Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@jaruska6 no tak dúfam pred otehotnením (pred 5 rokmi) som tak mala. 🙂 Ale v živote sa mi raz podarilo schudnúť 20 kg za pol roka 🙂 čo bol obrovský úspech.. Dúfam, že sa mi to podarí aj tento krát ale o trochu viac. Ešte potrebujem tých 30 kg a budem veľmi spokojná ale tých 31 by som bola maximálne 🙂
ahojte aj ja sa pridavam k vam lebo chceme // na teste takže držte palčekyy 🙂))
@zuzalaxx Aj u vas uz zacalo jaro?Sme so psom dnes tri hodky chodili.Vyhladli sme obaja.Si predstav, robila som dnes len gulasovu polievku, ale udeninu som z nej vyhadzovala psovi.Takze iba zemiaciky a chleba.Videla som, ze babam pekne ubudaju cm, no ja som sito tou vecernou slaninou urcite spomalila, ale uz v pohode, sa snazim.Je mi to tu vsetko velkou inspiracou a povzbudenim do tej premeny nielen postavy, ale aj navrat k zdravsiemu zivotnemu stylu.A jak to zlepsuje naladu ani netreba pisat.Jo Zuzi, ktomu nasmu mladistvemu vyzoru, bola som dnes omrknut veci v jednom obchode a predavacka, taka starsia, si chcela pokecat a nakoniec ze: no ja sem si myslela, ze este ani osemnast nemas, take devcatko, taka hubinka milena.Tak sa mi naprava sebavedomie a rastie chut aj nieco pre seba robit.Je to tu super, aj ked toho casu sem ist je pomenej.Ale aspon sa je na co tesit.
@veronikapd Ja tiez na rotane vrtim, moj mi chce znej vyhodit tie loziska, bo siel potme a skoro mi zlamal zehliacu dosku. . .jak na nej podletel.Zabudla som ju supnut pod postel.
@jaruska6 A este som si aj taky tvrdsi rock dala na plne gule. . .Co sa budem babrat, sak nocny klud je od 22-6hod.A to sa potom inak slapalo, az mam strach ze odpisem tie tlmice, take tempo to bolo.Jarus, kde to ty robis, ked nosis kostymceky?
@miraska333 dakujem ze som neni sama co budem na nej vrtiet 😀 a co ams uz aj nejake vysledky z nej 🙂
no tabuľka suprová a tiež som zvedavá na výsledky ale sme bojovníčky nie 😀 😅
@miraska333 no tu dnes ani nie bolo akoby pod sklom,hmla o ničom... 😒 no ste boli riadne dlho vonku 😕 ako ja nemám problém dlho chodiť,ale tu nieje kam a chodit po dedine hore dolu je odveci a nebaví ma to 😖
no ja sa na buduci týžden asi nevážim,lebo očakavam menštr. a človek je nafuknutý a váha vtedy skresluje... ale snažiť sa budeme pekne dalej!..inak milá predavačka jééj.. 😀
babeny, dve z vas si zabudli napisat nick do tabulky - jedna z vas cvici podla Jillian a druha zumbu, step aerobic a eliptical
Idem sa trosiscku pochvalit , ako ssom zacala cvicit a menej vecer jest, za 10 dni 2 kg dole 🙂
@miraska333 Mozem sa opytat ako spravne cvicit na rotane, pocula som ze sa nesmie hybat rukami
dobrý den kočandy 😎 😎 😎 konečne ide kôň,mala som už nervy z neho,stále čosi opravuju a prerábaju 😠
ako sa vam darí??? 😕
mne fajn,slniečko svieti,cvičenie mám pred sebou ešte už sa velmi teším,držím vam palčeky 😵 😉
Už tretí deň po sebe odcvičené po 30min, len číslo na váhe je stále rovnaké a to už piaty deň nejem ako predtým, dúfam to pôjde nejak dolu, lebo niekedy som necvičila a len málo jedla a šlo to dole aj bez nejakej snahy. 😒
dnes večer zumba, už sa teším 🙂
@klaudia85 ja keď som sa pred rokom pokúšala zhodiť, tak vždy po MS som mala najviac vahu dole. som sa s kolegyňou smiala, že som stiekla z krvi 😀. vážila som sa 1x do týždňa.
vtedy sa mi podarilo zhodiť 2 kg za 2,5 mesiaca. potom som sa prestala kontrolovať a cvičiť, váha odvtedy tá istá. aspoň, že som nenabrala.
@klaudia85 presne ako na mňa ušité s tou váhou stojím na nej len čo oči rozlepím
@klaudia85 ja viem že to láka,ale fakt aj
@mariajozef skuste vydržať a vážiť sa napr..v utorok a v sobotu ale najlepšie je raz za týžden....nieje to také deprimujuce 😎
@wikus2006 waw, no klobúk dole 🙂
Čavte kočky. Idem sa s Vami podeliť o moju dnešnú radosť. Váha ukázala dnes ráno 70kg to je ako pred tehu. Dnes je to 8 týždeň odkedy som začala trošku pracovať 🙂. -7kg 🙂 Ale niesom ešte spokojná, do leta ďalších 5 kg 🙂. Ideme do toho kočky 🙂.
tak zumba nakoniec nebola, cvičiteľka chorá s horúčkou ☹
ale cez víkend dám nejakú hodinku cvičenia 😉
@miraska333 No ja mám ráno nervy dať si hudbu, jednak by sa mi malý zobudil a susedov by asi piclo, takže ja len vŕzgam na steperi, ale statočne.Dnes som ráno normálne zaspala, ledva som drobca stihla do jaslí hodiť, takže ani cvičenie nebolo 😢 😖 .Ako robím sa mi to ešte nestalo, všetko je raz po prvé a tak som si včera super pocvičila 😒 .Robím v jednej finančnej inštitúcii, takže inak ako kostýmčekovo to nejde, aj keď mierne úpravy sa dajú ☹ , a ja tak milujem botasky, rifle .....Ale som teda rada, že mám s malým dieťaťom vôbec prácu, tak držím hubu a krok 😉
@zuzulaxx Ahoj Zuzi, dnes v Teleráne na Markíze bol Dr.Bukovský a hodil tam infošku, že najúčinnejšie pri chudnutí je cvičiť hneď ráno, ešte pred raňajkami, že sa tým podporuje rýchlejšie odbúrania a spaľovanie kalórií v rámci celého dňa, aký máš ty názor na túto problematiku, keďže tu chudneš so super výsledkami asi z nás všetkých najdlhšie? 😉
@jaruska6 no super, to si ma potešila, nakoľko sme mali divnú noc, čo som bola viac hore ako spala, tak som nakoniec teleráno prespala, ale hneď ako som sa zobudila, tak som cvičila a robím to tak od pondelka, vždy ráno, len sa napijem a idem na vec 🙂 Ale ja by som na to energiu pred prácou asi nemala, ešteže som na materskej zatiaľ.

@wikus2006 Je to veľký cieĽ, do leta 50kg, ale vidno odhodlanie a chuť bojovať, tak nech ti to čím dlhšie vydrží 🙂