icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

michelleuk
11. feb 2013

@kesis no ja beriem vitamíny cítim sa dobre jedavam viac ako pred tým a chudnem mne to vyhovuje 😎

nadula01
11. feb 2013

@betuska22 jaj to ano ja som z PB ,ale uz 5 rokov zijeme v Nemecku-Erlangen.A tu mam hned za barakom streku na behanie,takze ideal

betuska22
11. feb 2013

@nadula01 jaaaj tak super

kesis
autor
11. feb 2013

@betuska22 No podla mna tiež máš super postavu, ale ja tomu uplne chápem že každá žena vždy zo sebou nespokojná 🙂 no hej je to lepšie ked človek pracuje ... My sme pred nedávnom otvorili vinotéku a ako stres mi dosť napomáha k chudnutiu ked som teraz dodávala veľa na plesy a oslavy 🙂 Inak čo sa týka toho bruška ja som mavala tiež nafuknute ale po tom čo si ráno dávam vlákninu alebo acitko je to omnoho lepšie 🙂
A ako som si všimla nebívame od seba daleko tak ked dosiahneme obe svoju vytúženu postavu tak zbehneme na kávičku 😉

kesis
autor
11. feb 2013

@bubu4125 No presne Pu-erh mám kúpila som si ho v lekárni a celkovo mi aj chutí 🙂 a čítala som že je lepšie piť čierny.... Hej pomáhal mi dosť ako ked som ho brala pred cvičením tak som sa 3x viac potila ako obvikle 😕 Bože aký? ja si ani nepamatám ale ak chceš zistím mne ho brat kupoval vo fitku lebo aj on posilnoval ....
A myslím si ked raz, dva krát vynecháš cviečenie tak sa nič nedeje 🙂

kesis
autor
11. feb 2013

@michelleuk No to je super 🙂 len tak dalej a napíš mi ako to ide 😉

anny1984
11. feb 2013

Dobrá - inšpiratívna téma 🙂 Ja som mala pred pôrodom 66kg, pred pôrodom 85kg a teraz mi ešte ostalo tých 78kg. Môj cieľ je aspoň také číslo ako pred pôrodom. 😀 Zatiaľ ešte kojím a na malého som prakticky sama, takže veľa času mi na nejaké cvičenie nezostáva. No dúfam, že sa to časom zlepší. Držme si pästičky 🙂

mimuska1115
11. feb 2013

Kočky aj ja sa pridávam 🙂. Od 7.1. som dala dole 4kg. Tie súhlasím z @kesis. Žiadna diéta. Úprava stravy a cvičím. nejde to rýchlo ale e to zdravo 🙂. Aspoň ja si myslím. Ja potrebujem do leta ešte aspoň 5 kg 🙂. A priznávam, neodolám čokoláde a stane sa mi, že raz do týždňa si dám dobrotku. Cez víkend :D. Napríklad palacinky alebo pod. a na druhý deň som vždy mala o pol kila menej. Takže raz do týždňa to neva 🙂. Vraj to aj odborníci odporúčajú. Tak ideme do toho baby 🙂. Pevné nervy :D.

smoni
11. feb 2013

pol roka po pôrode som neschudla ani deko, proste nič - váha ukazovala stále rovnaké číslo - a konfekčné číslo, hehe 42, pred otehotnením 38. Neprejedala som sa, je teda pravda, že ani necvičila, ale to som pri tých mojich šintorch ani nestíhala tak som behanie okolo nich a s nimi brala ako športovú aktivitu 😀. Potom som si tak isto jedného dňa povedala a dosť!!! pneumatika sa mi už nosiť nechce, boky, stehná tiež potrebovali "upraviť" 😀 Kamarátka mi poradila ako na to - objednala mi čajík a doplnky výživy s minerálnymi látkami, stopovými prvkami, sekundárnymi rastlinnými zložkami (o.i. chrómom a pre moje kosti veľmi vítaným vápnikom, ten som pocítila už v prvom týždni) a po 2 týždňoch 4kg dole a po 6 týždňoch som bola na konfekčnej veľkosti 38. A váha? s tou som teraz prevelice spokojná, už sa aj do tých plaviek teším. Je tomu skoro rok a je pravda, že čajík pijem doteraz lebo mi veľmi chutí.

misaha
11. feb 2013

@kesis no,ja to budem mat tazsie...kedže stale kojim ,tak s tou zelenianou to nemam take jednodduche...uhorky,kapusta,brokolica atd malu nafukuju..jedine mrkva a zemiaky su ok ked ich chcem jest často...a co sa tyka ovocia tak tropicke este nie :DD..akurat jablka...no a ostatne este nie su ani na zahrade a ani v obhode :D..ale nejako si poradim a hlavne sa musim začat hybat!!!...pred tehotenstvom sa aktivne športovala a behavala dennne aj niekolko km,plavala...atd..no ale nejako som zlenivela a podla mna aj ta unava sa zlepši ked už s tym začnem :DDD

bubu4125
11. feb 2013

@kesis tak vraj by sa nemalo každý deň cvičiť to isté, tak ale ja len pokiaľ sa nedostanem nejak do formy a potom každý druhý deň...ja som to kupovala na nete....
a ten Puerh máš aký? je ich viac druhov...

katusap
11. feb 2013

Super temicka. Inspirativna. Ja mam 175 cm a pred otehotnenim som mala 58 kg. Pocas tehu som sa vysplhala na 74 kg. V porodnici som nechala 10 kg, taka som bola rada. Pocas Vianoc som sa vyzrala 😠 Momentalne mam 66 kg a depku jak hrom. Cvicit na brucho vobec nemozem este, kedze som po sekcii. Moj najvacsi hriech su sladkosti. Ja sa ich proste nejako neviem vzdat. Mate nejake zarucene tipy ako vecer pri telke nejest cokoladu? 😅 No a snivam o tom, ze do leta budem mat aspon tych 60 kg.

lusja
11. feb 2013

Ahojte 🙂 moooooooooooc rada by som sa pridala! Mam 168cm a cca 74kg - ostali mi po porode, predtym som vazila cca 58kg, cvicila som aj 4x tyzdenne, odkedy mam drobca, tak nestiham nic. Ma uz vyse roka a ja sa neviem pohnut s vahou dole, este stale kojim, tak rapidne chudnutie vyucujem... chcela som cvicit aj s L-karnitinom, ale este nemozem pocas kojenia... Od buduceho tyzdna zacinam natahovat slachy na pilatese, to mi vzdy pomohlo, tak idem na kurz. MM mi slubil, ze ked sa otepli, budeme chodit na bikeoch von... dovtedy by som chcela aspon 5kg zhodit. Do leta by som tiez chcela dat dole aspon tych 15 kil.
Moja denna strava je biedna, mala by som sice jest viackrat, ale ked sa najem 3x, tak som stastna... a casto si neodpustim sladkosti. Jaaaaaaaaaaj, moja sebadisciplina je v haji 😀 zatial.
Nejaka som leniva, kolkokrat sa mi ani s kocikom do tohto pocasia nechce ist... potrebujem asi silnu inspiraciu a myslim, ze som ju tu prave nasla 😉

lusja
11. feb 2013

@smoni Aky caj pijes? Porad, potrebujem povzbudenie a nakopnutie 😉

erika246
11. feb 2013

@michelleuk prosím ta možes mi dat typ na tie vitamíny?ja ju tiež držím...a potrebovala by som si ich niekde zohnat🙂)daujem

remr
12. feb 2013

@nadula01 no na behanie moc casu nemam len rychla chodza s kocikom 🙂 ale mam doma aj stacionarny bicykel takze chvilu na nom a potom nejake cviky na ostatne casti pijem L-Karnitin mam to odskusane po prvom porode som za necely rok dala dole 40 kg 🙂ja som moc neni ani na sladke ida ked som bola tehu to som sa napchavala sladkym tento styl mi vyhovuje len si musim zase zvyknut 🙂ale mam inspiraciu v lete Chorvatsko a polovicne plavky musia byt 😎

nadula01
12. feb 2013

@remr ved ta rychla chodza je tiez super!!!tak to bude parada potom v Chorvatsku! Ja mam tiez podobnu inspiraciu 😀

remr
12. feb 2013

🙂 akurat som pozerala foto Chorvatsko 2011 a Chorvatsko 2012 a rozmyslam dam to semvsak sa od hamby prepadnem :-P

paris3
12. feb 2013

ahojte! ja sa tiez chcem pridat k vam 😉
chudnem od 1.2. a zatial mam -2 kg. do leta chcem dat dole este 8kg, aby som sa dostala pod 60kg.
upravila som stravu a cvicim 5-6x tyzdenne. raz za tyzden mam trening s trenerom, inak cvicim doma kardio+posilovanie, prip. ak stiham pri malej, vybehnem do fitka na beziaci pas + cvicenie.
tesim sa na jar, ked bude tak plus 10 az 15 stupnov vonku. to uz budem chodit bezkat von, nebudem musiet dochadzat do fitka. behat vonku pri tomto pocasi by to u mna bola asi sebevrazda. obdivujem baby, co to daju 😀

remr
12. feb 2013
remr
12. feb 2013

hroza :-P

kesis
autor
12. feb 2013

Baby chýbam si stará ja !!! JA CHCEM ZNOVA STARÁ KIKA 😢 (egypt 2011)

kesis
autor
12. feb 2013

@remr Ale neboj bude to fajn ja som na tom ešte horšie 😒

kesis
autor
12. feb 2013

@bubu4125 ja si kupujem tento v lekárni 😉

kesis
autor
12. feb 2013

@mimuska1115 Ale ano je to tak dieta nie je moc dobrá ale pravidelná a zdravá stranva 🙂
Ja som sa napríklad naučila všetko robiť na olivovom oleji, žiadne maslo, rastlinný olej a aj manžel to už nerieši 😉
Aj ja mam problém niekedy že by som som si niečo dala uplne ale zatial sa snažím odolávať 🙂
A 5kg to máš fajn to dš určite ja by som chcela dať 15kg 😖

remr
12. feb 2013

@kesis neboj zvladame v juli dame taketo foto 😎
inac aj ja piojem tento cajik

jania023
12. feb 2013

@bubu4125 ahoj ak chudnes tak zeleny cajik je lepsi ako cierny lebo stimuluje krv a mizne pri nom celulitida co pri cierom nie tam je to ako energia ci len ako tekutina..kup si l-karnitin ja som kupovala nedavno v lekarni v tobolkach a kvalitny zeleny cajik ja by som asi najskor sypany od nejakej bylinkarky tam budes spokojna..treba si dat skontrolovat stitnu z krvicky lebo ak si natom ako ja tak neschudenes ani za svet a to som sa mordovala v posilnovniach a nechcudla som ani deko a pred tyzdnom mi zistili stitnu pri ktorj je chudnutie o hodne tazke lebo naburava metabolizmus a tak tuky sa pekne drzia potvori jende 😝

dievcatko_123
12. feb 2013

Ahojte, pridávam sa k Vám, výška 165, váha 77 😢 Viac než smutné...

kesis
autor
12. feb 2013

@lusja Ahoj 🙂 no ja som bola na tom dosť podobne vobec sa mi do toho nechcelo isť ale od 3.1 som sa odhodlala a snažím sa isť dalej 🙂 No ked kojíš samozrejme to nejde ale pravidelne by sa dalo nie?
Bože ked som ja kojila stale som jedla len vajicovú polievku no stršne teraz ju ani nemožem cítiť :D
Pravda aj ja som používala L-Carnitin je super 🙂 ale ja som povedala že ho opať zanem používať ked začnem behávať 🙂
Ale neboj všetko pojde uvidíš 🙂 a ked sa už tu budeme podporovať tak určite 🙂

kesis
autor
12. feb 2013

@remr Dúfam že áno nemožem sa už kukat na tie fotky :-/ potom sa stretneme niekde na pláži 🙂 hej? mne strašne chutí 🙂