Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@jajuska1411 najlepšie si je zakupiť stacionárny bike,alebo orbitrek alebo bežecký pás a pod.... a možeš drieť kedykolvek pekne domka 😉
@zuzulaxx keby to nestalo tak vela 😖 a co papate?
@zuzulaxx a mozem sa spytat este ja som strasne polievkova a zeleninova mi uz ide krkom co papate?
Ja už chudnem 4 mesiac, zatiaľ -7kg. Zjem hocičo ale v malom množstve a každý večer cvičím...
@jajuska1411 no áno su to šupy poväčšinnou ale tak su aj lacnejšie verzie len či učinne.. 😒 tak švihadlo,alebo zumbu na yotube alebo aerobik niečo nájdeš určite 😉
@jajuska1411 jem normálne len menšie porcie,,a ked varím niečo že fest kalorickééé tak si varím osobitne kuracinu a vysypem bol sáčka mrazenej zeleniny a tak..ale väčšinnou jem na obed iba jeden chod(dva by do mna nevošlo) a striedam,raz je to polievka s celozrnným pečivom a raz zase druhé v primeranom množstve..
mnam zajtra si urobím na obed toto http://receptar.zena.atlas.sk/letne-zeleninove-...
najlepúšie môjmu mužovi on sa napapá aj o 12tej v noci ak dostane hlad,apekne to všetko spáli ,vonku na dvore pri práci 🙂
@ematko29 nie hocikedy ono sa je dobre naučiť kedy a kolko.. mne poohla stránka www.chudnutie-ako.sk
baby mate nejaku tabulku kto ake pokroky urobil? nechce sa mi listovat dozadu...

@froschka aha no ja doma nic nemam na cvicenie zacala som len brusakovat 😒