Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@zuzulaxx EGO je naživo dokonca ešte väčší feši, v Piešťanoch ho sem tam vidno, kus pekného, sexi chlapa 😀 . To rizotko by som si dala.Ja mám dnes cottage chees a veľa zeleninky.Schudla áno, ale treba nepoľaviť a intenzívnejšie cvičiť, možno aj menej prehreškov, ale hreším len sušeným ovocím, viem veľa cukrov, ale mentolové cukríky zaberajú tak snáď aj tá chuť na sladké bude už pomalinky lepšie zvládnuteľná. 😖
baby, ako sa pridám do tej tabuľky, nejako mi to neide... 🙂
@zuzulaxx Tak to ti verím s tým neručením za seba, ja nikdy od neho neviem odtrhnúť pohľad, môj muž na neho normálne žiarli, no jednoducho neviem si pomôcť 😉 😀 Tú kávu nejak namočíš a tak sa s ňou masíruješ?Akou vodou teplou, studenou?No dnes upaľujem kúpiť do obchodu nejakú kávu leto sa blíži, treba začať 🙂 .Koľko krát do týždňa, mesiaca, to praktizuješ?
ahojte baby cvici niekto aj na rotani?
@zuzulaxx zumba je super milujem ju. to nevynechám. potrebujem pridat este to cvicenie cez vikend na hodku. no 3x uz asi nevydá. ale asi začnem aspoň brušáky a také posilovacie každý večer aspoň 15 min. to môžem v rámci hry s malou. tiež sa možno pridá.
juj teší ma, že som našla podporu. spolu nám to snáď pôjde ľahšie a podarí sa schudnúť.
@klaudia85 to vyhodnotenie išlo cez prístroj, ona na základe toho zostaví jedálniček...musí prihliadnúť aj k tomu, či sa ti voda zadržiava, čo máš dostatok vitamínov...a ešte plno výsledkov čo tam bolo...poviem ti, že som bola zhrozená...
tento prístroj je podobný ako to čo majú v tých extrémnych premenách, len toto je prenosné a nevyhodnocuje to až toľko vecí...no aj tak je toho veľa...
a ešte, od dneska si začínam naberať každé jedlo na dezertný tanierik. 🙂
@katka444 dobrý nápad 🙂
tak som minule počítala a špekulovala, tak keď zhodím dole aspoň 1 kg týždenne (čo podľa mňa vôbec nie je veľa), za mesiac je to 4 kg, tak v júni, by mohlo byť tých 12 kg dole... minimálne... pekná predstava, že?
Ináč je super pocit po cvičení, tá eufória a energia, len sa k tomu cvičeniu donútiť je hrôza... :(
ideálne je vraj (aby nenastal jojo efekt) chudnúť 2 kg mesačne. čiže 0,5 kg za týždeň. to by šlo 🙂. čiže radšej dlkšie ale natrvalo 🙂
@katka444 vraví sa že čím pomalšie chudnutie tým trvalejšie ale nič to nevadí ked sa ide aj rýchlejším tempom,samozrejme nesmie sa vrátiť k staremu stravovaniu,lebo zaručene bude jojo efekt! a ked si každý ustráži kcal potom po schudnutí tak by nemal nikto pribrať.. každemu ako vyhovuje! 😉
@zuzulaxx to vyzera velmi dobre zuziii 😝
Čaute baby ja si Vás musím prečítať všetky... 🙂 nestíham nejako ☹ ale poslušne hlásim, že za dva týždňe 5 kg dole 🙂 teším sa 🙂 😅
Baby nejem chlieb ani cestoviny doobedu len jogurt poprípade ovocie a na obed väčšinou nejaké masko a vela vela zeleninky a poobede len zeleninu. Ak mám veľmi chuť na sladké tak si dám musli. Cvičiť nestíham nakoľko som od pol siedmej do pol siedmej v robote a potom malý a psy... takže pre mňa je veľmi ťažké cvičiť... vlastne skôr by som povedala, že časovo náročné okolo 21-vej sa snažíme byť už v posteli nakoľko skoro vstávame a v škôlke sme vždy prvý a posledný. 😒
Ale tých 5 kg...som rada... dúfam, že budúci týždeň klesnem aspoň na začiatočné číselko 7. A potom ďalej.. Do leta by som chcela dať tých 50 kg..
A myslím si, že to na jar bude oveľa lepšie lebo je dlhšie vidno a môžem chodiť behávať. 🙂

@katka444 ved ked si dáš 3x do týždna 40 min na stacionárnom tak si za vodou 😎 a ta zumba je super 😲