icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

majonezka
1. apr 2015

Ja mam dnes 8my den a dolu dve kilecka ;)

danica77
1. apr 2015

@majonezka pekne pekne len tak dalej 😅

jarmila48
5. apr 2015

Držala som to 10 dni,citila som to v pase aj na vahe išli 3 kg dole.Idem znovu do toho.

vevericacicamica
8. apr 2015

@janielikk ja do toho idem a tesim sa... hned kupujem mrkvu

lienocka292
8. apr 2015

Ahojko ivanka.. Ja drzim program 1den .. 🙂 ako to vtedy dopadlo? Dodrzala si? Vydrzala si? Nechces si to so mnou zopakovat? Ja to drzim v nasej rodinke sama a to mame 2rocneho synceka..

lienocka292
8. apr 2015

nevsimla som si ze su tu aj aktualne prispevky. 🙂.. ste niekto teraz v zaciatkoch ako ja?.. cvicite este popri tom?.. dari sa vam?. mate viac energie?

tridi
9. apr 2015

ahoj lienocka292,ja zacinam na buduci tyzden znova drzat detox.... som tyzden po ukonceni a chcem si to zopakovat, pocas detoxu som sa citila skvelo,cm ubudali aj kg zmizli 🙂, ale este nejake chcem dat dole, necvicila som pri tom, ale tentoraz chcem aj pocvicit 🙂

lienocka292
9. apr 2015

@tridi ahojko tridi. 🙂 som rada ze ides znovu do toho podla mna je to super vec.. 🙂 ja som sa zatial len odvazila ale este sa musim pomerat lrbo je celkom mozne ze schudnen na cm-roch a nie na kilach.. No necham sa prekvapit. 🙂 odvazit sa chcem az na konci

zuzimka
13. apr 2015

dnes začinam,a k tomu idem aj toto. http://doboje.blogspot.cz/2015/01/vyzva-bricho.... kto sa prida?som zvedava na vysledky 🙂

gastankaa
14. apr 2015

ahojte,dnes idem na nakup potravin a zajtra zacinam 🙂 potrebujem detox,lebo som unavena,vycerpana,plet hrozna, travi mi zle a samozrejme,aj nejake 3 kg by som potrebovala dat dole...

lienocka292
14. apr 2015

@gastankaa drzim palce.. 🙂 aj ja prave drzim program.. 🙂 uz si ho niekedy drzala?

gastankaa
14. apr 2015

@lienocka292 ahoj,nie nikdy, a ani nic podobne som nikdy nedrzaa.Som 10 mesiacov po porode, mam navyse ca 3 kg,ale trapi ma aj to,ze som unavena,vycerpana,zle mi travi a neviem nastartovat metabolizmus. Celkovo sa citim taka vycicana,bez vitaminov. Tak sa tesim.Jedine neviem,co sa moze jest napr.na olovrant....

mmollyy
Odpoveď bola odstránená
lienocka292
14. apr 2015

@gastankaa a mas uz aj knizku od pani macingovej? V nej vsetko pise.. Ja si davam medzi jedlami ked na mna pride hlad len mandlove lupienky alebo vlasske oriesky

ali08
14. apr 2015

@danica77 ahoj a prosím ťa ten detox mi môžeš napísať alebo sa to musí U tej pani macingovej objednať.veľmi raf a by som schudla koli sebe A aj manželovy.dakujem

gastankaa
14. apr 2015

@mmollyy prepacte,ale toto je dost odveci vsuvka.... !

gastankaa
14. apr 2015

@lienocka292 no prave,ze knihu este nemam,pozerala som,ci niekto na bazariku neposuva,ale za tu cenu si kupim aj novu,takze objednavam. Kym pride,tak asi sa vas tu par veci este popytam,co nenajdem na nete 🙂

lienocka292
14. apr 2015

@gastankaa v tej knizke mas presny jedalnicek na kazdy den a presny receptik.. Kedy by ti mala prist?

gastankaa
14. apr 2015

@lienocka292 aaaaaaaaaaa,vsade je vypredana.....

lienocka292
14. apr 2015

@gastankaa no taky problem sim mala aj ja tak som mojho na dalsi den poslala kupit do knihkupectva.. 🙂 a idkial si?

gastankaa
14. apr 2015

@lienocka292 zv.... a dnes ma to vobec nenapadlo,zajtra sa mi neda,nevadi,do konca tyzdna zozeniem

lienocka292
14. apr 2015

Ja idem zajtra vecer di zv k mamine.. 🙂 ak chces mozes si ju dat prefotit alebo napis panej co ti poslem do mailu mozno ju este ma .. 🙂

gastankaa
14. apr 2015

@lienocka292 aha,uz chapem,si zlata,dakujem...ak nezozeniem,ozvem sa jej,dakujem

barcabejby
14. apr 2015

@gastankaa prepáč, že vstupujem do konverzácie, ja len, že ak by si chcela, tak mi pošli do ip tvoj mail a pošlem ti prefotenú knihu v pdf. Alebo tu ju majú určite http://www.najlacnejsieknihy.sk/produkt/0018365...

lienocka292
14. apr 2015

@gastankaa ked sa das na detox daj vediet.. 🙂 chces aj cvicit popri tom?

lienocka292
14. apr 2015

@barcabejby to nevadi.. 🙂 skoda ze si nenapisala skor ked som zhanala knizku aj ja.. 🙂

helenocka
14. apr 2015

@barbiezienka v bille je uvarena,vakuovo balena cvikla cca.4kusy v baleni...je to hned hotove a prakticke...

barcabejby
14. apr 2015

@lienocka292 🙂 My ju máme len pár dní, ale dnes nám končí tretí týždeň detoxu. Teda mne a manželovi, lebo aj on sa na to dal a teda som aj rada, lepšie to ide dvom ako jednému. Zo začiatku som pozerala len tú v pdf, ale kniha je kniha.

lenka2912
15. apr 2015

ja len odporúčam je to super, ja sa cítim lepšie po mesiaci, zvládla som síce občas s malinkým prehreškom ale potešil ma úbytok v páse a zmizli mi menštruačné bolesti a tie som mávala neskutočné