Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
inak dobru noc bábiky a nech pekne chudnete v noci 😀 😉
@kesis ahoj... Ako sa ti podarilo schudnut tie 4 kg? a ak nevadi kolko vazis? diky za odpoved...
@zuzulaxx Ja to vôbec nepozerávam, ale to čo som dnes videla,mi stačilo,povedala som manželovi, že som šťastná, že ho mám.O malého, o mňa sa postará aj o polnoci, sme mu prednejší než akýkoľvek kamoši, je mi oporou vo všetkom.Ktovie ako to nakoniec s Martinkou a Karolínkou dopadlo? 🙄
ahoj baby aj ja chcem schudnut do leta tak sa idem pridat k vam dufam ze to zvladneme.vysku mam 160 cm a pred svadbou som vazila 60kg za štyri roky manzelstva som pribrala 10kg navyse a potom som otehotnela konecne takze som vazila 70kg a ked som isla rodit tak som mala 82kg porodila som a mala ma uz o chvilu dva roky.uz som dala daco dole kazdy pondelok a stvrtok chodim cvicit zumbu teraz mam tak 76kg a vaha mi nejde dole.uz to stoji na mieste niekolko mesiacov.viem ze robim asi velku chybu malo pijem .ak vypijem pollitra vody tak som velmi stastna. potrebovala by som zhodit najviac z brucha.tak ak mate dáky typ tak sem snim.
ahojte baby môžem medzi vás???? aj ja bojujem s popôrodnými kilami a akosi sa mi nedarí ☹
@sonicka13131 Ahoj 🙂 nikdy som nemala problém že by som nezdravo jedla len nepravidelne ... Tak som začala pravidelne jesť každé 2-3 hod. potom ešte cvičiť a tak pokračujem stále 🙂 teraz mám 81 kg tak už len 11kg 🙂
caute baby, @zuzulaxx a @linka sa tu bavili o tabulke, tak ak mate zaujem, jednu som vyrobila na google docs, staci kliknut na tento link: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...
treba mat konto na gmaily, ale to ma snad kazdy🙂
cawte baby.tak aj ja by som sa k vam rada pridala.pred porodom som mala 64kil na vysku 164cm.ked som rodila mala som 80kg tak sa my podarilo zhodit na 71kg,ale drzalo sa ma to dlho...ale viac ako pred 8mesiacmy manzel uz musel ist do prace ta namalu som ostala sama a hned zislo na vahu 62kg..mam sice lepsiu vahu jak pred tehotenstvom ale este take 4kg by som chcela dole dat....moja rada vela,pit,malo a casto papat a to papam aj smazene,ale slaadkosti,slane a ziadne ochutene vody...cvicit necvicim,lebo som leniva 😀 ale ta moja dcera je dost hyperaktivna ta prinej vylietam tie kilecka 😀 aspon dufam
jej mame tabulku 🙂
@zuzulaxx Máš pravdu, aj keď tí druhý manželia z Moravian výzerali úplne v pohode, boli fakt zlatí 🙂).Inak včera večer som prežila len na vode, ráno som pocvičila trochu brušáky, drepy, kliky cca 20 min.som odhodlaná vydržať v tomto tempe čo najdlhšie a snáď sa tá ručička na váhe posunie,želaným smerom.Len už fakt neviem, čo by som jedla nejaký typ na super šalátiky by som ocenila, ďakujem.
daju sa tam hodit aj miery ?myslim do tej tabulky 🙂
Babule, rada by som sa pridala k vám.včera som čítala jeden status, že : neznášam keď dakto povie, že má 170 cm 55 kg a chce schudnúť.dráždi ma? 😀 ja mám také miery a nechcem dráždiť ale schudnúť hej ;) mne nik neverí koľko vážim tak to asi hovorí za všetko ...ale potrebujem dať dole boky...vždy som mala širokú panvu, po pôrode ostala ešte väčšia a obalená slaninkou. vždy bude širokále keď tam nebude tuk, asi budem vypadať lepšie 🙂 nejaké tipy na boky? ;))
@graceful9 tu kukni ......

@linka mna to pre zmenu len motivuje! 🙂