Do leta do formy - Dlhé Diely, Karlova Ves
Ahojte dievčatá 🙂,
volám sa Peťa (kľudne si tykajme) a od 16-tich sa venujem aktívne volejbalu, v mojom živote som už schudla dokopy cez 60 kíl (nepreháňam) a po pôrode môjho synčeka v novembri 2011 sa stále dostávam do formy. Mám skúsenosti s rôznymi tréningovými princípmi a metódami od klasického posilňovania, aerobicu, volejbalových tréningov, crossfitu, pilatesu a spolupracovala som s 3 osobnými trénermi, učila som sa od Zory Obchodníckej a preto verím, že aj keď nemám z tejto oblasti diplom/vysvedčnie som schopná zostaviť atraktívny tréningový plán na schudnutie ale najmä spevnenie postavy do leta. Touto cestou hľadám mamičky s podobným cieľom ako ja - čo sa chcú stať lepšou verziou samých seba a v lete sa chcú hrdo predviesť v plávkach.
Budem rada ak nájdem nejaké parťáčky, ktoré majú chuť niečo so sebou robiť a zorganizujeme si nejaké stretnutia na začiatok povedzme aj s deťmi a dohodneme sa na tréningoch a vašich predstavách. Mám k dispozícii aj priestory 🙂
Zastihnúť ma môžete viac menej nonstop na 0907139556, prípadne petra.kolkova@gmail.com
@sissy27 ahoj sissy, ďakujem ti že si ma na môj trapas upozornila bol to dosť preklep, máš pravdu, že je to hlúpe takto to skomoliť. Zorku som uviedla len ako príklad, keďže jej cvičenie aj diéta je špecifická, každopádne naozaj sa nepotrebujem oháňať žiadnymi menami, aj keď to tak možno z môjho predchádzajúceho príspevku vyznelo.
A čo sa týka môjho návrhu:
1) nemám založenú živnosť ani podnikanie tohto typu
2) nemám certifikát osobného trénera ani ukončenú FTVŠ v odbore trénerstvo
Ale čo mám je:
1) chuť podeliť sa o svoje doterajšie skúsenosti s chudnutím a rôznymi metódami tréningov
2) chuť trénovať v spoločnosti žien, s ktorými mám niečo spoločné (materstvo, nadšenie pre šport a prácu na sebe)
3) nič ma to nestojí, iba môj čas, ktorý by som i tak venovala cvičeniu, tak prečo necvičiť spolu a prečo neskúsiť vytvoriť komunitu báb, ktoré spolu budú na sebe makať?
Viem, že v dnešnej dobe nemôžeš čakať, že niečo dostaneš zadarmo či už ide o informácie, priestory, produkty. Ale v mojej momentálnej situácii mi ide skutočne len o to robiť čo ma baví - trénovať s ľuďmi a naučiť ich veci, ktoré viem.
Naozaj podľa teba tento príspevok nie je vhodný na toto fórum? Stále máš z toho pocit že ide o biznis?
Ďakujem za reakciu 🙂

@petiak nechcem rýpať, ale trapas, ak ani nevieš meno svojej učiteľky 😅 alebo teda Zora Obchodnícka nebude až tak známa ako Zora Ochodnická ... Sorry, ja by som sa urazila, keby mi niekto verejne skomolí meno a ešte sa bude chváliť, že ma pozná...
a inak by si rovno mohla napísať, koľko za tie svoje služby pýtaš, lebo len tak pre dobrý pocit to určite nerobíš 😎 aha, ono fórum nie je určené pre biznis...