Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@miraska333 dakujem mojka... 😲 😲 😲 a teda dobrá hláška predavačky sa poštím z teba 😀 😅
Ahojte žienky, môžem sa pridať? Mám 173cm a 84kg... fuj, však? rok po pôrode (váha pri pôrode 104kg) som zhodila na 80kg, ale v septembri som prestala fajčiť a kilečká sa naberajú a naberajú.... momentálne mám 84 - 85 kg... druhý týždeň poctivo cvičím, len toho sladkého sa neviem vzdať!!! pomooooooc ☹
@zuzulaxx prosim ta, co robis tych 60 minut na orbitreku? myslim okrem toho ze bezis samozrejme🙂 ja bezim zatial len 15 minut, ale uz teraz to zacina byt nuda🙂 dnes som si pustila running stream z funka, tak to trosku lepsie ubiehalo, ale zas ma to trochu rusilo v rytme dychania (ja si ratam nadychy a vydychy na doby, neviem teda, ci to robim dobre, alebo sa mam na to vykaslat a dychat proste podla potreby) pocuvas nieco, alebo pozeras?
och žienky to je mučenie bez sladkého večer ☹ to je hrozné premna a ešte k tomu pred krámami,no ak dojdu ale cítim sa akoby každú chvílu,žrala by som doslova ale sa ovladam
no kocky tak dnes som zacala trocha cvicit ,,pfu ale poviem vam moc mi to nejde🙂))))
v chrbtici mi rupe pri kazdom kroku lavej nohy ,hneva ma to pretoze pred tehu som schudla 7 kg prave behanim a teraz nemozem:( a do maja musim schudnut aspon 10-15kg ,zatial som upravila stravu na 5xdenne a papam zdravo ,ale nieje to sranda 🙂no a este musim upravit pitny rezim ..
a vam sa ako dari ,mate tu nejake dobre cviky na brucho ,,pretoze stale vyzeram ako tehu a to som rodila pre 9 mesiacmi 🙂manzel sa mi smeje ,ze mi tam zabudli este jedno :(
@lenkalela rozbehneš sa v cvičení neboj 😉 aj ja som kedysi aktívne behávala ale nemôžem už mám problém s kolenom,ako som mala natrhnutý sval a vyklbené koleno ,vodu v kolene tak sa mi koleno babre stále,hocikedy pri náhlom blbom pohybe mi vyskočí jablčko z jamky a ja padam na hubu so strašnými bolesťami...preto musím vedieť ako stupať srávne našť.sa mi to nestalo už asi 3 mes.... ale klb je klb a už nikdy nebude v pohode,preto som si kupila orbitrek že je velmi šetrný ku klbom 😲
strava a hlavne zdrava je ťažká len do momentu kedy sa naučíš kolko a čo jesť potom to je už hračka a budeš si sama vymyšľať recepty ako ja 😎
schudnuť len z brucha sa nedá,chudnutie ide rovnomerne zo všetkeho a brucho odchádza ako posledne a ked priberieš tak na bruchu priberieš ako prvé...to sme my ženy proste 😒
dobre ranko 🙂 ja som vas poprecitavala a idem na bike kym maly spi 😝
ako babenky, chváľte sa ako sa darí s postupným uskutočňovaním predsavzatí
@lenkalela Ja som len tiež teraz začala.Poradili mi tu kočky skákať na švihadle, ale normálne som netušila, že to bude tak náročné .Zatiaľ druhé ráno vyskakujem, vydržím max.10min, mám svalovku, ale verím, že kondička príde.Každé ráno sa snažím, brušáky, cviky na brucho, na stehná zatiaľ sa mi darí max.30 - 35 min.V strave sa krotím a hlavne tiež mám chuť na sladké, ale doma mám limit max .3 gumových mackov, alebo 3 hrozienka, zatiaľ sa darí jedeň deň som mala 2 mackov a druhý deň tri hrozienka a napijem sa vody.Mám však problém dodržiavať stravovanie.Každé 2 hodky nehrozí, aj 5 krát denne je problém,večer choodím z práce okolo 18.00 a večeriam síece len zeleninový šalát, avšak až o 18.30, ale nevzdávam sa papám veľa zeleniny a proteínov, čo som pred tým totálne zanedbávala.Tak snáď sa podarí.Okrem toho super mi pomáha, že je nás viac, to ma vážne motivuje a nezdá sa mi to také tažké, však každá sa s niečím boríme. 🙂
@zuzulaxx Ja ťa normálne obdivujem, pri štyroch ďeťoch, tú pevnú vôlu, odhodlanie a výsledky sú už poriadne viditeľné, takže fakt držím palce do zdarného konca.60 a viac minút na Orbitreku, tak to už hej?Kedy ja budem mať takú kondičku, fakt ticho hlavne v dobrom a s rešpektom závidím 😀
@zuzulaxx Nooo nie uplne aj kojenim možno cosi slo dolu ale kedze mam chlapceka a maval bolenia bruska som ani hocico nemohla papat... uplne som vysadila vysmazane, moje oblubene syry plesnove , smotanove omačky ... 🙂 tak som bola znevyhodnena :D ale nastastie to slo ale nie jak niektorým ze su este lahsie ako predtým 🙂 ale akoze si nestazujem :D len keby sa to aj teraz hýbalo :D
Kočky ja som sa namotala zatial len očami 🙂 🙂 🙂 na cvicenie P90X, mate s tym niektorá skusenost? na youtube som bola nadsena zo zmien... je to 90 dnový domáci cvicebný program cvici sa kazdy den... len teraz musim chvílku cakat , dala som si vyberat znamiienka na krku a zajtra mi maju davat dolu stichy... ozaj po akej dobe mozem po vybrati stichov naplno robit sportove aktivity? mam to 10 dni po zasivani... chcela by som to skusit a vydržat 🙂
@zuzulaxx Presne ako pises robia sa kompromisy a nelutujem aj to nas nauci sa spravne stravovat :D :D :D inak ja som 15 rokov aktívne sportovala hadzana a zensky futbal, a u mna bol potom taky problem ze ja som mala objemy este posilnene svalmi tak som vobec nevizerala stihlo naopak... a podarilo sa mi az schudnut vtedy ked som uplne vysadila sport a upravila stravu.... u 98 % ludi zabera cvicenie a uprava stravy a ja patrim medzi 2 percenta ktore musia prestat cvicit aby spadli svaly roztopil sa tuk a mohli schudnut az potom mozem sportovat aby som to nove telo spevnila... cely zivot som bojovala s postavou a az dlho dlho potom som pochopila ze na to musim ist inak v mojom pripade 🙂 a podarilo sa 🙂 pevnu volu som mala tak teraz sa len zapriet a ist znova do toho :D :D :D
@gugolina neviem o aké cvičenie sa jedná..myslím že optimálne po vybratí stehov je počkať týžden,dva,ale závisí to aj od toho ako sa budeš citiť,či ťa to nebude štípať,tahať a pod...netreba to presilovať a zvlášť sa nemá dvihať ťažké,ked su znamienka vyberané na chrbte a na krku....som zdrav.sestra tak som si dovolila odpovedať 😉
@zuzulaxx Jeeej dakujem za odborne poradenstvo 🙂 no tak s tým budem musiet chvilku pockat ale aj tak chceme zacat davat sp svagrinkou 60 minutovú rýchlu chodzu vraj je to velmi dobre , že este lepsie ako beh... tak to snad nebude vadit na tie vybrate stehy... no a co sa týka dvihania tazkeho myslim si ze kazde dieta je svojim sposobom aj tazke tak to si ziadna z nas neporadi 🙂 uz po cisarskom som maleho po 12 hodinach nosila a starala sa o neho v porodnici... som to rozbehala :D
@zuzulaxx presne tak a to som si nikdy nepripustila 🙂 mala som obdobia ze som cvicila 3 krat za den po 45-60min a upravila stravu a na vahe takmer nic... a to som bola zufala ... a az o par rokov som sa dostala k jednej teraz uz mojej dobrej kamaratke ktora ma nastartovala iným smerom 🙂 podporovala a dosiahla som take zmeny co nikdy predtým 🙂 tak teraz snad sa mi to podari aj samej :D ked uz viem ako asi na to 🙂 uz sa mi zmenila aj postava odkedy som prestala aktivne sportovat tak teraz to pojde uz snad aj cvicenim a stravou lebo po tehu a kojeni nemam svalov vela na topenie ale tuku ano :D :D :D

@remr tieto šaty som si len teraz objednala aby som vedela kolko musím schudnut a bola som prekvapená že mi sadli akurát,tak dufam že nebudu viat na mne ako píše
@jaruska6 😀 😲
dakujem baby inak... 🙂