Do leta - 20 kg. Kto sa pridá?
ahoj, tiez ma trapi tehotenska postava uz 4 roky po porode. v lete planujeme dovcu a chcem riadne schudnut.
je tu niekto s podobnym odhodlanim?
@somavi ja som bola taká ista,ale ako som upravila stravu už mi tak tie sladkosti nechýbajú,prijmem všetko potrebné v strave co mam a fakt mi to nechýba,zatial je to len od pondelka,ale kdeže by to tak bolo predtým, nevydržala by som 🙂 mam v zálohe čokoládu 85% keby ma to náhodou chytilo,ale len zatiaľ nebolo treba,keď tak dám si kocku,dve.... 😉
@uglybetty1234 no ja ta veľmi neinspirujem co sa receptov týka,ja so od ra a do poobedia v práci,takže raňajky spravím doma a to vždy nejaká zelenina šunka 92% mäsa cca 100g,kornbagetu dva kúsky malé alebo niečo také zdravšie nie biele pečivo, zapekané toasty,vajíčko na rôzne spôsoby,desiatu si pribalím tiež, niekedy biely jogurt s ovsených vločkami alebo ovocie,poprípade surová mrkva s jablkom,obed objednavame z restiky a to tak niečo rozumne si vyberiem grilované prsia,ryby....a príloha zelenina,sem tam zemiaky varené v šupke alebo bez,olovrant si dám doma nejaký ľahký a večera tiež napr.tuniak,mozarella,zelenina,proste na čo mám chuť a počas dňa veľa vody,ja však vypijem max.2l viac nedám 😀 myslela som,že to bude horšie, ale úplne sa to da bez problémov zvládnuť, stravovať sa zdravšie, byt aktivnejsia,prídem z prace najradšej by som si urobila kávu, vystrela nohy a teraz vieš čo urobím?idem hneď na bez.pas a makám,deti skáču okolo mňa, potom sa im povenujem, keď idú do posteli ak nestíham dovtedy tak potom ešte cvičím Jill,už žiadne leňošenie a vyhováracky,budeme kocky 👌😉
@tiny_petka
Ja neviem, ako može pomocť hypnóza pri chudnutí,ale za moja skúsenosť je, že trvale funguje len kombinácia neprejedať sa a hýbať sa. Tiež milujem sladké, alr ozaj že veľmi, ale keď sa vidím v zrkadle, tak si vravím, že ozaj nemusím každý deň tlačiť sladkosti a od 1.1 mi to veru aj ide, sama sa čudujem. Ale raz týždenne si dám, bola u nás moja mama, robila parené buchty, tak tomu ver, že som si dala. Mužovi sa veľmi ľúbi moje odhodlanie, kúpil mi krokomer. Tak k tomu sedeniu doma, ja som tiež sedela, teraz kuknenm na ruku a keď vidím, že do 10000 krokov ďaleko, tak krokujem po byte aj sa pri tom zapotím 🙂. Ale ja sa snažím veľa hýbať, fakt sa človek lepšie cíti.
Tip na ranajky: sladke napr. biely jogurt (ja pouzivam holandiu alebo milko grecky jogurt - pozor, jogurt greckeho typu nie je to iste ako grecky jogurt), mrazene ovocie, napr cucuriedky, musli (dobre je napr emco bez pridanych sladidiel) alebo ovsene vlocky, kokos/mandle/cokolvek, skorica/kakao (kakao ma vela bielkovin), semienka, podla chuti osladit (pouzivam brezovy cukor, datlovy sirup, mozu byt aj flawdrops - mne nechutia). Vsetko to rozmixujem v smoothie makeri a mam taku hustu kasu. Posypem este orieskami na vrchu. Da sa spravit aj vecer a rano len zjest 🙂. Vlocky mixujem, lebo vcelku mi nejdu dole krkom ;) Vhodna je aj kasa, ja ficim na Nomina kasiach, priprava trva chvilku a su velmi chutne. Je vhodne ochucovat si biele jogurty podla seba, miesto kupovania ochutenych. A stale plati, citat zlozenie kazdeho vyrobku.
Baby a take ze pocitanie kalorii ste skusali?mna to po tyzdni prestalo bavit tak by som chcela vediet ci niekto videl aj vysledky na vahe
Baby musite si ale uvedomit ze ked naberete 20 kil a teraz sa zbadate ze chcete do leta schudnut 20kil lebo idete na dovolenku a kupit nove plavky tak sa zobudte. Telo tak nefunguje ze na rozkaz bude davat vahu dole to co ste postupne nabalovali budete radi ked date do roka dole ale urcite nie za 6 mesiacov
Ahojte ja sa tiez pridám..už som bola v jednej - chudnutie do Vianoc a nedarilo sa..mam 172 cm a 63 kíl..môj cieľ je 56..bohužiaľ mi hapruje štítna žľaza preto priberám asi aj z vody☹
Tak dufam ze to spolu do leta dáme🙂
@lillystranska prosim ťa nedemotivuj nás..
@inull5 to neni demotivacia len upozornujem baby realne to je ale nie za 6 mesiacov iba co si baby zacnu nicit zdravie
@luciameresova fitshaker odporucam, sice nepotrebujem schudnut, ale mala som urcité kritické partie, ktoré som chcela vypracovať.
Cvičit som začala vlani od výzvy do plaviek a tak som si na to zvykla,že pre mňa už je automatika, že ráno vstanem, umyjem sa a kým mi mäknú vločky alebo pohánka, zacvičím si polhodku so svojimi kamoškami 🙂.
Keďže predcvičujú slovenské trénerky, je super, že vysvetlia, ako dýchať a pod.
Skvelý štart do nového dňa a do práce prídem výborne naladená.
Takže za mňa fitshaker je fakt super, množstvo cvičenia, výborných receptov, výživových poradcov, takže baby, ak chcete schudnúť, ak môžem poradiť, zamerajte sa na pohyb a na správne stravovanie, ja som napr. nikdy nepila proteínové nápoje a pod. a schudla som.
Stačí dodržovať základy zdravého stravovania, obmedziť pečivo ( keď tak celozrnný chlieb doobedu, nie večer), na raňajky mávam sladkú kašu, ovaenú alebo pohánkovú s ovocím acsemiačkami, na desiatu ovocie, obed polievka a druhé jedlo, na fitshaker je milion receptov, na olovrant zeleninu, na večeru rybku so zeleninou, ja si k tomu kludne dám bulgur alebo tmavú ryžu.

Pripájam sa k Vám 😊 Aspoň 8kg chcem dať dole 🙃
@lillystranska ja s tebou úplne súhlasím... Človek roky priberá, a potom chce za pol roka - rok všetko dat dole.. No su baby co maju vysokú nadváhu, tie dajú tých 20kg aj skôr.. Mne sa podarilo pred 3 rokmi za tri mesiace dat dole 20kg, no ešte ďalších 25-30 ma čakalo... Jedla som 5x denne, píla veľa vody a pohyb bol prechádzky po dedine 🙂
Ja nevravím že sa to nedá len treba reálne uvažovať niečo čo som priberala celý život nechodím za 6 mesiacov bez toho aby si to nevyžiadalo daň ja cvičím cca 3 mesiace a nevidím pokrok na váhe ale cítim sa lepšie len to nesilim. Niektoré baby majú rovnakú váhu ako keď pribrali a sú chude
Ja sa tiež chcem pridať.
Dievčatá, mate už nejaké výsledky?
Po 2 týždňoch každý deň cca 8 km s dvoma deťmi a kočíkom so skateboard na kočíku,
2. zmena z 3 káv na 1,
3. zmena liter vody denne zo žiadnej vody,
4. zmena večerať o 18.00 a potom do rána nič.
Výsledok dolu 1kg. Hej hou.
@ivanameskova1 ahojky,ja mam -2kg
1.zmena - uprava stravy (ale stale sa je co ucit) 🙂
2.zmena - pravidelne cvicenie Jill + beh na beziacom pase 30-40min. (podla toho,ako ma deti nechaju uzit si to ) 😀
3,zmena - pitný rezim min. o 80% lepsi
4.zmena - ziadne sladkosti
Tiez to je doba 2 tyzdnov, od dnes bezi tretí
Drzim Vám vsetkym palce 🙂
@jankaferancova mam, čo dobiehať, beriem vas ako motivaciu
@yollanda skús pozrieť tento slovenský youtube kanál, kde sú rady ako zdravo schudnúť 🙂 Možno ti to pomôže. https://www.youtube.com/evahancova
@somavi chyba ti cukor a sladké, lebo máš zle zostavený jedálniček, papas asi malo sacharidov a telo i proste pýta.. Treba jest aj prílohy, v rozumnom množstve, nehladovat hlavne!pravidelne 5x denne jest, telo si zvykne, že ma pravidelny prísun jedla a nebude mať potrebu si robiť tukové zasoby
@ivanameskova1 jeeej to je milé 😙😙😙 Ďakujem pekne
@jankaferancova včera sme cvičili Jill cvičenie aj s mojimi chlapcami. Mladší nechápavo pozeral, že ako je možné, že mamina robí to isté ako tety v telke a starší synček, podľa neho, tancujeme. A ja? Paradička. Ďakujem. Dobehnem Vás.
dievcata ak mate problem so sladkym tak skuste tycinky pre keto dietu. Celkom vhodne za rozumnu cenu sa najdu aj v DMku .
@ivanameskova1 zo mňa sa moji chlapci niekedy smeju 🤣🤣🤣 ja akurát cvičím Ripped in 30 week3 ale ked mam pravdu povedať lepšie sa mi cvičí ked som sama 😁 takže niekedy volim variantu cvičiť večer 😉
@jankaferancova mne aj pomôžu, keď cvičim na podložke, tak rovno s niekoľko kg záťažou, ml. synček 11 kg a st.synček 18 kg
@kika441985 vlocky by som vyradila, rovnake mnozstvo vlociek obsahuje 2xviac kalorii, 2xviac sacharidov a skoro 5x viac tukov :(
@stierankova a mnoho vlákniny

Ako hovori moja dvojrocna..BISTU ale vas tu je 😂 idem do toho 😁 ja som po prvom porode schudla 10kg za cca 3 mesiace a to tak ze ranajky ovocie desiata holandia s chio a kakaom (trosku kokosoveho cukru -paleo) obed NORMALNY ale zdravsie napr.cestoviny len semolinove alebo tmave najlepsie bez zemiakov..olovrant zelenina vecera to co na obed ale priloha surova zelenina..tuto stravu mi poradila moja babca (onko pacient 4.stadium) ona pila aj kadejake stavy z cvikle a pod a aj vdaka tomu dokazala tak dlho bojovat aspon teda co mi jej onkologicka tvrdila takze nabieham znova na to 🤗