icon

Do leta - 20 kg. Kto sa pridá?

yollanda
7. jan 2018

ahoj, tiez ma trapi tehotenska postava uz 4 roky po porode. v lete planujeme dovcu a chcem riadne schudnut.
je tu niekto s podobnym odhodlanim?

Strana
z6
milan_branik
5. feb 2018

tak a co toto ? http://magazin.pozri.sk/clanok/video-naplast-na...

Krasna predstava..... aj ked by to nepomohlo asi uplne ale hlavne by sa to dalo pouzit na tie spravne miesta......

yoxinka
6. feb 2018

Tak, mám prvé výsledky 😎. Za mesiac, 2kg dole, z bokov 3cm, z brucha 4cm. Trochu som flákala stravu, občas som schňapla biele pečivo, občas nejakú sladkú maličkosť. Ale na 100% som dosržiavala pohyb. 2-3x týždenne rýchla chodza /beh 4-6km. Podľa pocitu. Koľko som vládala, toľko som bežala, ostatné chodila. 2-3x týždenne posiľnovacie cvičenia tak 10-15 minút, to také rýchlovečky koľko deti dovolili. Raz týždenne hodina pilates. Toto tempo mi úplne vyhovuje. Keby som prísnejšia v strave, bolo by to ešte lepšie, ale mám skúsenosť, že keď sa dám do veeeeľmi diétneho režimu, nevydržím to dlho. Dám tomu ešte mesiac a uvidím, čo to spraví 🙂.

jankaferancova
6. feb 2018

@yoxinka krása gratulujem.aj to je úspech,že to ide 💪👌👌

silviaeli
18. feb 2018

@jaccop ahoj..tiež rozmýšľam nad krabickovou diétou..a aku nás??..ako to ide dalej??dakujem
@

ivanameskova1
18. feb 2018

dievčatá, 3 kg dole, po 6 týždňoch, prechádzka s deťmi v kočíku a na skateboarde ku kočíku, viac vody, menej kávy (týždeň bez kávy), po 18 tej nepapám, pridala som rýchlu večernú chôdzu hodinu a pol 2x týždenne, aj do kopca a poobedná polhodina cvičenia každý deň

yoxinka
19. feb 2018

Zatiaľ takto. Rozdiel 1,5 mesiaca 🙂

jankaferancova
19. feb 2018

@yoxinka super zmenu vidieť 👌👌👏

ivanameskova1
13. jún 2018

ahojte dievčatá, je jún, ako vám to ide???

jankaferancova
13. jún 2018

@ivanameskova1 ahojky 😉 moje výsledky -11kg
-15cm pas, -4cm obvod stehna, -5cm zadok, -7cm prsia
Aaaaaaaa cítim sa skveleeee 😉 a samozrejme nekončím

ivanameskova1
14. jún 2018

@jankaferancova tak to je skvelé, ja som sa síce len vážila, bez cm meraní, schudla som 8 kg a je to vidieť a citieť, nie je to síce 11 kg dolu ako vy, ale som spokojná, že to ide dolu

fidka79
Odpoveď bola odstránená
jankaferancova
14. jún 2018

@ivanameskova1 krásne výsledky, gratulujem 👏 vieme,že sa to da však? 😉

ivanameskova1
29. jún 2018

@jankaferancova tak tak, veru tak

andy241
29. jún 2018

@fidka79 suhlas. 🙂 5 mesiacov po porode.. cvicenie a behanie skoro kazdy den upravena strava 🙂

Strana
z6