icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

zuzulaxx
26. feb 2013

@katka444 ved ked si dáš 3x do týždna 40 min na stacionárnom tak si za vodou 😎 a ta zumba je super 😲

jaruska6
26. feb 2013

@zuzulaxx EGO je naživo dokonca ešte väčší feši, v Piešťanoch ho sem tam vidno, kus pekného, sexi chlapa 😀 . To rizotko by som si dala.Ja mám dnes cottage chees a veľa zeleninky.Schudla áno, ale treba nepoľaviť a intenzívnejšie cvičiť, možno aj menej prehreškov, ale hreším len sušeným ovocím, viem veľa cukrov, ale mentolové cukríky zaberajú tak snáď aj tá chuť na sladké bude už pomalinky lepšie zvládnuteľná. 😖

zuzulaxx
26. feb 2013

@jaruska6 jasné,upraví sa to,ustáli... ved ideme na to dobre.. 😵 no radšej ho nechcem vidieť na živo,neručím za seba 😝 😅

jaruska6
26. feb 2013

@katka444 Aj ja chodím do práce a doma mám 2,5 ročné živé striebro, na to aby som si mohla zacvičiť vstávam ráno o pol hodinu skôr a cvičím ráno.Večer som väčšinou do 22.00-22.30 hore, čo sa krútim okolo domácnosti, takže fakt času nie je nazvyš, ale určite to dokážeme.

lucianka222
26. feb 2013

baby, ako sa pridám do tej tabuľky, nejako mi to neide... 🙂

jaruska6
26. feb 2013

@zuzulaxx Tak to ti verím s tým neručením za seba, ja nikdy od neho neviem odtrhnúť pohľad, môj muž na neho normálne žiarli, no jednoducho neviem si pomôcť 😉 😀 Tú kávu nejak namočíš a tak sa s ňou masíruješ?Akou vodou teplou, studenou?No dnes upaľujem kúpiť do obchodu nejakú kávu leto sa blíži, treba začať 🙂 .Koľko krát do týždňa, mesiaca, to praktizuješ?

zuzulaxx
26. feb 2013

@jaruska6 obyčajnu kavu,hocijaku ,najlacnejšiu,hej nasypem do dlane a navlhčim vodou to je jedno či teplou či studenou a masirujem až po kolená dolu... no robím to raz do týždna

veronikapd
26. feb 2013

ahojte baby cvici niekto aj na rotani?

bubu4125
26. feb 2013

@sjuz
@zuzulaxx foto šiat? no zatiaľ v nich vyzerám jak taká hurka 😒 ale niečo skúsim 😉
@jaruska6 jasné, že dáme.... 😉

zuzulaxx
26. feb 2013

moj obed ..je to na malom tanieriku a vyzerá toho veľa ale je tam viac zeleniny ako ryže pomaly 😀 😝

katka444
26. feb 2013

@zuzulaxx zumba je super milujem ju. to nevynechám. potrebujem pridat este to cvicenie cez vikend na hodku. no 3x uz asi nevydá. ale asi začnem aspoň brušáky a také posilovacie každý večer aspoň 15 min. to môžem v rámci hry s malou. tiež sa možno pridá.
juj teší ma, že som našla podporu. spolu nám to snáď pôjde ľahšie a podarí sa schudnúť.

bubu4125
26. feb 2013

@klaudia85 to vyhodnotenie išlo cez prístroj, ona na základe toho zostaví jedálniček...musí prihliadnúť aj k tomu, či sa ti voda zadržiava, čo máš dostatok vitamínov...a ešte plno výsledkov čo tam bolo...poviem ti, že som bola zhrozená...
tento prístroj je podobný ako to čo majú v tých extrémnych premenách, len toto je prenosné a nevyhodnocuje to až toľko vecí...no aj tak je toho veľa...

katka444
26. feb 2013

a ešte, od dneska si začínam naberať každé jedlo na dezertný tanierik. 🙂

katka444
26. feb 2013

@bubu4125 kde si bola na takom prístroji?

lucianka222
26. feb 2013

@katka444 dobrý nápad 🙂

bubu4125
26. feb 2013

@katka444 tá baba býva v DK, ten prístroj je prenosný...tak ak má niekto vážny záujem, príde aj domov, ale v DK otvárajú ambulanciu

bubu4125
26. feb 2013

@katka444 ja mám jednu asi 2dcl mištičku a z toho jem všetko 😀

lucianka222
26. feb 2013

tak som minule počítala a špekulovala, tak keď zhodím dole aspoň 1 kg týždenne (čo podľa mňa vôbec nie je veľa), za mesiac je to 4 kg, tak v júni, by mohlo byť tých 12 kg dole... minimálne... pekná predstava, že?

Ináč je super pocit po cvičení, tá eufória a energia, len sa k tomu cvičeniu donútiť je hrôza... :(

katka444
26. feb 2013

ideálne je vraj (aby nenastal jojo efekt) chudnúť 2 kg mesačne. čiže 0,5 kg za týždeň. to by šlo 🙂. čiže radšej dlkšie ale natrvalo 🙂

zuzulaxx
26. feb 2013

@bubu4125 fiha v DK??? a kolko stojí taketo vyšetrenie? 😨

zuzulaxx
26. feb 2013

@katka444 vraví sa že čím pomalšie chudnutie tým trvalejšie ale nič to nevadí ked sa ide aj rýchlejším tempom,samozrejme nesmie sa vrátiť k staremu stravovaniu,lebo zaručene bude jojo efekt! a ked si každý ustráži kcal potom po schudnutí tak by nemal nikto pribrať.. každemu ako vyhovuje! 😉

veronikapd
26. feb 2013

@zuzulaxx to vyzera velmi dobre zuziii 😝

wikus2006
26. feb 2013

Čaute baby ja si Vás musím prečítať všetky... 🙂 nestíham nejako ☹ ale poslušne hlásim, že za dva týždňe 5 kg dole 🙂 teším sa 🙂 😅

zuzulaxx
26. feb 2013

@wikus2006 fíííha no pekne,ako sa ti to podarilo?podel sa s nami 😎

jaruska6
26. feb 2013

@zuzulaxx Nádherný, a presne ako vravíš, veľa zeleninky , malinká porcia, dobrú chuť. 🙂

jaruska6
26. feb 2013

@zuzulaxx Vyskúšam, ďakujem za super radu.Na tej fotke, kde si skúšaš šaty máš veľmi pekné nohy, žiadnu celulitídu nevidno, tíško závidím 🙂)

jaruska6
26. feb 2013

@katka444 Súhlasím s tebou, radšej málo, po trošičke, ako riešiť jojo efekt

jaruska6
26. feb 2013

@wikus2006 Tak to je nádhera, blahoželám, len tak ďalej, asi sa už niekto pýtal, ako sa podarilo..., lebo isto to každú z nás zaujíma 🙂

zuzulaxx
26. feb 2013

@jaruska6 no nemám ju tak viditelnu ale ked si stlačíím tak tam potvora je 😠

wikus2006
26. feb 2013

Baby nejem chlieb ani cestoviny doobedu len jogurt poprípade ovocie a na obed väčšinou nejaké masko a vela vela zeleninky a poobede len zeleninu. Ak mám veľmi chuť na sladké tak si dám musli. Cvičiť nestíham nakoľko som od pol siedmej do pol siedmej v robote a potom malý a psy... takže pre mňa je veľmi ťažké cvičiť... vlastne skôr by som povedala, že časovo náročné okolo 21-vej sa snažíme byť už v posteli nakoľko skoro vstávame a v škôlke sme vždy prvý a posledný. 😒

Ale tých 5 kg...som rada... dúfam, že budúci týždeň klesnem aspoň na začiatočné číselko 7. A potom ďalej.. Do leta by som chcela dať tých 50 kg..

A myslím si, že to na jar bude oveľa lepšie lebo je dlhšie vidno a môžem chodiť behávať. 🙂

sjuz
26. feb 2013

@bubu4125 a kde si si to vysetrenie davala robit?