Diéta pri splne. Ako funguje?
Mate skusenosti s touto dietou,zabera?A ako presne sa robi?Pit vodu len?Lebo dnes je spln 😉

•
28. apr 2010bambule dnes je spln 😉
1
ja som zatial zjedla len oblozeny tanier ovocim. ale moc toho do mna neslo. nechuti mi, lebo mam nejaku virozu. tak asi ani nemam problem nejest. ale inak len voda a cajiky.
no ja som vcera vydrzala. dnes na vahe ukazovalo 66,2kg znova. takze pri splne to uz tak rychlo neslo.
ale teraz nastavaju dni, ked z mesiaca ubuda, tak dufam, ze cvicenim a normalnou stravou 5 krat denne mensie porcie to pojde dole. dalsi ocistny den je 13 maja. to bude nov 😉
ale teraz nastavaju dni, ked z mesiaca ubuda, tak dufam, ze cvicenim a normalnou stravou 5 krat denne mensie porcie to pojde dole. dalsi ocistny den je 13 maja. to bude nov 😉
ahojte baby, ako pokracuje v chudnuti? mne sa vaha ustalila na 67 kg. zacala som teraz aj viac sportovat, tak aj ked vaha tak dole nejde, ale oblecenie ostava volnejsie.
inak dalsi nov je 12.6. takze potom dietujeme opat 😉
inak dalsi nov je 12.6. takze potom dietujeme opat 😉
@cestovatelkaandrea ahoj,toho 12teho sa pridavam,teraz som na jednej diete,tak dufam,ze ju stastne dotiahnem do konca.
ahojte baby, ficite este niektora na dietach pocas splnu a novu? pytam sa preto, lebo zajtra je nov 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli