Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
dobre ránko 😎 😎 😎
@jaruska6 dakujem 😉 no bojujem dalej...a ty sa hlavne nestresuj! no musíš postupne od pár minut a každý den postupne pridávat viac a viac..inak to z tou svalovkou poznám 😅 aj ja som myslela na začiatku cvičenia že umrem od bolesti ale prejde to.. 😉
na celulitídu ja používam obyčajnu mletu kavu,kupim najhoršiu aká len existuje a šup s nou do sprchy a masirujem s nou.... pomáha lebo kofein spevnuje pokožku
@zuzulaxx no tuším viem akú si si vybrala 🙂 musím sa objednať ku svojej a zmeniť to, lebo neviem vôbec schudnúť a to dokopy skoro nič nezjem aj cvičím a predtým to šlo rýchlo dole a teraz nič..... ďakujem za radu 🙂
Ženičky, pridávam sa k Vám, tých 15 kg, by bolo ideál 🙂
@lucianka222 tak vitaj 😉 a do schudnutia teda
@zuzanitta1 no skus teda som zvedava či pomôže ale mala by...
Tak aj dnes odcvičené, ale bojím sa, že zajtra sa kvôli svalovici tiež ani nepohnem :( Po včerajšom cvičení ma to normálne navnadilo, že už v noci som sa tešila na ráno, keď sa do toho opäť pustím.
No som zvedavá, za ako dlho uvidím nejaký výsledok, ale nevzdám to tentokrát. Ste ma navnadili, poctivo dočítané všetky stránky, čo ste tu od začiatku popísali. 🙂
juchu dobre ranko tak zase o 2 kg menej a par cm 🙂pekny start do krasneho slnecneho dna 🙂
caute kocky @klaudia85, @lucianka222, @zuzanitta1, @viludu, @saska697, @dena10, @mariajozef, @katka444, @bubu4125, @bronia13, @pastalkaa, @kesis, @vanesska2007.... a vsetky ostatne, ak chcete, zapiste sa aj vy do nasej chudnucej tabulky 🙂 tabulka: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...
Je to haluz, že mnohé vážime rovnako a pritom každá to má tak rozdielne rozložené tie kg.. Niekedy mám pocit, že mnohé ženy s mojou váhou majú super postavu lebo majú tie kg na správnych miestach, ale ja ich mám presne tam, kde ich nechcem mať - akoby sa lokalizovali do brucha 😖
@zuzulaxx Až tak sa nestresujem, dnes ráno som sa milo prekvapila 2kg, dole a najviac som dala dole v páse 3cm.Vieš s tým cvičením som sklamaná, lebo človek by aj chcel, ale telo nedovolí, takže pomaly pocvičím a verím, že do 3 týždňov , do mesiaca, sa to nejak naštartuje. Inak s tou kávou vyskúšam, lebo zázračné krémiky nepomáhajú, ja akurát striedam studenú a teplú vodu, masírujem....a snáď aj to cvičnie nejak pomôže.... 🙂 Pekný dník, inak pri hrncoch a EGOVI to sa vyskakuje 🙂 aj u mňa funguje...Ale ten EGO je neskutočný feši... 😀
@sundance Ja som tiež začala minulý týždeň v pondelok a celkom si začínam zvykať,na režim stravovací aj pitný, aj cvičiť sa snažím,konečne sa mi to pohlo o 2kg(verím, že aj vďaka kočkám a písmenkovaniu na MK, je to obrovská morálna podpora), takže od radosti som si v rámci svalovice aj ráno zaskákala.Držím palce 😉
@katka444 Ahoj ja som začala len minulý týždeň, cvičím každý deň cca 20-30 min. zatiaľ.15 min.švihadlo, alebo steper a 15 min. posiľnovačky, brucho, boky, zadok,stehná samozrejme striedam, lebo za 30 min.veľa vody nenamútim, ale viac času,si bohužiaĽ neviem nájsť 😒 .A moja kondička je aj tak na bode mrazu takú mám svalovku, že ledva na nohách stojím, takže sa radšej držím hesla pomaly ďalej zájdeš, takže teraz som zvolnila tempo a od zajtra sa zas rozbieham 🙂
@jaruska6
@zuzulaxx
no ja chodím v stredu hodinku na zumbu. a chcela by som k tomu pridať ešte nejakú hodinku cvičenia cez víkend (stacionárny bicykel alebo mám DVD hejbej se 3), len či to stačí na schudnutie 😒. kedže chodím do práce a doma mám 3 ročnú dcéru (a manžela), tak u mňa každodenné cvičenie nehrozí.

@zuzulaxx Už od včera mám z toho stres, ani neviem či pozitívny, alebo negatívny.Ale zas človek vie na čom je a ak to nejde dole, premýšľa akou cestou sa vybrať.Ja som teraz 2 dni cvičila vo veľmi light tempe.Nejak som si z toho skákania na švihadle a stepera neviem či natiahla svaly, alebo taká svalovka, ale len na lýtkach, normálne som nevládala z postele ísť na wc, keď som sa postavila na nohy myslela som si, že ma od bolesti vyvalí 😝 ,normálne som zo seba sklamaná, že mám takú chabú kondičku.Ale aj tu asi platí,pomaly ďalej zájdeš, však koľko som sa vyžierala, taká slanina, nie je zo dňa na deň, a je to sakra ťažké dať dole, ale treba zaťať zuby a vydržať, leto sa blíži 🙂 .Možno si po troch rokoch aj plavky oblečiem.Ale ja som sa hanbila hl. kvôli celulitíde, pribrala som len teraz nedávo, tak si ich asi neoblečiem ☹