icon

Diéta bez jojo efektu

daraca_k
1. okt 2017

Ahojte, viete poradiť dobrú redukčnou diétu, pri ktorej nebudem hladovať a do týždňa nepriberiem 15 kilov navyše? 🙂

simi121
1. okt 2017

Ja som na bielkovinovej diéte som veľmi spokojná.

daraca_k
autor
1. okt 2017

A ako si s ňou začala? Radila si sa s niekým ohľadne zdravotného stavu a pod.?

simi121
1. okt 2017

Odporúčam ísť na mdiet.sk 🙂. Je to najväčšia online poradňa

liz_lemon
1. okt 2017

@daraca_k aby si nepribrala, a zabranila jojo efektu, nemozes byt na diete, musis zmenit svoj jedalnicek navzdy
treba jest sacharidy doobeda, a poobede uz len tuky a bielkoviny + samozrejme pravidelny pohyb

siska53
1. okt 2017

@daraca_k urcite jest viackrat denne mensie porcie.
Moja mala kvoli nabehu na cukrovku obmedzila bielu muku a cukor, 2x do tyzdna chodi cvicit. Poobede uz sladke nejedava. Inak jedava bezne porcie viackrat denne. Schudla a odvtedy nepribrala. Neslo o rychle chudnutie,ale postupne kila sli dolu len si musela osvojit iny stravovaci rezim. Nehladuje,stravuje sa kvalitnejsie ako predtym. Ine muky,nie biela,iny cukor,nie biely a menej ho vzdy dava oproti receptom.

mirka_kratochvilka
1. okt 2017

V tomto obdobi odporucam polievky, zeleninove rozne, zahreju a zasytia, clovek nehladuje.. tekvica, cukety, mrkva, kalerab.. je to prirodzenejsie v chladnom pocasi ako napr salaty.. a treba strazit ingrediencie ;)

autumn11
1. okt 2017

ako to tu už bolo napísané, nie dietovať, ale zmeniť stravovacie návyky. Mne sa najviac osvedčila delená strava. Jednoducho nekombinovať bielkoviny so sacharidmi. Takto som aj schudla a aj sa cítim oveľa lepšie a nemám zaťažený žalúdok.

xxxxxnnnnn
2. okt 2017

Ahoj, pozri si už existujúce diskusie ohľadom chudnutia https://www.modrykonik.sk/forum/category/chcem-...

bale1rinka
2. okt 2017

@daraca_k pozri si extrémne prípady...proste sa treba hýbať a cvičiť a jesť všetko ale s mierov a nie diétovať!