Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
no idem ja oprášiť prach zo stacionárneho bicykla a dám aspoň pol hodinku, kým mi malá spí 🙂
no tak dala som na začiatok len 15 min. fučala som ako blázon, ale tých 132 za minútu som nedosiahla. asi ten stacionár blbo meria tep. má to len v rúčke ako sa držím taký merač. asi kúpim športtester. len keby neboli tak drahé 😒
@fanka33 No tak to je individualne, skor podla chuti a nalady, ja cvicim tak 10minut denne plus ine pohybove aktivity.Alebo staci 5minut uplne v pohode v ramci nejakej cviceb.serie.Aby si to clovek zas neznechutil.
@zuzulaxx Tak koleno je previt, ale uz davno a teraz aj nedavno som zas citala, ze chodza je najprirodzenejsi pohyb, ziadne negativa v porovnani s behom.A je skvela na spalovanie tukov, sice sa mi tomu nechcelo verit, ze pri chodzi sa spali za rovnaky cas tolko kalorii jak u behu, ale vraj ano.Ked som kedysi chudla, tak denne som chodila dlho so psom a fakt to pomahalo.No pri detoch sa asi zas toho moc vymyslat neda, ale ty si uplne v pohode, si vzdy alternativu najdes.Sikulka
@miraska333 ale nie obyčajná chodza ale určite rýchla chôdza a to je rozdiel,,,,a pri behu spáliš určite viac kcal ako chodzou takže tomuto neuverím 😕
@zuzulaxx Ja tiez nie, pripada mi to nelogicke.Mam ale aj vyhodu, ze pomaly chodit ani neviem.Ale kto chodi normalnou chodzou, tak spaluje aj tak, telo je skratka v pohybe.Ked prida do kroku, spaluje viac.
@zuzulaxx Este k tej chodzi, je dolezite jak ty pises, ist rychlo, lebo aby telo co najefektivnejsie spalovalo, treba pridat, aby sa zrychlil pulz.To je vlastne pri chudnuti pri cviceniach najdolezitejsie.
chcem sa opýtať aký priemer majú vaše rotačné disky. našla som nejaký s 25 cm priemerom, no zdá sa mi to málo 😨
@miraska333 presne tak musíš sa mierne zadýchať a dostaneš sa do aerobneho pasma kde spaluješ 😎
@miraska333
@zuzulaxx
Ja chodim tiez na taku rychlejsiu chodzu a tempo by malo byt take, ze clovek vie rozpravat, ale napr uz nevie spievat 🙂 Za tu hodinku prejdeme cca 5.5km
@zuzulaxx Zuzu,jasa u toho aj zadycham aj spotim, takze je to tak jak ma byt.Aj v zime som mavala spoteny chrbat.
@sjuz Ja som mala rekord,presla som pesi za hodinu do susedneho mesta vzdialeneho 8km.A to meriam iba 156cm.Ani moj drahy mi nestaci.Ked mam ist jeho tempom, bolia mna nohy...
@miraska333 sa nezdáš 😀
@zuzulaxx Tiez u tej rychlej chodze(8km/h) dokazem dat aj cigaretu, aj ked som slapala v Alpach do hor.
@zuzulaxx Som asi divna,znama uz somnou ani do mesta nechce chodit.Nestaci s dychom.Som uz odjakziva taka.
@katka444 Moja rotana ma priemer 33cm.Ale tie dnesne,co som videla,niesu moc siroke.Mala som s 25cm priemerom z oriflame a netocilo sa mi na nej tak dobre,jak na tej sirsej.
@jaruska6 Mas pravdu, ze hlavne postavu si udrzat.Tiez som dosla davno nato,ze neni umenie schudnut,ale vahu si udrzat.Cista pravda, preto su vsetky diety nanic.Lebo bysa museli drzat uz nadobro.Zbytocne si nimi pokazime organizmus a stazime dalsie chudnutie.Ale my sme tu vsetky chytre holky,my to vieme
@miraska333 poznám takýchto ludí... že ideme sa prejsť a boooooom reku stoooj čakaj ma!!! 😀 😀 😀
@veronikapd Este k tym vysledkom z cvicenia na rotane, no pevnie telo, zmensuje sa ta slanina,co vylezie po bokoch, ked zapnem gate.

@zuzulaxx máš krásne detičky, vidím, že malá ťa podporuje a váži sa s tebou 😀