icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

jaruska6
23. feb 2013

@zuzulaxx Len kedy sa už rozbehne, rozhodla som sa pomerať, aj odvážiť až po dvoch týždňoch, tak som zvedavá, či budú nejaké výsledky,zatiaľ sa mi veľmi nezdá, ale však po6 dňoch nečakám nijaké zázraky.

maminula
23. feb 2013

@jaruska6 no ale to je samozrejme ze ak sa clovek vrati k stravovaniu ako predtym tak sa mu vaha vrati ved to ju predtym aj sposobilo...ale dukanka je jednoduchy sposob schudnutia a potom treba zit zdravo..je to dobre pre takych velkych papacov ako ja...postupne cvici organizmus a prisposobuje...ja by som hned nedokazala zacat jest zdravo a tak chudnut...lebo motivacia by nebola a bola by som hladna

zuzulaxx
23. feb 2013

@jaruska6 vsak za 6 dní jasné že nepadnu rekordy ale každé mínus poteší hoc aj gramy... uvidím ja ked sa budem vážiť a merať v utorok a písať do tabulky.. 😅

jaruska6
23. feb 2013

@zuzulaxx Vieš, keď ja som taká dovidenia, dlho som sa odhodlávala, až keď som sa začala do nohavíc súkať a ledva ich pozapínam, vtedy som sa rozhodla.Bolo mi však jasné, že bez podpory to nedám, takže som rada,za každé písmenko na MK a povzbudenie.Môžem si v rámci zdravého stravovania dať niekedy celozrnný toast s džemom, alebo nejakú podobnú alternatívu,samozrejeme keďže ide o sladké najlepšie doobeda?

zuzulaxx
23. feb 2013

@jaruska6 no to tak asi začíname všetky,ked sme už veľryby vtedy začneme niečo so sebou robiť,takže určite niesi sama 🙂 povzbudzovať sa musíme,lebo chudnutie je na dlhu trať a bez podpory a motivácie to nepojde..
samozrejme že si môžeš dať celozrnné pečivo s džemom alebo s medom,to nieje čokoláda alebo čipsa v pohode ideálne na ranajky s pohárom mlieka 😉

pastalkaa
23. feb 2013

@kesis tak takto som bola aj ja ..pred porodom 60kg a v den porodu 100kg...som si myslela ze som jedina 😉 teraz sa mi podarilo zhodit na 77 ale chcem este tiez aspon do tych 70-68 a budem spokojna 🙂 vsak po troch detoch by som bola idealna 😉

pastalkaa
23. feb 2013

@kesis pridavam sa aj ja ..momentalne mam 77 a do leta by som chcela mat dole aspon 10 kil...som zvedava ci ma aspon toto donuti 😉

mirko
23. feb 2013

Baby, ja som nastupila po materskej do prace.....od septembra do teraz islo dole 8 kg....takze z mojich hroznych 68,5kg mam 60,3kg....velkost 44 som vymenila za 38.🙂... prestalo mi chutit vsetko sladke, nemozem ho ani citit.....ked som bola doma len som jedla, jedla a jedla.....dufam ze sa dostanem aspon na vahu pred tehu 56kg....
zelam vas vela stastia a pevnu volu..... 😉

zuzulaxx
23. feb 2013

@mirko krásne super! 😲

bronia13
23. feb 2013

@zuzulaxx dufam ze pomoze, od dnes zacinam s tou personalnou trenerkou cvicit a tak isto mi poradi ohladom diet atd.... tak ak mi da nejaku znovu uzitocnu radu napisem vam 🙂 drzim palce pri chudnuti.... ja som kooooonecne na predporodnej vahe - ale najmladsia ma skoro 3 roky tak mi to pekne dlho trvalo 😒 😵 ale da sa to len to bola fakt makacka, skoro kazdy den vo fitku za poslednych 5 mesiacov....

jaruska6
23. feb 2013

@zuzulaxx Ja nie som veleryba, ešte stále si v poho kupujem veľkosť S, 36, ale nabralo to nesprávny smer,necítim sa dobre, takže nechcem sa zväčšovať do nemoty,keď sa mi ťažko zapínajú nohavice, zaprela som, že ani za nič nekúpim väčšie, musím schudnúť, ale tak aby to neboli diéty, ale niečo racionálne, zdravé, aby som urobila niečo pre seba´.Ďakujem za radu, raňajky, mám poriešené, aj keď mlieko neznášam, v poho zjem jogurt, syr, tvaroh, ale mlieko ani za nič.Tak pekný víkendík prajem. 🙂

jaruska6
23. feb 2013

@mirko Ďakujeme.U mňa je to presne opak, ja som nastúpila do práce s hmotnosťou 56 kg, najprv som schudla cca 2 kg, ale za pol roka som sa pri sedavom zamestnaní , nepravidelnej strave vyšplhala na 63,5kg, paráda 🙄 .Doma som síce jedla, ale pravidelne a mám doma živé striebro, nebol problém vybehať to.Takže držim palce nech sa darí pri znižovaní hmotnosti. 🙂

remr
23. feb 2013

@zuzulaxx no uz sme doma takze zhresila som ale s mierou 🙂 zajtra vybeham 🙂

brufinka
Odpoveď bola odstránená
elif2013
23. feb 2013

ja som dokazala schudnut 14 a nebolo to drasticke 🙂

fanka33
23. feb 2013

@elif2013 ako sa ti to podarilo? Ja som zacala teraz cvicit na orbitreku, tak uvidime ci dam do leta dole aspon 12 kg

elif2013
23. feb 2013

cvicila som kazdy den pol hodinu a jedla len zeleninu a ovocie max jogurty

zuzulaxx
23. feb 2013

@remr vitaj doma.... no len aby to nebolo prvidelne,inak je to fajn 😉

@jaruska6 no tak ty si to stopla v začiatkoch čo je fajn,ale ja až po pôrodoch a malá mi má už dva roky a konečne som ako tak spokojná so sebou

zuzulaxx
23. feb 2013

@elif2013 no a potom si nepriberala ked si jedla aj niečo iné??? popravde neviem si predstaviť celý život len ovocie a zeleninu 😕

bronia13
23. feb 2013

dievcata tak som sla cvicit s tou personalnou trenerkou - prvy krat dneska, ona ma super postavu a je tam nova, tak som prisla a manazer mi vravi ze je sorry ale ze ona dneska skoncila, tak som nahnevana - no nie nahnevana ale sklamana, maju plno personalnych trenerov ale ona mala taku super postavu a iny styl cvicenia, ale mam jej tel.cislo tak uvidime kde sla do akeho fitka....

elif2013
23. feb 2013

@zuzulaxx potom som si pocitala kalorie

zuzulaxx
23. feb 2013

@bronia13 och no škoda.... 😒

zuzulaxx
23. feb 2013

@elif2013 tak to áno ked si si to ustrážila .. 😎

mirko
23. feb 2013

@jaruska6 ja mam taku robotu ze 10 hodin stojim na nohach ci chcem ci nie.soboty v praci, pomaly od nas schu aby sme aj v nedelu robili..no otrokaren...tak sa ani necudujem ze som tak schudla...ale konecne sa citim dobre... 🙂

jaruska6
24. feb 2013

@zuzulaxx Podľa mňa si dokázala veľa a hlavne nám všetkým aj sebe, že všetko sa dá, pri odhoslaní a pevnej vôli, čo je super, takže držím palce, nech sa ti len tak darí. 🙂

jaruska6
24. feb 2013

@mirko Tak potom to áno.Ja zas mám nerváreň, aj otrokáreň, sice v sede a cestujem, ale to je zas len sedenie v aute.

zuzulaxx
24. feb 2013

@jaruska6 no dakujem 😵 😵 😎

veronikapd
24. feb 2013

dobry den dievcata..som rada ze som aj ja medzi vami....pomerala som sa aj povazila a neni som spokojna...chcem dat dolu viac ako 15kg drzte palce aby sa mi to podarilo...ked je takyto kolektiv tu tak urcite aaano...dobre rady a tipy sa vzdy ziiidu...

zuzulaxx
24. feb 2013

moj obedííík,kuracie mäsko na šťave a činska zeleninka.....
takto ja papám z maleho tanierika 😲 😲 😲

zuzulaxx
24. feb 2013

@veronikapd určite to dokážeme spolu,v kolektíve tomu verím 😉