icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

saska697
25. feb 2013

@zuzulaxx Robim robim. A niekedy sa najem len na obed a nic viac.;((. Kym som spoznala.draheho tak som vazila 55kg a to som bola.nacpana jestsom.mohla.co.som chcela.a.kedy som.chcela a.nic nepribrala som. No potom neviem s coho som za rok pribrala 10kg. a na 65 ;( a min rok otehotnela na zaciatku som schudla.5kg som sa potesi 😖 la. a na konci tehu som mala 75kg. a po porode som sa dostala na 65kg len.teraz.som 4kgpribrala na.69;( no katastrofa pri vyske 174cm a ked.som vzdy bola.chudulinka.vsetko mi je male a nemozem sa.pozerat na to zachranne koleso;((( pripadam si ako nafukovacka;((Neviem co skusit co by urcite zabralo;((. Dakujem.za odp.;))

saska697
25. feb 2013

@jaruska6 Dakujem velmi. Ked som bola tehu tak sa mi vsetko s coho sa pribera zhnusilo;)) sladkosti biele pecivo udene a neskor jest. A teraz opak vsetko toto mi zacalo chutit ach jaaaj za chvilku budem ako balon;((. Neviem do coho.sa pustit;( co by malo daky efekt....

zuzulaxx
25. feb 2013

@saska697 určite jesť menšie porcie a každé tri hodky...chyba že sa najes len raz to na obed! telo si robí rezervu! najskor si naštuduj na nete ako správne jesť a potom to pojde dobre dolu....máš asi totálne spomalený metabolizmus.. 😒

klaudia85
25. feb 2013

@bubu4125 prosím ťa a čo ti poradili, ako sa stravovať a čo s tým "hormonálnym" tukom?

klaudia85
25. feb 2013

Ja do leta potrebujem schudnúť 15cm v páse, je to možné?!

zuzulaxx
25. feb 2013

@klaudia85 15cm je zhruba 15kg... možné to je ale chce to riadne zabojovať

klaudia85
25. feb 2013

@zuzulaxx no to by som potom mala 169cm a 49kg 🙂 môj problém, že mne sa všetko ukladá v páse. Nuž dnes som sa odhodlala, že niečo zmením, cez víkend som prestala s napchávaním sa a večer som začala už len zeleninu pochrumkávať, ale od dnes mám záväzok, že sa začnem aj hýbať, neže by som to predtým nerobila, ale to len tak, že s malou prechádzy a venčenie psa, ale musím to zrejme zo seba vytriasť 🙂

miraska333
25. feb 2013

@jaruska6 Mas pravdu, sak ked sa u nas postel ozyva, tak to neriesim.Je to paradox voci stepperu.A to vrzgame castejsie nez ja cvicim.Dobre, kaslem aj ja na vsetkych susedov.

mariajozef
25. feb 2013

Bábiky krásne stále vás čítam a držím palce.Ja som tiež najprv pribrala potom chudla a stále ten istý kolotoč.Ale mám tiež overené viackrát jesť v menších dávkach aj nejaký ten prehrešok

miraska333
25. feb 2013

@zuzulaxx Ahoj Zuzu, dobieham zameskane, nemam tolko casu teraz, co ma aj mrzi, vela som teraz v pohybe, ale citam sledujem a slaninku som krajala uz len psikovi a mojmu. 😉 By mi tie centimetre ubudali velmi pomaly.

viludu
25. feb 2013

ma niekto skusenosti so stravovanim podla macingovej

zuzulaxx
25. feb 2013

@viludu nie ,nepoznám ale tuším tu na MK je o tomto aj téma 😕

zuzulaxx
25. feb 2013

@miraska333 ahojky 😉 aale no čo to čítam takto si sa polepšila?? fuuuha dobrá si,palec hore 😵 a že máš viac pohybu to je viac než super! teším sa len tak dalej! 😎

miraska333
25. feb 2013

@zuzulaxx Zuzu, inac poznas tu cesku herecku Jitku Cvancarovu, teraz ma babo a robila reklamu na rexonu.Tak na tejto fotke sa na nu podobas.Jo, mam veela pohybu, vcera som isla prec a nebola som si ista, ci som vypla ruru, tak som letela dom skontrolovat, takze cca.tam aj spat 3kilaky behom fakt kratkej doby.A tak som sa prijemne zapotila, ze to normalne potrebujem.Bola som plna chuti do zivota.

zuzulaxx
25. feb 2013

@miraska333 áno áno... 😀 😀 😀 😀 normálne že pocta 😲 😲 😲
no endorfíny šťastia čo sa vyplavuju po cvičení su uplne užasnééé 😎 😎 😎

miraska333
25. feb 2013

@zuzulaxx Jo, ona hrala este tusim v prvej serii Ordinacie v ruz.zahrade, taku peknu 🙂 sestricku.Sak aj teraz uz som nervozna, sice trochu poprcha, ale beriem psika a ideme von.

zuzulaxx
25. feb 2013

@miraska333 ono ked si raz zvykneš na šport a spotenie to je horšie ako droga ty kokos...ja už mám dnes tiež odcvičene a úžasný pocit na nezaplatenie 😵

zuzulaxx
25. feb 2013

BABY ZAJTRA SA VAZIME A MERIAME ..nezabudnut že váži sa ráno,nalačno,po toalete (malej,najlepšie aj velkej) a podla možnosti najlepšie "naholo" ..... tak držme si palčeky teda 😲 😲 😲

viludu
25. feb 2013

ja zacinam chudnut kazdy den len dajak neuspesne🙂 teraz mi je z toho smiesno ale jak bude treba odlozit kabaty na jar tak dvakrat mi smiesno nebude, ked neprestanem zrat sladkosti tak dopadnem zle ja chcem schudnut 15kg do leta a zvazujem detox podla macingovej uz som to raz skusala troska som schudla, ale aj naspet nabrala

dena10
25. feb 2013

@viludu Ja som tiež skúšala Macingovú a čo som zhodila - to sa skoro vrátilo (celý život sa na tej strave fungovať nedá). Začala som cvičiť - tiež trošku zliezlo - a ďalej to nechce ísť ☹

zuzulaxx
25. feb 2013

@viludu no ved práve kvôli tomu chceme všetky vyzerať dobre,lebo na jar a v lete nebudeme slaninu schovávať kabátmi a vetrovkami 😀 😀 no jasné že si nabrala späť lebo to chce zmenu stravovania,nielen schudnut ale nevrátiť sa naspäť k nesprávnemu stravovaniu

viludu
25. feb 2013

@dena a kolko si vydrzala cele 4mesiace?ja som vydrzala len 3tyzdne potom prisli vianocea a bolo ale teraz chcem vydrzat do konca a presvedcit sa ci to funguje ked je to tak ospevovane

viludu
25. feb 2013

ja
@zuzulaxx ja som nikdy nebola na diety suhlasim stebou treba zmenit zivotny styl len zaciatky su stale tazke uz som tolko o tom precitala len najhorsie je boj sam so sebou vydrzat do konca a nevzdat sa

zuzulaxx
25. feb 2013

@viludu áno to je velmi ťažké....niekedy nad naše sily ale to všetko len našej vôli... proste jednoducho si nedať maškrty,ale tak čo neurobíme ked chceme byť sexice 😅

zuzanitta1
25. feb 2013

aj ja by som chcela schudnúť mám 54kg, pred tehotenstvom som mala 45kg, a teraz sa necitim takto dobre, ani nič neoblečiem z toho čo som nosila predtým :( už aj cvičím, a nejde to, myslím,si , že preto,že beriem antikoncepciu :( neviem schudnuť ,

viludu
25. feb 2013

@zuzulaxx tak to hej

zuzulaxx
25. feb 2013

@zuzanitta1 a nechceš ju zmeniť? za inu? ja som brala taku čo sa z nej nepriberalo,ale neviem už názov 😒 či ešte kojíš?

zuzanitta1
25. feb 2013

nie už nekojím, bola som už za gynekologičkou povedala, že mám dobrať túto a potom dá inú, ale počula som , že z každej sa priberá ... hm

zuzulaxx
25. feb 2013

@zuzanitta1 nieee,z každej nie..mna sa gynekologička pýtala že aku chcem,či chcem mať peknu čistu pleť,alebo krásne vlasy alebo taku po ktorej sa nepriberá.....no haaadaj ktoru som si vtedy vybrala 😀

jaruska6
25. feb 2013

@miraska333 No vidíš to sa mi páči, to je slovo do bitky.Budú nám ticho závidieť to vŕzganie, všetci susedia dookola 🙂 🙂