Negatívny spln na tehotenstvo

pikulinka
7. mar 2023

Ahojte 🙂 odpozorovala som zaujímavú vec. Vzdy ked je spln tak to velmi negativne vplýva na moje tehotensto. Naposledy som krvacala, dnes migrena spojená s takou rannou nevoľnosťou, že ani pohar vody som nemohla udržať v sebe. Michochodom dnes je aj prvy den druheho trimestra tak krasa🙄. Stretli ste sa s tym niektora, ze na vas tiez takto negativne vplýval spln ked ste boli tehotna ?

janetinka27
7. mar 2023

@pikulinka raz som sledovala program, kde bola studia o skodlivosti svetla pri spanku pre niektore tehotne zeny.nebol to ziadny konspiracny kanal.
Zistili,ze aj najmensie svetlo pocas spanku ma negativny vplyv na organizmus niektorych tehotnych zien.urobili vyskum na vzorke tehotnych zien,ktore viackrat potratili bez zistenia ineho problemu.v noci bola uplna tma,zatemnene okna,boli zakryte aj klucove dierky, svetielka z budikov ci mobilov.
Zenam sa podarilo donosit dieta.
V niektorom pripade doslo k poruseniu zatemnovania,myslim,ze boli niekde ubytovani na navsteve,izba nebola zatemnena a zena o dieta prisla.
Pisem to zjednodusene a laicky,ale islo o negat vplyv svetla pocas spanku

cimage
7. mar 2023

Mesiac vplyva na vela veci, hlavne ak je niekto citlivy. U deti to vidiet na spanku. Pocas splnu spia horsie. Ja som pocas trhu mala vyssi tlak, tak som si merala kazdy den a okolo splnu bol o nieco vyssi ako mimo tohto obdobia.

otazka1
7. mar 2023

Keby si vedela ako som ja trpela tie splny..plakala som,take stavy som mala,niekoľko dni bez spanku,unavená,vycerpana.vždy na mna vyplýval spln a počas tehotenstva to bolo strašne.aj na moje deti to má vplyv,nespia.dobojuj,ja som si vždy povedala ze vydržím,spln odíde a bude lepšie.to mi pomáhalo.nech hovorí kto chce čo chce,ja nie som nijaka čarodejnica,konšpirátorka atd 😃ja ho neznesiem cely život už od malicka 🙂

aliaray1
12. mar 2023

@pikulinka spln za tvoje krvacanie nemoze, migrena je spojena s poklesom tlaku a zmenou pocasia + ine faktory. Nic to so splnom nema. Spln ma vyznamny vplyv na senzitivne osoby a male deti vratane babatiek ale ma ine prejavy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre