Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@jaruska6 no ale to je samozrejme ze ak sa clovek vrati k stravovaniu ako predtym tak sa mu vaha vrati ved to ju predtym aj sposobilo...ale dukanka je jednoduchy sposob schudnutia a potom treba zit zdravo..je to dobre pre takych velkych papacov ako ja...postupne cvici organizmus a prisposobuje...ja by som hned nedokazala zacat jest zdravo a tak chudnut...lebo motivacia by nebola a bola by som hladna
@zuzulaxx Vieš, keď ja som taká dovidenia, dlho som sa odhodlávala, až keď som sa začala do nohavíc súkať a ledva ich pozapínam, vtedy som sa rozhodla.Bolo mi však jasné, že bez podpory to nedám, takže som rada,za každé písmenko na MK a povzbudenie.Môžem si v rámci zdravého stravovania dať niekedy celozrnný toast s džemom, alebo nejakú podobnú alternatívu,samozrejeme keďže ide o sladké najlepšie doobeda?
@jaruska6 no to tak asi začíname všetky,ked sme už veľryby vtedy začneme niečo so sebou robiť,takže určite niesi sama 🙂 povzbudzovať sa musíme,lebo chudnutie je na dlhu trať a bez podpory a motivácie to nepojde..
samozrejme že si môžeš dať celozrnné pečivo s džemom alebo s medom,to nieje čokoláda alebo čipsa v pohode ideálne na ranajky s pohárom mlieka 😉
Baby, ja som nastupila po materskej do prace.....od septembra do teraz islo dole 8 kg....takze z mojich hroznych 68,5kg mam 60,3kg....velkost 44 som vymenila za 38.🙂... prestalo mi chutit vsetko sladke, nemozem ho ani citit.....ked som bola doma len som jedla, jedla a jedla.....dufam ze sa dostanem aspon na vahu pred tehu 56kg....
zelam vas vela stastia a pevnu volu..... 😉
@zuzulaxx dufam ze pomoze, od dnes zacinam s tou personalnou trenerkou cvicit a tak isto mi poradi ohladom diet atd.... tak ak mi da nejaku znovu uzitocnu radu napisem vam 🙂 drzim palce pri chudnuti.... ja som kooooonecne na predporodnej vahe - ale najmladsia ma skoro 3 roky tak mi to pekne dlho trvalo 😒 😵 ale da sa to len to bola fakt makacka, skoro kazdy den vo fitku za poslednych 5 mesiacov....
@zuzulaxx Ja nie som veleryba, ešte stále si v poho kupujem veľkosť S, 36, ale nabralo to nesprávny smer,necítim sa dobre, takže nechcem sa zväčšovať do nemoty,keď sa mi ťažko zapínajú nohavice, zaprela som, že ani za nič nekúpim väčšie, musím schudnúť, ale tak aby to neboli diéty, ale niečo racionálne, zdravé, aby som urobila niečo pre seba´.Ďakujem za radu, raňajky, mám poriešené, aj keď mlieko neznášam, v poho zjem jogurt, syr, tvaroh, ale mlieko ani za nič.Tak pekný víkendík prajem. 🙂
@mirko Ďakujeme.U mňa je to presne opak, ja som nastúpila do práce s hmotnosťou 56 kg, najprv som schudla cca 2 kg, ale za pol roka som sa pri sedavom zamestnaní , nepravidelnej strave vyšplhala na 63,5kg, paráda 🙄 .Doma som síce jedla, ale pravidelne a mám doma živé striebro, nebol problém vybehať to.Takže držim palce nech sa darí pri znižovaní hmotnosti. 🙂
ja som dokazala schudnut 14 a nebolo to drasticke 🙂
cvicila som kazdy den pol hodinu a jedla len zeleninu a ovocie max jogurty
dievcata tak som sla cvicit s tou personalnou trenerkou - prvy krat dneska, ona ma super postavu a je tam nova, tak som prisla a manazer mi vravi ze je sorry ale ze ona dneska skoncila, tak som nahnevana - no nie nahnevana ale sklamana, maju plno personalnych trenerov ale ona mala taku super postavu a iny styl cvicenia, ale mam jej tel.cislo tak uvidime kde sla do akeho fitka....
dobry den dievcata..som rada ze som aj ja medzi vami....pomerala som sa aj povazila a neni som spokojna...chcem dat dolu viac ako 15kg drzte palce aby sa mi to podarilo...ked je takyto kolektiv tu tak urcite aaano...dobre rady a tipy sa vzdy ziiidu...
@veronikapd určite to dokážeme spolu,v kolektíve tomu verím 😉

@zuzulaxx Len kedy sa už rozbehne, rozhodla som sa pomerať, aj odvážiť až po dvoch týždňoch, tak som zvedavá, či budú nejaké výsledky,zatiaľ sa mi veľmi nezdá, ale však po6 dňoch nečakám nijaké zázraky.