icon

Dnes som si povedala koniec. Kto sa pridá?

pusinka7
1. jún 2015

Dlho som sa odhodlavala, stale som to len odkladala, ale dnes prisiel den, kedy som na to pripravena. Zacinam sa sravovat zdravsie, pravidelne a hybat. Pohybu mam dost aj doteraz, k tomu fitko, ale nema to ziaden efekt, ked kazdy den popapam kopu sladkosti a nepozeram na cas a na mnozstva jedal. Chcela by som vyzvat niekoho, kto by v tom isiel somnou, nejake rady, napady, fotky jedal a podobne zalezitosti. Velmi sa na to tesim, ze v tom budeme spolocne 🙂 😝 😀

michaela1711
2. jún 2015

Ahojte môžem sa aj ja pridať síce som tehotná ale zdravá strava pre tehotné je tiež dobrá samozrejme všetko z mierou. 🙂 Aby len bábo priberalo a nie navyše. Tie kilá narástli akosi rýchlo.

michaela1711
2. jún 2015

Ja si dnes na raňajky dávam neviem či jeden krajec chleba alebo len polku a k tomu trochu šunky a zeleninu rajčinu, uhorku a papriku.

michaela1711
2. jún 2015
pusinka7
autor
2. jún 2015

Baby, som rada, že nás tu je toľko..vzájomna podpora nás bude posúvať vpred..pekný dnik prajem

annaanna
2. jún 2015

na raňajky som mala jogurt s ovsennými vločkami, sezamom, slnečnicou a banánom o 7,00 hod
desiata jablko a na obed neviem, čo v práci majú, je to nič moc
mám 176/95 🙂 a chcem -10 kg
záväzok 1 kg týždenne
tiež som za súkromnú skupinu

vanesenka
2. jún 2015

Aj ja som v tom ....160 cm a 72 kg chcem ist do jesene na 65

ivka5386
2. jún 2015

Baby tak ja mam 29r. Vysku 170cm a 85 kil. Moj ciel je zmenit to prve cislo na vahe na sedmicku uplne idealne by bolo pre mna mat 75 kil no uvidime. Zmenila som stravu a kupila som si steper kazdy den cvicim 20minut. A potom sa dokrutim este na rotacnom disku. Som mama mam doma kocky jedna ma dva a pol roka a druha 5 mesiacov. Je to moj boj a povedala som si , ze do mojej 30 tky chcem dat dole 10 kil. A este pridam byke ale musim ho dat opravit najprv. Inak mohli by sme si zriadit sukromnu skupinku..... idem ranajkovat omeletku a kopec zeleninky k tomu + caro. Pekny dnik kocky a hlavne pevne odolavanie pokuseniam

evittam
2. jún 2015

@pusinka7 Ahoooj, tak ja už "valím" 6.týždeň - za 5.týždňov som dala dole 3kg a niečo na objeme 😉 . A do konca júna by som chcela ďalšie 3kg. Celkovo mám cieľ 10kg. Tak si držme pršteky spoločne. Teším sa. 😉 🙂

andreanova
2. jún 2015

Ahojte, aj ja sa pridavam......, nadobudam rozmery anglickzch sleciniek, no, tiez pre slabu volu bo casto neodolam a jem sladke.....hlavne pri stresoch a z nevyspanosti, unavy

rjanuska01
2. jún 2015

@andreanova u mňa je to tiež s tým sladkým hrôza ale už som s tým sekla a keď príde kríza tak musí stačiť len horká čokoláda 😀

rokka
2. jún 2015

ja dnes na raňajky : jogurt s bananom, jahodami, 2 PL ovsených vločiek, ľanové a slnečnicové semienka, desiata: jablko
obed : natural ryza s brokolicou + zelenina
a dalej neviem...lebo o 16,00 hod nastava u mna zatmenie mozgu a zerem, zerem, zerem...co mi pride pod hubu 😀 😀 😀 ...no chcem to zmenit...aspon tych 5-10kg musim dat kurnik - sopa dole!!!

20tanicka20t
2. jún 2015

@michaela1711 ,súhlasím s tebou...ja som tiež tehu a myslim si že bude ľahšie začať už teraz ako potom keď už bude mimco.

pan_dokonaly
2. jún 2015
nikola9
2. jún 2015

Dobre ranko , teraz som doranajkovala ....a už by som zasa jedla :D
vydrzim nejako do obeda ...dnes budu kur.prsia ja si dam k tomu zeleninku a detom asi zemiaciky uvarim
vecera netusim
Zajtra ideme k Hugovej prababke a tam bude kopec zeleniny a ovocia tak to využijeme 🙂

dai
2. jún 2015

@nikola9 ja som momentalne rovnako ako ty - vyska aj vaha...

baby nechcem vam brat iluzie ale nemyslim ze schudnete s takou stravou ako tu prezentujete... je tu dost skupin so zdravym stravovanim , pripadne zameranym aj na chudnutie - ono to co prezentujete je fajn na udrziavanie si stabilnej vahy ale nie na chudnutie...

ja mam teda 162 a 55kg a tiez sa necitim dobre ( normal mam okolo 51kg ) - u mna zabera jedine veeela vody, ziadne sladkosti a najrychlejsie to ide ked sa vylucia sacharidy ( pripadne obmedzia na minimum ) - cize viac menej ziadna muka ( pecivo, zemiaky, ryza, knedliky etc. ... ) - maeso v pohode, syry ( nie moc tucne ), zelenina ( ovocie nie - ma vela sacharidov , mozno tak melon...) etc. ...
pri takom pomalsom chudnuti mozte aj ovocie doobeda, pripadne male mnozstvo sacharidov ( tablicka horkej coko, zdravy chlebik na ranajky - 1🙂 a podobne )

samozrejme ze u kazdeho funguje nieco ine ( urcite funguje aj delena strava, aj 90dnova etc. ked sa dodrziavaju, len tam je trosku problem s jojo ) - ako som spominala ta strava co tu je na obrazkoch je super ked raz budete mat svoju vysnenu vahu, pripadne ak sa chystate naozaj na takejto strave dlhodobo zostat - potom kila pojdu dole ale bude to teda trvat mesiace...

mery80
2. jún 2015

pusinka7 dobrý nápad takto spoločne, tak idem do toho aj ja, aspoň sa pokúsim 😉 . Asi by sa patrilo predstaviť 😀 . Takže výška 158, váha 84,1 , cvičiť nemôžem - zdravotné problémy, takže iba rýchla chôdza a strava. Tiež by som bola za súkromnú skupinu 😉

nikola9
2. jún 2015

@dai úplne s tebou súhlasim !! naozaj , všímam si to na sebe, nedam si napr. dva dni ziadnu sladkosť a cítim sa inak, tak lepšie ale chyba mi to a na treti den si dám a som zase tam kde na začiatku...ale teraz sa držím ... a naozaj i keď je v tom ovocí viac sacharidov aj tak si ho dám namiesto horalky napr. a možno potom preradím na viac zeleniny ale zatial mi to takto vyhovuje.
Keď si už dám aj to pečivo tak len čistozrnny ( mm to volá že chlieb pre sliepky ) ale je užasny a chuti aj malemu tak my pecivo len takto.
A ešte k tomu pohybu sa dokopat a bude dobre

michaela1711
2. jún 2015

@20tanicka20t ano aj ja si to myslím lebo už som aj tak dosť pribrala tak som sa vlastne od včera večera rozhodla že začnem sa trošku zdravšie stravovať. Lebo človek si to ani neuvedomí hneď až vlastne zje viac postupne to narastá až človek zisťuje že stále akosi moc priberá. Ja tiež tak. No a páči sa mi táto diskusia že sa môžeme navzájom inšpirovať a povzbudzovať. A je lepšie začať už teraz ako potom zistím že mam veľa kilov a potom čím viac má človek kilov navyše tak tým je to ťažšie zhodiť. Radšej sa teraz budem snažiť aby vlastne priberalo len bábätko nie ja takže chcem si už udržať aspoň toľko kilov čo mám a nejak chudnúť začnem až po pôrode. Ale tiež pri tom kojení z mierou ale vtedy sa to už dá zhadzovať. Ale určite postupne je lepšie ako naraz.

natalushka
2. jún 2015

Ahojte baby..tak aj ja sa pridam..mam 173cm a 60kg..pred malym som mala 54-55kg a bola som spokojna,citila som sa dobre..pred porodom som vazila 71kg,na kontrole po sestonedeli som mala 62kg a od vtedy nic..mozno kilo hore dolu..vsetci,ze sak kojenim schudnes..no urcite mna sa to netyka..maly ma uz 10 mesiacov a ja stojim stale ne 60-61kg..cvicim,relativne pravidelne,cca 3x v tyzdni..lenz e potom pride narocnejsi tyzden a zrazu sa pristihnem,zesom 2tyzdne necvicila..maly ma stoji vela casu,spi malo,vecer,ked ho ulozim,uz nemam chut cvicit..tak sa snazim cez den..no ne vzdy to vyjde🙂 no a strava..to je vecny boj,aspon u mna🙂 ked som kojila,som sa naucila,ze musim jest..pred tehu som zjedla ledva ranajky a veceru(aj narocna praca,ne vzdy bol cas na obed,desiata,olovrant to nepoznam🙂 )..no a pocas tehu a kojenia som proste jedla normalne..no mozno viac,ale myslim,ze stale v ramci normy..len to nebolo na chudnutie🙂 potrebujem zhodit 5kg..ale hlavne spevnit celu postavu..bo odporodu to nie je boh vie co🙂 hlavne sa chcem citit konecne dobre..takze sa tesim,ze tu nacerpam nejaku inspiraciu a povzbudenie🙂 a inak,mam malu motivaciu..25.7. ideme na svadbu,tak nech si muzicek povie,aku ma pri sebe kocku🙂 no mame co robit koceny,ale dufam,ze aspon ciastocne sa nejake vysledky dostavia🙂

katka253111
2. jún 2015

Pridavam sa 🙂

bosoriak
2. jún 2015

@pusinka7 Necitam vsetko, ale ako sa mne podarilo schudnut:
1. Nakladat si menej. Radsej si dam na obed jedno maso, nez dve. Ak budem o hodinu hladna, dam si jablko. Radsej zhresit s malom nedovoleneho jedla, nez si to odopierat mesiac a potom si dat styri klobasy 🙂 Rovnako so sladkostami - milujem cokoladu. Vzdy po obede si dam 4 tablicky (ale len 4, nie pol tabulky ako predtym 😀). A chudnem aj tak.
2. Pravidelne jest. Donutit sa sledovat cas a jest ranajky, desiatu, obed, olovrant a veceru.
3. Neskoro popoludni, od tej 16:00 nejest pecivo a nic mukove. Salaty, syry, zelenina. Proste dam si syrovy tanier len so zeleninou, bez peciva.
4. Ak na mna vecer pride velky hlad, dam si jablko.
5. Chodit peso, kam sa da. Prechadzky, po schodoch a podobne.

A nebrat to tak hrozne vazne. Nejake kila naviac zas nie su koniec sveta. Celulitida sa schudnut neda. Po dvoch tehotenstvach pravdepodobne nebudem mat brucho ako modelka.

pusinka7
autor
2. jún 2015

Ste ma riadne prekvapili baby.Dnes večer poriesime tu sukromku, lebo som v praci..tu sa mi to na mobile nechce 😀

rondicka
2. jún 2015

Aj ja sa pridavam..zacala som vcera.no potrebujem zhodit aspon 20kg..mam 86 a riadne zdravotne problemy.to ma nakoplo,lebo sa citim naozaj velmi zle 😢

rondicka
2. jún 2015

@natalushka juj,ja mat Tvoju vahu,som stastna ako blcha 😵 🙂 😉

michaela1711
2. jún 2015

@bosoriak aj ja to mám tak potvrdené kedysi som to dodržiavala a tiež som schudla.

ivka5386
2. jún 2015

Akurat sliapem mojich 20 minut . Fucim jak kon a to este len 4 minuty slapem na steperi s mobilom v ruke haha

rokka
2. jún 2015

@ivka5386 co si chces volat záchranku keby niečo? 😀 😀 😀

ivka5386
2. jún 2015

@rokka mozno haha

natalushka
2. jún 2015

@rondicka ja viem,ze nepotrebujem vela..ale potrebujem sa citit dobre..a to sa teraz necitim☹ keby neslo leto,asi ma to az tak nepali,ale v plavkach by si ma vidiet nechcela🙂

bubula_007
2. jún 2015

@bandura prosím ta, na tu zdravú pizzu, co si dala recept, tak tam netreba ani štipka soli? Len tieto tri veci: tvaroh, vajce, ovs. vločky?