. jan 2015

@uankab No veru, ja som nevládala zjesť to nastúhané jablko a jednu mrkvu a po hodine som myslela, že zjem aj pohár, z ktorého pijem vodu 😀 Idem akurát obedovať, nejako som to ustála, tak hádam to vydržím/e. 😉 Odvážená som, premeraná som od hlavy po päty, už len vydržať. Inak aj ja sa teším, celkom som motivovaná a hlavne zaťatá. Mám doma 4mesačnú slečnu a tá ma tak vyžrala, kým bola v brušku, že hrôza (aspoň sa mám na koho vyhovoriť! 🙂 ) Tak sa musím naštartovať, nech sa do leta nejako pozbieram aspoň na pôvodnú váhu.
Držím palce nám všetkým 😉

p_etrisha
12. jan 2015

@uankab ja som nezohnala ani brokolicu, ani cviklu...Takze opustam vase rady, skusim buduci tyzden...Nechapem nase obchody ☹

mishka27
12. jan 2015

Ahojte 🙂 ako sa nas tu fajn nazbieralo.Tak uz mam prvy tyzden zasebou.A vobec to nebolo take hrozne ako som si myslela az natie sladke ranajky tomi vobec nebere ale mrkvoveho perkeltu sa idem "dožrat" 🙂 mnaaaam.Som zvedava na dalsi tyzden uz to bude pestrejsie .radsej sa nemeram ani nevazim hih.pockam do konca.snad to bude uspešny koniec 😀

mishka27
12. jan 2015

@p_etrisha hrozne stymi obchodmi.inak ja mam skusenost ze nedostanem nic v bille ani tescu a jednote vacsinou maju

p_etrisha
12. jan 2015

@mishka27 ja som zase v jednote bola a nic...Skocila by som do Kauflandu, ale malu mam choru a ten je odruky....Ze som ja truba vcera stareho neposlala ☹ Ale nicto...Dam si tento tyzden taky "startovaci"- veeela vody a uz bez sladkeho a peciva aspon pripravim zaludok 😀

janebi
12. jan 2015

Ja som všetko nakúpila v LIDL, tam majú všetko.

uankab
12. jan 2015

@p_etrisha tak to mi je luto.. este mozes zacat zajtra, jeden den hore dole 🙂

@5ka2mk ja sa tiez neviem obeda dockat.. este pol hodina a idem na to... ja som uz do seba vliala okolo 1.5l vody, do tretej chcem este liter, nech nechodim celu noc na WC 🙂
ja som sa iba odvazila rano, nemerala som sa vobec.. snad to pocitim na veciach, ja potrebuje zhodit hlavne brucho, tam sa mi to vzdy usadza ako prve...
my chceme ist na dovolenku v polovici februara, tak mam presne 4 tyzdne na to aby som zhodila do plaviek 🙂

mishka27
12. jan 2015

@p_etrisha hmm no skoda veru ale presne mozes zacat aj zajtra.jeden den hore dole.Aj ja som zacala minuly tyzden v utorok 🙂 lebo do dalsieho pondelku som uz nechcela cakat 😀

p_etrisha
12. jan 2015

@uankab
@mishka27 mne sa tiez nechce cakat...preto som aspon ten light rezim nasadila, ale ak by som poobede splasila tek kaufland, tak supnem zajtra pondelok...Budem v tom mat sice zmatok, ale nic to 😉