Detox, zdravý jedálniček a trochu cvičenia. Kto sa pridá?
Ahojte dievčatá...
Poďme sa inšpirovať a chudnime s rozumom. Dosť bolo diét. Rozhodla som sa skúsiť postupovať v chudnutí podľa výsledkov Mozolani Fit Body 2014, ktorú organizuje Mozolani The Fitness Authority a chcem vyskúšať ísť podľa vzoru tých, ktorým sa to podarilo. Nerobím im reklamu (hoci si ju možno aj zaslúžia 🙂 ), len sa mi zdá ten ich recept na zhadzovanie neposlušných kíl racionálny a zdravý. Pozrite si http://diva.aktuality.sk/clanok/43426/mirka-zho... . Ja sama som nikdy diétu nedržala, ale cvičenie vo fitku ma baví. No hoci cvičím poctivo (3x do týždňa), nikdy som si neupravila stravu tak dôkladne, aby som na sebe videla výborné výsledky. Samozrejme postavu mám spevnenú, vyformovanú, ale kilá treba dať dole. Aspoň zo 10 🙂 Budem rada, keď sa ku mne niekto pridá a budeme si vymieňať názory a skúsenosti, a samozrejme sa podporovať. Začínam detoxom od pondelka 26.1.2015. Kto ide na to so mnou ???
Tak aj ja sa od dnes pridávam

@emma84 Ahoj, takže myslím, že celkom dobre 🙂 Ten detox ma veľmi dobre naštartoval. Aktuálne mám 74 kg, v podstate za 11 týždňov mi odišlo 7 kg. Podotýkam, že polovicu tohto času už necvičím fitko, ale len jógu a prechádzky. Stravu dodržiavam asi na 75 %. Takže preto to ide pomalšie, ale ide. Pomaly však sa budem opäť môcť vrátiť aj k aerobným aktivitám, takže opäť sa to pekne rozbehne. Ak budem mať do konca mája 70 kg, budem happy 😀