Dnes som si povedala koniec. Kto sa pridá?
Dlho som sa odhodlavala, stale som to len odkladala, ale dnes prisiel den, kedy som na to pripravena. Zacinam sa sravovat zdravsie, pravidelne a hybat. Pohybu mam dost aj doteraz, k tomu fitko, ale nema to ziaden efekt, ked kazdy den popapam kopu sladkosti a nepozeram na cas a na mnozstva jedal. Chcela by som vyzvat niekoho, kto by v tom isiel somnou, nejake rady, napady, fotky jedal a podobne zalezitosti. Velmi sa na to tesim, ze v tom budeme spolocne 🙂 😝 😀
@bandura ale to co ty mas nie je o hlade ale o chuti ,pozri si to posledne video co som dala,to je najvacsi problem vela zien alebo teda celkovo ludi.Moja suseda dala dole minuly rok 36 kg a ma 46 rokov tiez davala vsetko ze to ma z liekov a stitnej a neviem coho este a tak som ju presvedcila ze to tak nie je a teraz je mi taka vdacna ze nam nosi zeleninu zo zahrady. 😀 Teraz ked upratuje tak viem ze ma chut na cokoladu,lebo hudba hra a ona stiha aj upratovat a aj tancovat popri a na cokoladu a blbosti zabuda a je fakt len ked je hladna.A co je fajn na zdravej strave je ze je to rychlo urobene
@bandura ano dala dole 36kg kedze mame zahrady spojene len tak ze prekrocis stromcok a chodila som s nou na dlhe prechadzky zo zaciatku aby to bolo aj o pohybe ktory ju neznici tak viem presne ako jej to islo krasne dolu a bez trapenia.Ziadny speci jedalnicek nepotrebujes a vlastne ako hovoril Bukovsky ani ziadne diety co su super a neviem ake nie su. Staci sa zdravo stravovat podla toho co komu chuti si nalozit a nestresovat ze tetaz som dala o 20dg viac ci nebodaj som schrumala na veceru melon miesto salatu. My akurat teraz spolu sedime na terase a ten melon takto na noc chrumeme hoci Miro Vesely by z toho mal depku ale ja ti garantujem ze ani jedna z nas z toho nepriberie.
@zuzub .... som tu nová.... mám dve detičky....a 33 budem mať na konci októbra. Aj ja som sa pustila do chudnutia.... ale neuznávam diéty.... lebo snáď každá má jojo efekt.... preto som sa začala stravovať rozumne... jedálniček som konzultovala s jednou výživovou poradkyňou. Dala mi pár rád...čo ako robiť.... čo nerobiť... mám z toho dobrý pocit... a dúfam,že som na dobrej ceste... môžem sa k vám pridať???

inac ako som pisala ja Bukovskeho obcas nemusim ale aj v tomto videu to ma v celku fajn zvladnute az na tie moje ranajky 😀
https://www.youtube.com/watch?v=0I1nOB7CWW0