Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
http://www.chudnutie-ako.sk/test-chudnutie/
skúste testík. Ja som mala akurát tých 6 nesprávnych odpovedí. 🙂 Teoreticky by som bola pripravená, len pevná vôľa chýba. ☹
@katka444 čo už,stáva sa.... 😉 hlavne že si si uvedomila a pokračuješ pekne dalej a zdravo 😎
@jaruska6 ved toto že každý si myslí že mússli tyčinka je fajn a môže sa chrumať hocikedy ale nieje to tak...je tam presne ako píšeš nenormálne veľa cukru 😅 no vycvičíme hadam ,teda musíme 😲
@sjuz 😀 😀 😀 😀 no to sme my ženy proste...ja som si tiež vravela ked som mala 97 kg že boooože dostať sa tak pod 80kg a budem happy,prekročila som a potom samozrejme ked budem mať 70kg budem šťastná až až..ale prd ako tak vidím,síce ešte niesom na 70kg ale už viem že spokojná nebudem,chcem totižto 65kg...a dosť! to je moja ideálna vaha aj podla vypočítaneho BMI... a toho sa budem držať! 😎
@miraska333 hej hej no viem o tom lebo som to čítala 😅 preto vynechávam utorkové váženie a meranie lebo viem že by to bolo omnoho viac ako bez nich,počkám si no čo 😎 my máme aj lesik,al luky dlhočižne aj krásnu hrádzu kde som behávala o dušu ale nemozem jednak kvoli kolenu a jednak deti nechať hodinku same.... iné by to bolo keby bol manžel častejšie doma a venoval sa im... 😒 musím preto hladat iné alternatívy na schudnutie 🙂
@klaudia85 to isté ludia kukali po mne že mi statočne práši v tej hlave,alebo že nemám čo robiť doma ked sa zapodievam pobehovaním 😀 to mi aj kamošky vraveli že boože ja ťa obdivujem že im sa nechceee,no ved a potom prečo je tolko tučných ľudí na svete..LENIVOST!!! ako chápem nedá sa kadekomu naozaj športovať,zamestnanie,rodina a pod...ale velké % z toho je lenivosť a bodka! 🤐
inak žienky našla som na yotube také cvičenie vyzerá to dobre,ale fuuu riadna makačka kokos...ale chcela by som to vyskušať... 😅
)Počet správnych odpovedí: 31
Počet nesprávnych odpovedí: 4
Máte dobré vedomosti o chudnutí.
Tu a tam ste odpovedali inak, ako treba, ale nie je to tragédia. Pokiaľ chcete schudnúť, odporúčam vám, aby ste si znova prešli najmä súvislosti z chybne odpovedaných otázok. Chudnutie sa vám bude dariť lepšie.
Na nižšie uvedené otázky ste odpovedali zle. Odporúčam vám, preštudujte si tieto témy podrobnejšie. Ak teraz nemáte čas, skopírujte, uložte, alebo vytlačte si tento výsledok, aby ste sa k tomu neskôr mohli vrátiť bez toho, aby ste znova museli odpovedať na všetky otázky...
noooo som spokojná s testom 😵 😵 😵 😀
@sjuz Tak ja som so svojou váhou aj postavou bola spokojná, trošku viac spevniť trebalo, ale fakt som bola spokojná.A zas na druhej strane jedna túži po plochom vymakanom brušku, druhá po pevnej ritke, krásnych stehnách a niekomu len stačí schudnúť na požadovanú hmotnosť a je spokojný.Každá z nás je iná, chce niečo iné, ale je to dobre vieme sa navzájom podporovať , poradiť si ako čo dosiahnuť 😉
@miraska333 Zatiaľ nie, ale keď sa podarí na ideál.váhu dostať a hlavne sa na nej udržať isto foto pridám.A cez deň si v poho dám aj ja nahlas hudbu, samozrejme primerane, ale nebudem sa zbytočne obmedzovať 🙂
pridávam vám inšpirácie na šalátiky ktoré tak milujem 😲 😲 😲 😲
@miraska333 dakujem za odpoved, ak ako dlho treba asi na tom cbicit, rada by som to spojila s orbitrekom, aby lepsie isli dole kila
Hlavní zásady cvičení na otočném talíři Rotana:
začínat pozvolna a intenzitu a délku tréninku postupně zvyšovat
chceme-li snížit podkožní tuk, cvičební jednotka by měla trvat alespoň 25 minut (za současné úpravy stravovacího režimu)
cvičíme 3 - 4 krát týdně
provádíme plynulé rotační pohyby těla (nikdy necvičíme v maximálním rozsahu pohybu, při pocitu bolesti - viz výše)
zpočátku je možné se přidržovat např. nábytku
lze cvičit v podřepu (zvýšená náročnost)
lze při cvičení uchopit činky, cvičíme tím i svaly horních končetin
počitadlo umožňuje lépe kontrolovat množství provedených pohybů na rotační točně
Lze s pomocí rotačního talíře Rotana opravdu zhubnout?
Při správném a pravidelném cvičení lze pomocí cviků na rotační točně Rotana opravdu zhubnout. Výraznějšího efektu lze dosáhnout současnou úpravou jídelníčku. Rotační disk slouží k zeštíhlení v oblasti pasu, boků, zadečku a stehen. Můžete na ní cvičit různými způsoby a posilovat i další partie těla
a aerobne cvičenie minimálne 40 min ako orbitrek,stacionár,bežiaci pas a pod...
@remr jááj moja to aj ja mám doma tak isto....dnes som piekla 3-bitkový koláč,hranolky vyprážala a ešte aj francuzaky robila no ja nekoštujem,akosi sa už vždy trafim do správnej chuti a ked nie tak solnička a korenička na stole...to je proste už zvyk..a väčšinnou si varim samostatne pre seba ked varim taketo nezdrave jedlá,mna ti to nepotiahne akosi.. 😅 teraz ako su prázdniny kupujem dve nutely na týžden,kokso strašné stými detmi,u mna su všetko sladke prdelky takže aj skrinka so sladkostami musí byt ... ale ja som si zvykla už,neťha ma to aj ked zo začiatku to bol des!!
no uvidíme ale tak hlavne sa nestresuj ten tiež zvyšuje váhu 😉 držím palce

@sjuz s tým súhlasím, ja tiež aj keď som mala 57, tak som bola večne v depke, že som tučná, ale nikdy som necvičila, tak dúfam, že cvičením bude postava lepšie vyformovaná, dúfam...