icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

jaruska6
19. feb 2013

@zuzulaxx No na 2 izbák až, až.Dnes už mám švihadlo, aj som si poskákala, ale chýba mi kondička, no snáď za nejaký týždnik to bude lepšie a aj dlhšie vydržím 🙂

kikusa23
19. feb 2013

prave som zysla zo stroja a mam super pocit 40min plynuleho behu ,,, no to sa bude spat

linka
19. feb 2013

@jaruska6 rozmyslam aj ja nad salatmi,idem nejake vygúglit 😉

kikusa23
19. feb 2013

ja som pribrala ako som spoznala mojho muža 25kil on furt nemame nejaku sladkost alebo niečo tak sa večer jedlo on ma tu istu vahu už 7rokou a som pribrala to neni fer pritom ja som si vždy vzala len kusok a on ziedol všetko

jaruska6
19. feb 2013

@linka Ja som už dnes pozerala, ale nič moc, akurát ma inšpiroval cícer, tak skúsim cez víkend, či mi to bude chutiť.Ak nájdeš niečo super daj vedieť,rada sa inšpirujem. 🙂

jaruska6
19. feb 2013

@miraska333 Inak s tým kostýmčekom máš pravdu, presne ako vravíš, pozakrýva kadečo.Moje brucho je jedna obrovská katastrofa, len sa mi tak slanina zroluje a na stehnách tak isto, ale dosť bolo fňukania, tento mesiac musím dať minim.3 kg dole.Lenže mám taký spomalený metabolizmus, ani netuším, ako ho naštartovať poriadne.

vanesska2007
19. feb 2013

@remr tie tabletky s jablčným octom a chromom odporúčam,ja ich beriem od leta

zuzulaxx
20. feb 2013

dobré ránko baby 😎 😎 😎 😎 😎 ja už mám na stole 625ml zeleneho čaju a ranajky spapané... čierny chlebík,syrová natierka a paprika 😉

remr
20. feb 2013

dobre rano aj ja mam uz ranajky za sebou uz len kavicka a idem dnes kocikovat aj do obeda musim k dr predpisat mliecko pre najmensieho takze 3 km slapania to bude namiesto bicykla 🙂

zuzulaxx
20. feb 2013

@remr no super,takže prechádzka bude dlhá...mna to tiež čaká o 11 hod ked pojdem po maleho do školky.. 😎

jaruska6
20. feb 2013

@vanesska2007 A aký majú názov tie tabletky, príp. kde sa dajú kúpiť?Ďakujem.

jaruska6
20. feb 2013

Dobré ránko kočky, tak prechádzku vám od srdiečka závidím, mňa čaká 3 hodinová porada.Na ráno som si dala jogurt a na poradách mávame ovocie tak desiata by bola a na obedík uvidíme....Pekný dník

remr
20. feb 2013

@vanesska2007 tabletky s jablcnym octom a chromom kupis v lekarni 😉

zuzulaxx
20. feb 2013

@jaruska6 ahojky no riadne dlhá porada...umrela by som tam 😅 ale ranajky a desiata super! 😉

blueberry21
20. feb 2013

@kikusa23 ahoj ja mam 92kg a nie a nie sa pohnut smerom dole , ale po vianociach som schudla 4 kg. aspon nieco 😒 nedame sa spolu nato ?

kacena1159
20. feb 2013

@kesis ahoj ja určite :D ja tiež potrebujem dať dole zatiaľ 10 a potom by som brala ešte tých 5 ak sa podarí 🙂 tak môžeme ísť do toho spolu 🙂

kesis
autor
20. feb 2013

@kacena1159 samozrejme budem len rada 🙂

kacena1159
20. feb 2013

@kesis ok tak sa teším 🙂 aj na vás ostatné spoluchudnúce :D

vanesska2007
20. feb 2013

@jaruska6 to kúpiš v lekárni,ja ich mám v takej zelenej krabičke Dr.Pharma sa to volá, je tam jablčný ocot,chrom aj vlaknina,a som s nimi spokojná

zuzulaxx
20. feb 2013

aktuálna postava moja.... musela som odfotiť nové šaty na leto 😀 😲

remr
20. feb 2013

@zuzulaxx pekne ja sa do letnych este nedostanem 😀

jaruska6
20. feb 2013

@zuzulaxx Vyzeráš super, ale do l 🙂 eta ešte pochudneš, tak aby potom na tebe neviali 🙂)

miskakyska
20. feb 2013

@zuzulaxx malý podarený 🙂

miraska333
20. feb 2013

@jaruska6 Sak ano, oblecenie dokaze divy, tiez sem hodim fotku aj oblecena.Metabolizmus sa rozjede naplno napr.vypitim pohara studenej vody rano nalacno, mozes pridat citron alebo jablc.ocot.Potom ranajky a pravidelnym prijmom jedla pocas dna a metabolizmus udrzuje v tempe, k tomu pohyb a jedes naplne obratky.Takze ranajky, za 2hodky desiatka, za dalsie 2obedik.Dve hodky po obede olovrantik, ponom za dve vecera a potom druha vecera.Metabolizmus sa udrzuje v peknom rytme a organizmus nema dovod setrit a ukladat do rezervy.Tym pohybom som myslela tak, ze svaly cvicenim pevneju a potr.viac energie, preto tiez jeden sposob ako metabolizmus povzbudit.Pri pitnom rezime vzdy zostane naj cista voda.Dobre su zelene caje, ale neosidene teda kvalitne,s bylinkovyma cajama neprehanat mnozstvo, vyborne ucinky ma pu-erh caj, je toho dost na vyber aj co sa konkretnych ucinkov tyka.V prirode je sila a liek na vsetko.

miraska333
20. feb 2013

@jaruska6 Nam po vecernej aktivite brutalne vytravi. . .Ale ja potom nieco zobnem a pohoda.Ale sport to urcite je, cvicenie na cele telo, ale to je individualne.Kto len lezi jak lakla ryba...moc kalorii nespali napriklad.

miraska333
20. feb 2013

@zuzulaxx Ahoj Zuzulka, no nozky mas ukazkove.Ticho zavidim.A ake dlhe.Inac dneska som bola pre vajicka a predavacka samna opytala, ci idem zo skoly. . . .Krasny den.

13mamicka
20. feb 2013

@vanesska2007 aj pomahaju tie tabletky?

jaruska6
20. feb 2013

@miraska333 Máš pravdu ,určitý druh športu to je a hlavne čo si budeme hovoriť iste príjemnejší ako sa nútiť behať,poskakovať....... aj keď vieme prečo to robíme 🙂

jaruska6
20. feb 2013

@miraska333 Ja mám neskutočný problém s tým jedením každé 2 hodiny, normálne som netušila, že je to fakt také ťažké, takto sa naštartovať, naučiť a prinútiť sa niečo zjesť.Ale učím sa, aj keď dnes sa mi vôbec nedarilo, niekedy sa jednoducho na to v práci nedajú vytvoriť podmienky. 😖 😢 Ale zabojujem a zajtra to musí byť lepšie, však to robím pre seba 🙂

jaruska6
20. feb 2013

Kočky, ešte poradťe, ja keď mám mať svoje dni, ja by som zjedla snáď aj koňa...Mám chuť, ale úplne na všetko (slané, sladké...) a jedla by som v kuse.... Ak to poznáte, ako toto riešite, zvládate, bojujete s týmto našim syndrómom???Ďakujem za všetky rady.