Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
Ja do leta potrebujem schudnúť 15cm v páse, je to možné?!
@zuzulaxx no to by som potom mala 169cm a 49kg 🙂 môj problém, že mne sa všetko ukladá v páse. Nuž dnes som sa odhodlala, že niečo zmením, cez víkend som prestala s napchávaním sa a večer som začala už len zeleninu pochrumkávať, ale od dnes mám záväzok, že sa začnem aj hýbať, neže by som to predtým nerobila, ale to len tak, že s malou prechádzy a venčenie psa, ale musím to zrejme zo seba vytriasť 🙂
@jaruska6 Mas pravdu, sak ked sa u nas postel ozyva, tak to neriesim.Je to paradox voci stepperu.A to vrzgame castejsie nez ja cvicim.Dobre, kaslem aj ja na vsetkych susedov.
Bábiky krásne stále vás čítam a držím palce.Ja som tiež najprv pribrala potom chudla a stále ten istý kolotoč.Ale mám tiež overené viackrát jesť v menších dávkach aj nejaký ten prehrešok
@zuzulaxx Ahoj Zuzu, dobieham zameskane, nemam tolko casu teraz, co ma aj mrzi, vela som teraz v pohybe, ale citam sledujem a slaninku som krajala uz len psikovi a mojmu. 😉 By mi tie centimetre ubudali velmi pomaly.
ma niekto skusenosti so stravovanim podla macingovej
@miraska333 ahojky 😉 aale no čo to čítam takto si sa polepšila?? fuuuha dobrá si,palec hore 😵 a že máš viac pohybu to je viac než super! teším sa len tak dalej! 😎
@zuzulaxx Zuzu, inac poznas tu cesku herecku Jitku Cvancarovu, teraz ma babo a robila reklamu na rexonu.Tak na tejto fotke sa na nu podobas.Jo, mam veela pohybu, vcera som isla prec a nebola som si ista, ci som vypla ruru, tak som letela dom skontrolovat, takze cca.tam aj spat 3kilaky behom fakt kratkej doby.A tak som sa prijemne zapotila, ze to normalne potrebujem.Bola som plna chuti do zivota.
@miraska333 áno áno... 😀 😀 😀 😀 normálne že pocta 😲 😲 😲
no endorfíny šťastia čo sa vyplavuju po cvičení su uplne užasnééé 😎 😎 😎
@zuzulaxx Jo, ona hrala este tusim v prvej serii Ordinacie v ruz.zahrade, taku peknu 🙂 sestricku.Sak aj teraz uz som nervozna, sice trochu poprcha, ale beriem psika a ideme von.
@miraska333 ono ked si raz zvykneš na šport a spotenie to je horšie ako droga ty kokos...ja už mám dnes tiež odcvičene a úžasný pocit na nezaplatenie 😵
BABY ZAJTRA SA VAZIME A MERIAME ..nezabudnut že váži sa ráno,nalačno,po toalete (malej,najlepšie aj velkej) a podla možnosti najlepšie "naholo" ..... tak držme si palčeky teda 😲 😲 😲
ja zacinam chudnut kazdy den len dajak neuspesne🙂 teraz mi je z toho smiesno ale jak bude treba odlozit kabaty na jar tak dvakrat mi smiesno nebude, ked neprestanem zrat sladkosti tak dopadnem zle ja chcem schudnut 15kg do leta a zvazujem detox podla macingovej uz som to raz skusala troska som schudla, ale aj naspet nabrala
aj ja by som chcela schudnúť mám 54kg, pred tehotenstvom som mala 45kg, a teraz sa necitim takto dobre, ani nič neoblečiem z toho čo som nosila predtým :( už aj cvičím, a nejde to, myslím,si , že preto,že beriem antikoncepciu :( neviem schudnuť ,
@zuzanitta1 a nechceš ju zmeniť? za inu? ja som brala taku čo sa z nej nepriberalo,ale neviem už názov 😒 či ešte kojíš?
nie už nekojím, bola som už za gynekologičkou povedala, že mám dobrať túto a potom dá inú, ale počula som , že z každej sa priberá ... hm
@zuzanitta1 nieee,z každej nie..mna sa gynekologička pýtala že aku chcem,či chcem mať peknu čistu pleť,alebo krásne vlasy alebo taku po ktorej sa nepriberá.....no haaadaj ktoru som si vtedy vybrala 😀
@miraska333 No vidíš to sa mi páči, to je slovo do bitky.Budú nám ticho závidieť to vŕzganie, všetci susedia dookola 🙂 🙂

@zuzulaxx Robim robim. A niekedy sa najem len na obed a nic viac.;((. Kym som spoznala.draheho tak som vazila 55kg a to som bola.nacpana jestsom.mohla.co.som chcela.a.kedy som.chcela a.nic nepribrala som. No potom neviem s coho som za rok pribrala 10kg. a na 65 ;( a min rok otehotnela na zaciatku som schudla.5kg som sa potesi 😖 la. a na konci tehu som mala 75kg. a po porode som sa dostala na 65kg len.teraz.som 4kgpribrala na.69;( no katastrofa pri vyske 174cm a ked.som vzdy bola.chudulinka.vsetko mi je male a nemozem sa.pozerat na to zachranne koleso;((( pripadam si ako nafukovacka;((Neviem co skusit co by urcite zabralo;((. Dakujem.za odp.;))