icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

jajuska1411
18. feb 2013

@froschka aha no ja doma nic nemam na cvicenie zacala som len brusakovat 😒

zuzulaxx
18. feb 2013

@froschka sa stravuješ presne ako ja zhruba len bez tej kávy.. 😉 a cvičím každý den 60min na orbitreku ...a vaha ide stále dolu,treba len vydržať.. 😎

zuzulaxx
18. feb 2013

@jajuska1411 najlepšie si je zakupiť stacionárny bike,alebo orbitrek alebo bežecký pás a pod.... a možeš drieť kedykolvek pekne domka 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka tak už vieš ako na to... to zhodííš 😲

jajuska1411
18. feb 2013

@zuzulaxx keby to nestalo tak vela 😖 a co papate?

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx len keby sa chcelo,som taka rozjedena,ze sa neviem zabrzdit 😅

nadula01
18. feb 2013

@kesis ako pokracujes???ja druhy tyzden beham aj s @jannulina!

jajuska1411
18. feb 2013

@zuzulaxx a mozem sa spytat este ja som strasne polievkova a zeleninova mi uz ide krkom co papate?

janka2308
18. feb 2013

Ja už chudnem 4 mesiac, zatiaľ -7kg. Zjem hocičo ale v malom množstve a každý večer cvičím...

zuzulaxx
18. feb 2013

@jajuska1411 no áno su to šupy poväčšinnou ale tak su aj lacnejšie verzie len či učinne.. 😒 tak švihadlo,alebo zumbu na yotube alebo aerobik niečo nájdeš určite 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka no to je uplne hrozné,poznám to,prešla som tým,boli časy ked som zožrala 4 rožky s natierkou a akokeby som nič nejedla...no treba sa zaprieť a zvyknuť žaludok na malé porcie,ked prekonáš začiatok cca týžden dva tak potom je to už fajn

zuzulaxx
18. feb 2013

@jajuska1411 jem normálne len menšie porcie,,a ked varím niečo že fest kalorickééé tak si varím osobitne kuracinu a vysypem bol sáčka mrazenej zeleniny a tak..ale väčšinnou jem na obed iba jeden chod(dva by do mna nevošlo) a striedam,raz je to polievka s celozrnným pečivom a raz zase druhé v primeranom množstve..

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx ja akoze vela nezeriem 😀 ale dost dlho stojim na 66kg,chcelo by to 10kg dole,ach jaj...

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka tak uber z toho jedla čo ješ trochen,žiadne sladkosti,sladke vody,keksy,oriešky,čipsy,tyčinky a pod..a ono to musí isť

zuzulaxx
18. feb 2013

mnam zajtra si urobím na obed toto http://receptar.zena.atlas.sk/letne-zeleninove-...

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx uberiem,snas pridu aj vysledky 😉 a to lečo by som si dala,mnam

ematko29
18. feb 2013

@zuzulaxx 😕 ja som myslela,že môžem hocikedy len menej 😅

ematko29
18. feb 2013

najlepúšie môjmu mužovi on sa napapá aj o 12tej v noci ak dostane hlad,apekne to všetko spáli ,vonku na dvore pri práci 🙂

zuzulaxx
18. feb 2013

@ematko29 nie hocikedy ono sa je dobre naučiť kedy a kolko.. mne poohla stránka www.chudnutie-ako.sk

ematko29
18. feb 2013

@zuzulaxx dakujem, kuknem 🙂

zuzulaxx
18. feb 2013

@ematko29 tam je veľa dobrých rád,kukni fakt 😎

jaruska6
18. feb 2013

@zuzulaxx Keď mňa v noci ten môj malý poklad budí, niekedy zlý sník, inokedy napiť, cikať....Normálne som v Tescu nezohnala švihadlo,no to je vrchol....,pozháňam inde, ale cvičiť sa musí....

linka
18. feb 2013

baby mate nejaku tabulku kto ake pokroky urobil? nechce sa mi listovat dozadu...

zuzulaxx
18. feb 2013

@jaruska6 no tak to je iné ked ťa budí malý... mne našťastie pekne prespí celu noc a to už od 3 mesiacov! a to čo? nemaju švihadlo? katastrofa 😅 🙄

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka nie nemamé tabulku žiadnu..... keby som stým vedela robiť tak aj urobím 😕

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx napr. takto: nick,terajsia vaha,vaha napr.o tyzden-dva,ako chudneme-cvicenim,stravou...neviem 😅

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka ja ťa chápem ale neviem urobit tu tabulku ako výzorovo 😅

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx jaaaj 😀
napr.
Nick---vaha teraz----vaha neskor---ako chudnem--
linka--66kg---?----stravou

hm 😅

zuzulaxx
18. feb 2013

@linka ale ono sa cez nejaku stránku da urobit priamo tabulka ja to pozisťujem a urobím..

linka
18. feb 2013

@zuzulaxx tiez ma to potom napadlo,ale neviem to najst...