Podpora pre lepší život: Prispejte na Donio.sk
To si robis srandu? Mlady (predpokladam) zdravy chalan. Portal je plny chorych deti a matiek samoziviteliek. Nebude prvy ani posledny kto a) prerusi na rok studium alebo b) vezme si studentsku pozicku.
Velmi tajuplne pise o „zivotnych situaciach“ a „financnych zavazkoch“. Fakt by ma zaujimali detaily.
Nehnevaj sa na mňa, môj syn umýval po nociach poháre v krčme, cez deň sa učil a chodil do školy. Býval v zdieľanom byte s inými študentami. Cez víkendy makal aj cez deň aj v noci po pár hodinách, len aby si vedel doplatiť na drahé štúdium. Ja vtedy ako samoživiteľka som mu s tým pomáhala. Nemali sme to ľahké, ale nežobrali sme. Tiež som mala dve práce. Jednu tpp a druhú upratovanie ordinácie a pár chodieb u jednej pani doktorky. Aby som mu s tým mohla pomôcť. A nebola to vôbec ľahká doba, tiež bolo všetko drahé. Všetci sme si museli ukrajovať od úst, keď sme chceli vyštudovať. Ale nežobrali sme, makali sme jak fretky. A to bol potom naozaj zaslúžený titul, aj miesto v práci. Málokto mal na ružiach ustlané. Dnes si všetci chcú peniaze nadobnúť podobným spôsobom ako teraz ty. Nahodiť psie oči na fotke a šupnúť to na donio. Tak to nefunguje. Musíš sa naozaj snažiť, aby si mohol ďalej pokračovať v štúdiu a niečo dokázať vlastnými rukami.
Len si to zhrnme. Chalan si urobil dlhy a tie nema ako splacat. Namiesto toho, aby si dal individuálny študijný plán, chce, aby sme sa mu vyzbierali na jeho dlhy a plus zabezpečili, aby mal peniaze počas štúdia a nemusel pracovať?
To donio ide dolu vodou. Tie príbehy sú ozaj už cez .
@parvinka0001 presne som isla napisat, co si Donio predstavuje pod pojmom „overena vyzva“. Skodi to ich doveryhodnosti a najma potom ludom ktori pomoc naozaj potrebuju
Moj syn ma 15 rokov a cele leto mi pílil usi ze uz chce brigadovať...a toto tu dospelé, narobí dlhy a slovač sa ma poskladať??
Chlapče, vieš koľko tu je matiek, samoživiteliek, ktoré študujú? A ani jedna tu nedá žiadnu debilnú zbierku. Zdvihni riť a choď robiť. Poznám študentov medicíny, ktorí brigádujú, tak si myslím, že sa to dá popri každej škole.
Mňa extrémne zaujíma kde študent minie 8000€ a odkiaľ ich zobral. Ja som pracovala popri celej výške a toľko peňazí som mala na účte až keď som robila na TPP. A kde si ich minul? Asi nie na skriptá a intrák.
Mňa extrémne zaujíma kde študent minie 8000€ a odkiaľ ich zobral. Ja som pracovala popri celej výške a toľko peňazí som mala na účte až keď som robila na TPP. A kde si ich minul? Asi nie na skriptá a intrák.
@anonym_989557 veď to tam píše že sa mu ,chudacikovi , začali nabaľovať záväzky.
Aj nám ostatným by sa záväzky nabalil keby čakáme na zázraky a nesplacame
@ondrej_potucekbari Treba makať a necakať na pečených holubov
Dať si na Donio zbierku – žiadať peniaze na problémy, ktoré máš (dobre, nie všetky vlastnou vinou), a vyzbierané peniaze použiť na dlhy a pokrytie vlastných výdavkov – a k tomu pridať fotky úspešného mladého muža v rozlete... Buď je to podvod, alebo neskutočná drzosť.
@ondrej_potucekbari Si zdravý? Mám pre teba riešenie všetkých tvojich problémov.
Práca, práca a práca
Dcéra odišla študovať do zahraničia. Náročné 2 odborové štúdium a popri ňom práva na plný úväzok. Pred školou, po škole, cez víkendy.
Mne zomrela maminka a sestra (zostali po nej 2 malé deti), keď som mala 21. Doštudovala som diaľkovo, popri tom som chodila na rodičovské synovcovi a snažili sme sa aspoň z časti nahradiť im mamu.
Zvládli iní, zvládneš i ty. A bez žobrania.
@ondrej_potucekbari Si zdravý? Mám pre teba riešenie všetkých tvojich problémov.
Práca, práca a práca
Dcéra odišla študovať do zahraničia. Náročné 2 odborové štúdium a popri ňom práva na plný úväzok. Pred školou, po škole, cez víkendy.
Mne zomrela maminka a sestra (zostali po nej 2 malé deti), keď som mala 21. Doštudovala som diaľkovo, popri tom som chodila na rodičovské synovcovi a snažili sme sa aspoň z časti nahradiť im mamu.
Zvládli iní, zvládneš i ty. A bez žobrania.
@abbey1
Stracas cas on je lenivy a drzy

@ondrej_potucekbari práca?